26 / 04 / 2024

Garipoğlu Ailesi tazminat cezası

Garipoğlu Ailesi tazminat cezası

Münevver Karabulut cinayeti nedeniyle 1.2 milyon TL tazminat cezası alan Garipoğlu Ailesi’nin 20 yıl önce sözleşmeyle satıp tapularını vermediği evleri icradan satışa sunulacak.

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti!

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti. 16.04.2022 Cumartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuşan ve Çamlıca Mezarlığı'na defnedilen İskitoğlu'nun ailesi taziye mesajı yayımladı.

Haydar Kösoğlu vefat etti!

İstanbul Kadıköy’ün ünlü müteahhitlerinden, Beşiktaş eski asbaşkanlarından ve Divan Kurulu Üyesi Haydar Kösoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat Mühendisi M. Tevfik Kahramanoğlu vefat etti!

DSİ Gn. Md.lüğü, Barajlar ve HES Dairesi, emekli HES Şube Müdürü İnşaat Mühendisi M. Tevfik Kahramanoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Avcılar Belediyesi'nde arazi tazminatı krizi!

Avcılar Belediyesi önünde işçiler ile birlikte grev yapan TÜM BEL- SEN 1 No'lu Şube Başkanı İbrahim Sönmez, 2017 yılından bu yana belediyede çalışan teknik personelin arazi tazminatının ödenmediğini dile getirdi. 

Safranbolu'daki Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı!

Safranbolu'nun ikonu haline gelen Urgancıoğlu Ailesi'nin işlettiği Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı...

İmamoğlu Ailesi Kaz Dağları’nda ağaçları keserek villa mı inşa etti?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Kazdağları'nı savunmak demek yaşamı savunmak demektir" dedi ancak İmamoğlu Ailesi o Kaz Dağları'nda ağaçları keserek villalar inşa etti...

Tüm mirasını ÇYDD'ye bırakan Seyfi Dursunoğlu'nun ailesi: Gururluyuz!

87 yaşında yaşamını yitiren ve tüm mirasını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne (ÇYDD) bağışlayan Seyfi Dursunoğlu'nun ailesi, vasiyete itiraz etmeyeceklerini dile getirerek "Aile olarak onunla çok gururluyuz ve ona saygı duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Alaattin Kadayıfçıoğlu Çeşme'de iki ev kiraladı!

Ailesine çok düşkün olan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu, Çeşme'de ailesi ve sevgilisi Zehra Çilingiroğlu için iki ayrı ev kiraladı...

Yüksek Mimar Abdullah Hayri Ebuussuutoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Abdullah Hayri Ebuussuutoğlu vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

4 bin 500 kişilik Gaziantep Servi Erdemoğlu Camii açıldı!

Gaziantep'te Erdemoğlu ailesi tarafından yaptırılan 4 bin 500 kişilik "Servi Erdemoğlu Camisi" düzenlenen törenle açıldı.

İnşaat Mühendisi Nihat Osmanoğlu vefat etti!

Betül osmanoğlu'nun eşi İnşaat Mühendisi Nihat Osmanoğlu vefat etti. Osmanoğlu'nun ailesi ve Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı taziye ilanı yayınladı.

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti. Merhumun ailesi taziye ilanı yayınladı.

Garipoğlu Ailesi tazminat cezası Haberi

Garipoğlu Ailesi tazminat cezası

Münevver Karabulut cinayeti sebebiyle 1.2 milyon TL tazminat ödemesine kadar verilen Garipoğlu Ailesi’nin 20 yıl önce sözleşmeyle satıp tapularını vermediği evler icradan satılacak.

Akşam Gazetesi'nden yer alan habere göre; Adana Çukurova’da müteahhit Ali Resul Ergeç'in 1998 yılında yaptığı Işık Sitesi’ndeki 30 daire, satış sözleşmesiyle satışı yapıldı.  Dekontlar ve sözleşmelere rağmen daire sahipleri, Ergeç'in ortağı Hayyam Garipoğlu adına olan tapuları üzerlerine alamadı. Garipoğlu, Sümerbank yolsuzluk davasından tutuklanda tapular baba Kasım Garipoğlu’na devredildi. 

30 daireye tedbir 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu da 30 daireye tedbir koydu. Yargının yolunu tutan binaa sakinleri, tapuların Garipoğlu Ailesi’ne ait olmasından dolayı davayı kaybetti. Yargıtay da kararı onadı. Kasım Garipoğlu’nun vefatıyla miras durumuna düşen daireler, torunu Cem Garipoğlu'nun 3 Mart 2009’da öldürdüğü Münevver Karabulut’un ailesine kan parası olarak ödenecek 1...