29 / 03 / 2024

Gayrimenkul danışmanı görevleri

Gayrimenkul danışmanı görevleri

Gayrimenkul danışmanları tam kapanma ile sektördeki işlerine ara verdi. ancak ilkbaharın gelmesiyle sektör yeniden hareketlenecek. Peki gayrimenkul danışmanlarını pandemi sonrasında neler bekliyor? İşte detaylar...

135 bin emlak danışmanı dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını bekliyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkan Hakan Akçam, Emlak Danışmanlığının yasalaşması için TBMM’ye sunulan kanun teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu. Akçam 135 bin emlak danışmanının dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını beklediğini belirtti.

Naci Görür, Murat Kurum'un danışmanı olacağı iddiasına yanıt: Bana rozet takamazsınız!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'ün danışmanı olacağına yönelik gelen iddialara Görür'den ''Bana rozet takamazsınız'' açıklaması geldi.

Gayrimenkul danışmanından kötü haber: ‘Konutta eski fiyatları aramayın!’

Türkiye'de son zamanlarda artan kredi faizleri, emlak ve otomobil piyasasında belirgin bir durgunluğa neden oldu. Gayrimenkul Danışmanı Samet Hızalan ise fiyatların esnemek ve geri çekilmek zorunda olduğu belirterek, "Şaşalı günler eskide kaldı. Artık önceki fiyatları aramayın" dedi.

Emlak danışmanı nedir? Emlak danışmanın sorumlulukları nelerdir?

Yıllardan beri süregelen mesleklerden olan emlak danışmanlığı, günümüzde de rağbet görüyor. Gayrimenkul sektörünün önde gelen mesleklerinden olan emlak danışmanı olmak için bazı prensipler vardır. Peki emlak danışmanı nedir ve sorumlulukları nelerdir?  İşte emlak danışmanlığı ile ilgili merak edilen

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gül tarafından kuruldu.

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Göylüler tarafından kuruldu.

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Konut sitesi aidatlarında zam krizi! 5 bin TL'ye kadar çıktı!

Konut sitesi aidatlarına fahiş zamlar gelmeye başladı. Gayrimenkul Danışmanı Gülcan Altınay yaptığı açıklamada, İstanbul’da aylık 5 bin TL istenilen lüks siteler olduğunu söyledi...

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Rcl Internatıonal Gayrimenkul Danış.İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!,

Rcl Internatıonal Gayrimenkul Danış.İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Şenlet Ayşegül Akkaşoğlu tarafından kuruldu.

Yatırım Danışmanı Gökhan Öztürk, Avrupa Birincisi oldu!

Uzun yıllar gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında çalışan ve Ankara'da birçok projeye imza atan Gökhan Öztürk, Remax Europe geçtiğimiz Haziran ayında açıkladığı satış rakamlarıyla Avrupa'daki 30.000 gayrimenkul profesyoneli arasından birinci oldu.

Gömeç Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Gömeç Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Gömeç tarafından kuruldu!

Ansam Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Kargo İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ansam Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Kargo İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda Abdul Rahman tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanı görevleri Haberi

Gayrimenkul danışmanı görevleri

Çanakkale Kalem Gazetesi köşe yazarı Özgür Demirci bugünkü köşesinde gayrimenkul danışmanlarının Kovid-19 salgını sürecini kaleme aldı.

İşte Özgür Demirci'nin 'Kapanma ertesi telaşı' başlıklı yazısı...

15 günlük kapanma sonrasında gayrimenkul profesyonelleri tekrar sahada. Bundan sonraki dönemde gayrimenkul danışmanları yoğunlaşacak. Bu süreçte gayrimenkul profesyonellerine gelen telefonlar ve işlem adetleri çoğalacak. Emlak sektöründe ilkbaharla birlikte hareketlilik yükselir fakat bunun büyük kısmı ağırlıklı gayrimenkul turistlerinden kaynaklandığından sonbahara doğru turistlerin piyasadan çıkmasıyla hareketlilik düşer. Bu sırada satış adetleri ortalama bir kanalda belirli miktarlarda yükselir. Tabii ülkemizin ana nakit akışı kaynağı inşaat sektörü olduğundan ve dolardaki yükseliş sürecek gibi göründüğünden önümüzdeki aylarda bir faiz indirimi daha yapılıp arz-talep dengesi talep lehine yükseltilebilir mi sorusu akıllara geliyor. Bekleyip göreceğiz. 

Peki gayrimenkul profesyonelleri bu 15 gün süren kapanmada neler...