23 / 04 / 2024

gaski ges

gaski ges

Kentin enerji tüketimini en aza indirmek için harekete geçen Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ), yenilenebilir enerji kaynakları çalışmaları yapıyor, GASKİ bu kapsamda Gaziantep'e güneş enerji santrali kuruyor...

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

3 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bingöl’de HES için GES üretim tesisi, Çanakkale ve Balıkesir'de rüzgar enerji santralleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan acele kamulaştırma kararları bugünkü 32439 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Anadolu Isuzu, elektriğini güneşten karşılamayı hedefliyor

GES projesinin 2. etabının tamamlanmasından sonra toplam kurulu gücü 6,7 MWp'ye varan Anadolu Isuzu, bundan sonra ihtiyaç duyduğu elektriğin yüzde 70’ini güneş enerjisinden karşılamayı istiyor. İşte ayrıntılar...

Mercedes-Benz’den Aksaray’a GES yatırımı! Toplam 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak!

Mercedes-Benz Türkiye, Aksaray Kamyon Fabrikası'nda 1.3 MWp kurulu gücünün bulunduğu güneş enerjisi santralini devreye aldı. Santral ile yıllık 900 ton karbon salımının önüne geçilmesi amaçlanırken elde edilen enerji ile çevreye 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak.

Halkbank GES başvuru nasıl yapılır? Halkbankası devlet destekli kredi veriyor mu?

Halkbankası kredi başvurusuna dair detaylar merak edilmektedir. Peki Halkbank GES başvuru nasıl yapılır? Halkbankası devlet destekli kredi veriyor mu? İşte detaylar!

Ges Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ges Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Şahin tarafından kuruldu.

Patronlar kredi sorununa isyan etti

İş insanlarının krediye erişiminin her geçen gün daha da zorlaştığını dile getiren TÜSİAD Başkanı Orhan Turan, BESİAD-GESİFED İş İnsanları Zirvesi’nde yaptığı konuşmada enflasyonla doğru mücadelenin, sağlıklı büyüme için önkoşul olduğunu söyledi. 

GES’te büyük kazanç! Bugün son gün, paralar hesaplara yatırılıyor

Yatırımcıların Türk lirası cinsi varlıklara yönelimlerinin teşvik edilmesi amacıyla Gelire Endeksli Devlet İç Borçlanma Senedi (GES) için kamu bankalarınca talep toplama bugün bitiyor.

GES için flaş açıklama! İşte biteceği tarih

Gelire Endeksli Senet (GES) ihracatına ilişkin süre yarın bitiyor. Yatırımcılar en az 100 lira tutarında senet alabilirler. İşte GES'le ilgili merak edilenler.

Gelire endeksli senet nedir? GES nedir?

GES nedir? Gelire endeksli senet nedir? soruları şu sıralarda sıkça sorulan sorular arasında yer alıyor. İşte gelire endeksli senet hakkında merak edilenler!

Vakıfbank, Gelire Endeksli Senetler için talep topluyor! 22 Haziran'da sona erecek!

VakıfBank, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ihraç edilen Gelire Endeksli Devlet İç Borçlanma Senetleri (GES) için talep toplama sürecini başlattı. 22 Haziran atrihine kadar sürecek talep toplama için asgari miktar 1.000 lira olarak açıklandı.

GES nedir? GES ne anlama geliyor? Gelire Endeksli Senet talep toplama başvurusu nasıl yapılır?

GES başvurularına dair araştırmalar bugün itibariyle başladı. GES başvurusu yapmak isteyenler gündemi yakından takip ediyor. Peki GES nedir, Gelire Endeksli Senet talep toplama başvurusu nasıl yapılır?

GES dönemi bugün başladı! Talepler toplanıyor! Başvuruları bu bankalardan yapabilirsiniz!

Vatandaşların tasarruflarını Türk lirası cinsi varlıklarda değerlendirmelerini teşvik edilmesine ilişkin GES için bugünden itibaren talep toplama işlemleri yapılıyor. İtşe tüm ayrıntılar...

gaski ges Haberi

gaski ges


Güneydoğunun ticaret merkezi Gaziantep’te sanayi kuruluşları ile yoğun göçten dolayı hem nüfus hem de konutlardaki artışlarla enerji tüketim miktarı da her geçen gün artıyor.


Kentin enerji tüketimini en aza indirmek için harekete geçen Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ), yenilenebilir enerji kaynakları çalışmaları yapıyor.


Bu kapsamda GASKİ GES projesini hazırladı. İmzası atılan ve Ankara TEDAŞ tarafından onaylanan projenin ihale süreci tamamlanarak sözleşme aşamasına geçildi.


Santralin Şehitkamil ilçesi İncesu köyünde bulunan 100.000 tonluk su deposunun bulunduğu alana kurulması planlanıyor.


4.000 adet polikristal panel kullanılacak projede, sistemin yıllık toplam 1.750.000 kilowatt enerji üreteceği hesaplandı.


 Öte yandan çevre dostu Güneş Enerji Santralinin kilowatt başına 510 gram karbondioksit emisyonu ile yılda toplam 892.50 ton karbondioksit gazının doğaya salınımını engellediği belirtildi.



Gaziantep Büyükşehir...