26 / 04 / 2024

Gayrimenkul danışmanları eğitimi

Gayrimenkul danışmanları eğitimi

Korona virüs salgınına karşı alınan önlemlere göre, gayrimenkul danışmanları ve brokerlar için gerçekleşen eğitimler dijital ortamlara taşındı.

Gayrimenkul danışmanlarına, mesleki eğitim olanağı geliyor!

Eğitim Konfederasyonu Başkanı Ali İlseven ile Relax Seyhan Seyhan Gayrimenkul ve Yönetim Danışmanlığı Brokerları Seyhan Seyhan ve Bülent Kumaş, Mesleki Kişisel Gelişim ve Uzmanlık Eğitimlerinde ortaklaşa faaliyet vereceklerini açıkladı.

ATEM Başkanı Akçam: Emlak danışmanları, ev sahibi ile kiracılar arasında kalıyor!

Konut ve kiralık daire fiyatlarının her geçen gün yükselişe geçmesi vatandaşları mağdur ediyor. Yetkililer tarafından konut sorunlarına çözümler aranırken emlak danışmanları da mevcut sorunlardan nasibini alıyor.

Gayrimenkul sektöründe çözüm için buluşuldu: Arabuluculuk davalarında emlak danışmanları süreci hızlandıracak! 

ATO'da gayrimenkul sektöründe ara buluculuk konularının ele alındığı "Çözüm Zirvesi" düzenlendi. ATO Başkanı Gürsel Baran, arabuluculuk davaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve emlak danışmanlarının davalardaki rollerine değindi. İşte ayrıntılar..

Hanev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gülseven, Mehmet Gülseven ve Shaknoza Israfılova ortaklığında kuruldu.

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Ürün tarafından kuruldu.

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Ürün tarafından kuruldu.

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökçe Emek tarafından kuruldu.

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Haıjıe Su tarafından kuruldu.

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'de Mahmut Keşe ve Abdul Rahman Al Kılanı ortaklığında kuruldu!

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Ebru Demirhan Bilgiç ve Eşref Bilgiç ortaklığında kuruldu.

Nea Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nea Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ayşe Neva İncesu Pesen tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanları emlakçılık kanunu istiyor!

Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Mehmet Keklik, son 1 yılda gayrimenkul sektöründe yaşananlarla ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

Gayrimenkul danışmanları eğitimi Haberi

Gayrimenkul danışmanları eğitimi

İstanbul, 18 Mart 2020 /B2Press/ - Çin’de başlayarak 120 ülkeye yayılan Korona virüse karşı tedbirler alınacak. Okul ve kurs binaları gibi toplu eğitim verilen alanların faaliyetleri durdurulurken, eğitimlerin aksamaması için ders süreçleri dijital ortamda yürütülecek. Aynı önlemler, sınıf ortamında gerçekleşen sektörel eğitimler için de uygulanıyor. Buna göre çalışmalarını hızlandıran gayrimenkul danışmanlığı şirketi RE/MAX Türkiye, gayrimenkul danışmanları ve brokerlar için düzenlediği sınıf eğitimlerini 1 Nisan 2020 tarihine kadar ara verilirken tüm online eğitimlerin ücretsiz verileceğini duyurdu. Şirket bu uygulamayla Korona virüse karşı tedbir amacıyla evinde kalanların kişisel gelişimine katkı sunacak.

Online eğitimler kişisel gelişimini sürdürmek isteyen herkese açık

Bireyler için yalnızca zorunlu eğitimlerini değil kişisel gelişimlerini sürdürdüklerini ifade ederek bir ihtiyaç olduğundan bahseden RE/MAX Türkiye Ülke Direktörü Murat Goldştayn “Korona virüs Çin’de...