24 / 04 / 2024

Gayrimenkul 2021de kazançlı bir yatırım aracı olacak mı

Gayrimenkul 2021de kazançlı bir yatırım aracı olacak mı

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, 2021 yılında yatırım yapılacak bölgeleri, kira çarpanı ve amorti süresini ve döviz kurları karşısında gayrimenkul yatırımlarını değerlendirdi.

Bu yıl temettü hisselerine yatırım yapmak kazandırır mı? Temettü hisselerinden nasıl para kazanılır?

Yatırımcılar ve yatırım yapacaklar, temettü hisselerinden nasıl para kazanılacağını merakla araştırılıyor. Peki temettü hisselerinden nasıl para kazanılır? Bu yıl temettü yatırımı yapmak mantıklı mı? Borsada Tek Başına isimli bir kullanıcı, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yaptı

2010'da 100 bin TL ile bunu yapsaydınız şimdi 7 milyon TL'niz olurdu! Borsadan nasıl para kazanılır? 

219,4 bin takipçili Borsa Filozofu, resmi X sosyal medya hesabından örneğiyle beraber 'Borsadan nasıl para kazanılır?' sorusunun yanıtını verdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mergen tarafından kuruldu.

İntifa hakkı nedir? İntifa hakkı nasıl kazanılır?

İntifa hakkı hukuki bir terim olup önemli bir anlam taşır. Miras bağlamında kullanılan bu terim mal varlığı sahiplerini ilgilendirir. Peki intifa hakkı nedir, nasıl kazanılır, özellikleri nelerdir? İşte intifa hakkı ile ilgili önemli bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz...

Rotam34 Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rotam34 Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Yaşar tarafından kuruldu.

Dolmabahçe Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dolmabahçe Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Gümüş tarafından kuruldu. 

Badia Gayrimenkul Ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Badia Gayrimenkul Ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyadh Kasem M. Alfarhad tarafından kuruldu.

Kira geliriniz 9 bin 500 lirayı geçiyorsa şimdi bakın! Peş peşe açıklandı! Kira vergisinde kazançlı çıkabilirsiniz!

Milyonlarca mülk sahibinin, 2022 senesinde elde ettiği kira gelirleri için 1-31 Mart tarihleri arasında beyanname vermesi gerekiyor. Kira geliriniz 9 bin 500 lirayı geçiyorsa şimdi bakın! Peş peşe açıklandı! Kira vergisinde kazançlı çıkabilirsiniz!

0850’li hatlardan ‘yüksek kazançlı’ iş tekliflerine aman dikkat! Bu numaraları sakın açmayın!

Yüksek kazançlı iş vaadiyle vatandaşları dolandıran sahtekarlar türedi. Özellikle 0850’li hatlardan gözüne kestirdiği kişilere kısa mesaj veya WhatsApp üzerinden yüksek gelirli iş teklifinde bulunan bazı sahtekarlara ilişkin sikayetvar.com’a şikayet yağıyor.

Ne altın ne de dolar! İslam Memiş altını çizerek uyardı! Buna yatırım yapan kazançlı çıkacak

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcıları uyararak, kazançlı çıkacakları yatırım aracını açıkladı. Ne altın ne de dolar...

ING’liler market alışverişlerinde kazançlı! Bonus kazanma fırsatı devam ediyor!

ING Bank, müşterilerinin market alışverişlerinde yanında. Market alışverişlerinizde harcarken kazançlı çıkabilirsiniz. İşte detaylar!

Mş Şimşekler İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mş Şimşekler İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şimşek tarafından kuruldu.

The Blue Anchor Gayrimenkul Kiralama Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

The Blue Anchor Gayrimenkul Kiralama Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arda Akyüz tarafından kuruldu.

Gayrimenkul 2021de kazançlı bir yatırım aracı olacak mı Haberi

Gayrimenkul 2021de kazançlı bir yatırım aracı olacak mı

2021'de yatırım yapılacak bölgeleri, kira çarpanı ve amorti süresini ve döviz kurları karşısında gayrimenkul yatırımlarını masaya yatıran Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, şehir merkezlerine dikkat çekti.

10 yılı aşkın süredir emlak sektöründe hizmet veren Göller, yatırım yapılacak yerler ile ilgili olarak, “Eğer İstanbul’da bir gayrimenkul yatırımı yapacaksanız, şehir merkezinden çok uzaklaşmayın derim. Eğer bütçeniz şehir merkezinde bir gayrimenkul almaya yetmiyorsa, çok uygun fiyatlarla karşılaştıysanız veya yatırım alanına güveniyorsanız yatırım düşüncenizi bu alanlara çevirebilirsiniz. Burada en önemli nokta; ne zaman o yatırımdan çıkmanız gerektiğini bilmeniz olacaktır. Kafanızda bir fiyat belirlemeli ve o fiyatı gördüğünüzde yatırımdan çıkmalısınız” dedi.

Hizmet bölgesi İstanbul, Kadıköy – Bağdat Caddesi ve çevresi olan Sercan Göller, bölge ile ilgili olarak şunları söyledi: “10 yıl öncesinde 400.000 TL değerinde olan bir gayrimenkulün bu...