19 / 04 / 2024

gayrimenkul endüstrisi 2018

gayrimenkul endüstrisi 2018

Gayrimenkul sektöründe ortaya çıkan yeni tanım Proptech. Gayrimenkulün geleceğini belirleyeceği düşünülen PropTech 3.0 günümüzde geçilmekte olan üçüncü aşamada yer alıyor. 

TİM açıkladı! Kasım'da otomotiv endüstrisi en fazla ihracat gerçekleştiren sektör oldu

Otomotiv endüstrisi, geçen ay en fazla ihracat yapan sektör olarak gerçekleşti. Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan veriler ve haberin ayrıntıları...

Stc Restorasyon Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Stc Restorasyon Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Stc Restorasyon Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Haziran ayında en fazla ihracatı otomotiv endüstrisi gerçekleştirdi!

Açıklanan rakamlara göre, otomotiv endüstrisi, geçen ay 3 milyar 9 milyon dolar ile en fazla ihracat yapan sektör oldu. Otomotiv endüstrisini, 2 milyar 365 milyon dolarla kimyevi maddeler ve mamulleri, 1 milyar 659 milyon dolarla hazır giyim ve konfeksiyon izledi.

Makine ve Kimya Endüstrisi personel alımı yapacak! İşte ilana ait başvuru detayları!

Türk savunma sanayiinin öncü güçlerinden biri ve Türkiye'nin saygın kuruluşlarından Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE), kadrosunu daha da sağlamlaştırmak amacıyla yeni personel alım duyurusunda bulundu.

Zab Teknik Yapı Endüstrisi Limited Şirketi kuruldu!

Zab Teknik Yapı Endüstrisi Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Zaytek Yapı Endüstrisi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Zaytek Yapı Endüstrisi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Ruhioğlu tarafından kuruldu.

Akon Grup Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akon Grup Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Celil Sarı tarafından kuruldu.

D And D Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

D And D Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasin Uçar tarafından kuruldu.

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Melik Şimşek tarafından kuruldu.

Yapıform Yapı Malzeme Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıform Yapı Malzeme Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Sevim tarafından kuruldu.

Tula Yapı Endüstrisi Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tula Yapı Endüstrisi Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Altaylı tarafından kuruldu.

Vera Ağır Metal Ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Vera Ağır Metal Ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Taha Aluç tarafından kuruldu.

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi Sultanbeyli’de  149 milyon 951  bin 943 TL sermaye bedeli Mehmet Doğan tarafından açıldı.

gayrimenkul endüstrisi 2018 Haberi

gayrimenkul endüstrisi 2018

Küresel gayrimenkul endüstrisi PropTech'in avantajlarından yararlanmak için strateji oluşturmakta yavaş kaldı. Yapılan araştırmaya göre katılımcıların yüzde 86’sı dijital ve teknolojik yeniliği fırsat olarak değerlendirdi. 

Fortune Dergisi'nde Kerem Özdemir'in haberine göre; Teknolojinin gayrimenkul sektöründe ortaya çıkardığı yeni tanım Proptech, fırsatın görüldüğü ancak stratejik olarak hazır olunmayan bir alan.


Küresel Gayrimenkul endüstrisi, PropTech‘in avantajlarından yararlanmak için strateji oluşturmakta yavaş kaldı. 36 ülkeden gayrimenkul sektörü yöneticileriyle yapılan araştırmada, katılımcıların yüzde 86’sı dijital ve teknolojik yeniliği fırsat olarak görüyor. Ancak sadece yüzde 34’ü kurumsal çapta bir dijital stratejiye sahip olduğunu söylüyor. ABD ve Asya Pasifik ülkelerigayrimenkul teknolojilerinde hayli ilerlemiş durumda. Avrupa ve Türkiye ise geriden geliyor ancak potansiyel yüksek. Temelleri internet ve mobil iletişime dayanan gayrimenkul teknolojisi ya da PropTech, bu sektördeki bilgi, işlemler...