24 / 04 / 2024

Gareth Bale mafya

Gareth Bale mafya

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Gareth Bale'in başı mafya ile belada! Bale'in nişanlısı Emma Rhys-Jones'ın manken kuzeni Epiphany Dring, 1.1 milyon lira değerindeki mücevherle ortadan kaybolan mafya, Galli futbolcunun peşine düştü.

İtalya’da tutuklu mafya babası devlete 70 milyon euro değerindeki adasını hediye etmeyi teklif etti!

İtalya’nın en güçlü mafya örgütlerinden biri olan Camorra’nın önemli isimleri arasındaki Raffaele Imperiale’nin tutuklanmasından sonra devletle anlaşma yoluna gitmek istediği ve bu nedenle Dubai açıklarındaki adasını devlete bağışlamayı teklif ettiği öğrenildi.

‘Kelepir arsa’ umuduyla dolandırılan Teknik Direktör Uygun’a yönelik şok iddia! ‘Mafya aracılığıyla konutlarımı aldı!’

Teknik direktör Bülent Uygun ile arkadaşlarını "kelepir arsa" vaadiyle dolandırıp milyonlarca TL’lik vurgun yaparak kayıplara karışan Ulaş Birihan'ın yargılandığı davada eşi Derya Birihan ifade verdi. Birihan, “Uygun’a evimizi devrettim. Fakat, kapıma mafya gönderdi” dedi.

Dev konut sitelerinde mafya tehlikesi!

İstanbul'da çok sayıda sitede mafya ve benzeri örgütler, aidat haricinde kat maliklerine ceza keserek para topluyor.

Site yönetimlerinde mafya tehlikesi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü köşe yazısında site yönetimlerini kaleme aldı.

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'e kim yardım ediyor?

Thodex vurgunun başrolü Faruk Fatih Özer hakkında iddialar gün geçtikçe değişiyor. Mafya ile bağlantı iddiaları ise her gün boyut değiştiriyor. Peki Thodex vurguncusu Fatih'e kim yardım ediyor?

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'i mafya saklıyor iddiası!

Thodex isimli kripto para borsasında yaşanan vurgun günlerdir gündemde. Vurguna ilişkin her gün yeni bir gelişme ortaya çıkıyor. Şimdi de Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'i mafyanın sakladığı ileri sürülüyor...

Faruk Fatih Özer firari mi, rehin mi? 

Türkiye'de 400 bin kişinin mağduriyetine neden olan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in mafya ile bağlantılı olması akıllara Özer'in rehine olup olamayacağı sorusunu getirdi. Thodex soruşturmasında son durum ne? İşte detaylar...

Thodex vurgununda mafya şüphesi!

400 bin kişinin mağduriyetine neden Thodex vurgununda yeni bir gelişme yaşandı. İddiaya göre; Thodex kurucusu  Faruk Fatih Özer'in 91 bin kişiden topladığı 108 milyon dolarlık kripto varlığı nakde çevirmek için mafya ile iş birliği yaptığı belirtildi. 

Bursa'daki dev turizm projesine ihale oyunu mu engel oluyor?

Bursa’da, işadamı Celal Gökçen’in hayata geçirmek istediği dev turizm projesine, CHP’li bir belediye meclis üyesi ve mafya işbirliği ile yapılan ihale oyununın engel olduğu iddia edildi...

Baba filmindeki ev satılıyor!

Mafya lideri Michael Corleone'ya Al Pacino'nun hayat verdiği Baba 2 filminin çekimlerinde kullanılan ev satışa çıktı. 80 yıllık ev için 8 milyon TL isteniyor.

Mavişehir Opera Binası'nın temeli 2018'de atılacak!

Karşıyaka Mavişehir’de yapacakları Opera binası için Kamu İhale Kurumu'nun 2. ihale iptaline karşı açılan davanın kazanıldığını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "2018’de opera ve bale binamızın yer teslimini yapıp temelini atacağız" dedi.

Murat Tabanlıoğlu: AKM'yi yaparken Berlin'den ilham aldım!

AKM'nin kendisi için bir vefa projesi olduğunu ifade eden Mimar Murat Tabanlıoğlu, "Dört dörtlük bir opera ve bale salonu yapıyoruz. Berlin'den ilham aldım. Berlin'de operanın yanına dev ekran kurulmuş. Dileyen herkes temsilleri Taksim Meydanı’ndan da izleyecek" dedi. 

Türkerler İnşaat, Efes Opera Bale Günleri'ne sponsor oldu!

İzmir'e 5 milyar liralık yatırım yapan Türkerler İnşaat, "Efes Opera ve Bale Günleri'nin sponsoru olmanın gururunu yaşıyor, sanatı her zaman destekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Gareth Bale mafya Haberi

Gareth Bale mafya

Dünyanın en pahalı futbolcularından biri olan Real Madridli Gareth Bale'in başı mafya ile belaya girdi.

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre Gareth Bale'in nişanlısı Emma Rhys-Jones'un manken kuzeni Epiphany Dring, içinde 1.1 milyon lira değerinde mücevher olan bavulla ortadan kayboldu.



Mafya ile bağlantısı olduğu ileri sürülen Epiphany Dring'den (üstte) 5 haftadır haber alınamıyor.Mafya Gareth Bale'in evini yaktı!Güzel mankenin annesi, "Kızımla 5 haftadır görüşemiyorum. Normalde kızım büyükbabası ile Cardiff'te kalıyordu" açıklamasını yaptı.Mafya Gareth Bale'in evini yaktı!Tüm aramalara karşın Epiphany Dring'den haber alamayan mafya, Gareth Bale ve nişanlısının yazlık villasını yaktı (üstte). Polisler, Bale'in İspanya'daki evi önünde sürekli nöbet tutuyor.

Ayrıca, Real Madrid Futbol Takımı'nın son oynadığı Las Palmas maçında kaldığı Hotel Santa Catalina'da Gareth Bale için üç polis görevlendirildi. Polisler Galli futbolcuyu...