24 / 04 / 2024

Gayrimenkul değerleme uzmanı raporu

Gayrimenkul değerleme uzmanı raporu

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Zuhal Balsarı Keskin, Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı verilen gayrimenkul değerleme uzmanının görevlerini anlattı.

Gayrimenkul değerleme tarifesi neye göre belirlenir?

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesinde yapılan güncellemeyle, değerleme ücretlerinde ortalama yüzde 7,5 oranında artış yapıldığını söyledi.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı ne iş yapar?

Günümüzde en çok merak edilen mesleklerin başında Gayrimenkul Değerleme Uzmanı geliyor. Bu mesleği yapmayı düşünen vatandaşlar Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı hakkında araştırma yapıyor. Peki, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ne Yapar? İşte detaylar...

Raporlu gayrimenkul değerleme uzmanı tazminatsız kovuldu!

İş Mahkemesi, Bodrum’a, Kartalkaya’ya tatile giden gayrimenkul değerleme uzmanının tazminatsız işten çıkarılmasını haklı bulsu.

Gayrimenkul değerleme uzmanları lisanslaşıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Zuhal Balsarı Keskin, Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı verilen gayrimenkul değerleme uzmanının görevlerini anlattı.

Vera Gayrimenkul Değerleme eleman arıyor!

Vera Gayrimenkul Değerleme, merkezi İstanbul Anadolu yakasında yer alan firmasının büyümekte olan kadrosun gayrimenkul değerleme uzmanı arıyor. İşte adaylarda aranan özellik...

Gayrimenkul değerleme uzmanı ne iş yapar?

Konut, bina, arsa, arazi gibi gayrimenkul kıymetlerin değerini tespit etme işi gayrimenkul değerleme uzmanlığının alanına giriyor. Gayrimenkul değerleme uzmanı ne iş yapar? Gayrimenkul değerleme uzmanı nasıl olunur?

Gayrimenkul değerleme uzmanı olmak için aranan şartlar!

Gayrimenkul değerleme uzmanı ne iş yapar? Gayrimenkul değerleme uzmanı nasıl olunur? Gayrimenkul değerleme uzmanı olmak için aranan şartlar nelerdir? Örneğin işletme mezunu gayrimenkul değerleme uzmanı olabilir mi? İşte sorularınızın yanıtı..

Gayrimenkul değerleme uzmanı nasıl olunur?

Gayrimenkul değerleme uzmanlığı, konut, bina, arsa, arazi gibi gayrimenkul kıymetlerin değerini tespit etme işi olarak tanımlanıyor. Peki, gayrimenkul değerleme uzmanı nasıl olunur? Gayrimenkul değerleme uzmanı olma şartları nelerdir?

Gayrimenkul değerleme uzmanlığı nedir?

Gayrimenkul değerleme uzmanları; taşınmaz mal alım- satım sürecinde, ipoteğe dayalı kredi işlemlerinde değer tespiti yapıyor. Peki, gayrimenkul değerleme uzmanlığı nedir? Gayrimenkul değerleme uzmanı nasıl olunur?

TSKB Gayrimenkul, Türkiye'nin En İyi Gayrimenkul Değerleme Şirketi seçildi!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Euromoney Dergisi tarafından düzenlenen Euromoney Gayrimenkul Ödülleri 2014’te “Türkiye’nin En İyi Gayrimenkul Değerleme Şirketi” seçildi.Firma, uluslararası standartlarda hizmet kalitesini garanti ediyor.

Sektörde açık çok büyük, Değerleme Uzmanı nasıl olunur?

Gayrimenkul sektöründeki büyüme, değerleme uzmanı istihdamını da etkiliyor. 7 bin 500 kişiye istihdam sağlayan sektörde bin 500 kişiye daha ihtiyaç var. Tecrübeli bir değerleme uzmanının aylık kazancı 5 bin TL'ye çıkabiliyor.

İş GYO Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Batışehir'in 2013 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün yaptığı açıklamada Batışehir ve de Arnavutköy 'de yer alan 14 parselin 2013 Yıl Sonu Revize Gayrimenkul Değerleme Raporlarını yayınladı.

Gayrimenkul değerleme uzmanı raporu Haberi

Gayrimenkul değerleme uzmanı raporu

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Zuhal Balsarı Keskin, gayrimenkul değerleme uzmanının; bir gayrimenkulün, gayrimenkul projesinin veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesini yapacak gayrimenkul değerleme şirketleri tarafından istihdam edilen veya değerleme şirketleri ile sözleşme imzalamak için değerleme hizmeti veren ve Kurulun lisanslamaya ilişkin düzenlemeler kapsamında kendilerine Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı verilen kişi olduğu ifade ediliyor.

Lisans gerekiyor

Gayrimenkul değerleme uzmanlarının, Sermaye Piyasası Kurulu’nun lisanslamaya dair düzenlemeler kapsamında ‘Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı‘ almış olmaları gerektiğini ifade eden Keskin, “Bu lisansı alabilmek için kişilerin 4 yıllık üniversite mezunu olmaları, gayrimenkul değerleme alanında en az 3 yıl iş tecrübesine sahip olmaları, SPK tarafından yapılan gayrimenkul değerleme uzmanlığı lisanslama sınavında başarılı olmaları gerekir. Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı almaya hak kazanan kişiler SPK tarafından gayrimenkul değerleme...