19 / 04 / 2024

gayrimenkul fiyatları 2022

gayrimenkul fiyatları 2022

Realtyplus Türkiye Kurucu Ortağı Özhan Carda konut fiyatları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada söz konusu fiyatların 2022'de de artmayı sürdüreceğini söyledi.

Gayrimenkul fiyatlarındaki artış tam gaz! 

Türkiye'deki imarlı konut arsalarının metrekareye düşen ortalama fiyatı 866 Türk Lirası olup dükkan ve mağazalar için ise metrekare satış fiyatı 6 bin 705 Türk Lirası olarak belirlendi.

Gayrimenkul fiyatları 2022'de artacak mı?

Gayrimenkul sektörü, pandemi kapanmalar ve konut kredisi faiz oranlarının artmasıyla beraber 2021 yılına yavaş giriş yapmıştı. Peki sektörü bu sene neler bekliyor? 2022'de gayrimenkul fiyatları artacak mı? İşte ayrıntılar...

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında rekor düşüş!

Konut fiyatlarında tarihi düşüşlerin yaşandığı Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında da yüzde 16,5 oranında düşüş yaşandı. Yaşanan bu durum ile ilgili olarak ülkenin ciddi bir emlak krizi ile karşı karşıya kaldığı belirtildi.

Gayrimenkul fiyatları düşecek mi? Vatandaşlar ne bekliyor? 

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar fiyatların gidişatının ne olacağını merak ediyor. Gazeteci Hakan Çınar, X sosyal medya hesabından 'Sizce gayrimenkul fiyatları düşer mi?' sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

Gayrimenkul fiyatları düşmeyecek: Elinde nakit parası olanlar değerinin çok altında alım yapıp stokluyor!

Son zamanlarda gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış satışların düşmesine neden oldu. Peki gelecek süreçte gayrimenkulde fiyatlar gerileyecek mi? Ceess Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, konuyu değerlendirdi. 

Piyasada durgunluk! Metal fiyatları 2022 yılına göre düşüşte!

ABD'nin borç tavanı krizi ve Çin'deki talep zayıflığı faktörlerine bağlı olarak metal fiyatları haftaya beklenmedik bir başlangıç yaptı. Bu değerli maddelerin fiyatları 2022'nin zirvesinin %30 olmasıyla dikkat çekti.

Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar? 

Nurol Park E Blok kapsamında 87 adet, K Blok'ta ise 2 adet bağımsız bölümün 2022 değeri açıklandı. Peki Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Demir ve bakır hurda fiyatlarına indirim geldi! Hurda fiyatları 2022 ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Geçen hafta üst üste zam gelen hurda fiyatları rekor rakamlara ulaştı. Bu hafta ise hurda fiyatları düşmeye başladı. Hurdaya 3 TL indirim gelirken, hurda fiyatları gerilemeye başladı. Peki hurda fiyatları 2022 ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira?

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları dibe vurdu! 4 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları 2022 güncel fiyatları merak ediliyor. Dün hurda fiyatlarına indirim gelirken düşüşe geçen hurda fiyatlarına bugün bir indirim daha geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? 2022 hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyatları kaç TL? 

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Hurda fiyatları 2022 ne kadar oldu? 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Dün gelen 1,9 TL zamdan sonra hurda fiyatları frene bastı ve indirim geldi. Peki hurda fiyatları 2022 ne kadar? Hurda fiyatları güncel kaç lira? İşte 28 Ekim 2022 hurda fiyat listesi.

18 ildeki konut fiyatları 3'e katlandı! En çok artış gösteren iller hangileri?

Türkiye’de son bir senede gayrimenkul fiyatları hızla arttı. 2021 – 2022 döneminde fiyatlardaki ortalama artış şehirlere göre yüzde 113 ile 290 arasında değişti. Bu hızlı artışta öne çıkan 18 şehirde fiyatların 3’e katlanması  dikkatleri çekti. 

Altın bileklik fiyatları ne kadar? Altın bileklik fiyatları kaç TL? Atasay altın bileklik fiyat listesi 17 Ekim 2022

Altın bileklik fiyatları, gün içinde binlerce kadın tarafından en çok merak edilip araştırılan takılar arasında yer alıyor. Altın bileklik almak isteyenler altın bileklik fiyatları ne kadar? Altın bileklik fiyatları 2022 kaç lira? sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte Atasay altın bileklik fiya

Nef Arsa fiyatları 2022 listesi! Nef Arsa Eylül 2022 fiyatları ne kadar? 

Nef arsa fiyatları 2022 listesi merak ediliyor. Peki Nef arsa fiyatları ne kadar? İşte Nef arsa fiyatları 2022 listesi...

gayrimenkul fiyatları 2022 Haberi

gayrimenkul fiyatları 2022

Realtyplus Türkiye Kurucu Ortağı Özhan Carda konut fiyatları ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Ülkemizde konut fiyatlarının rekor derecede artacağını dile getiren Realtyplus Türkiye Kurucu Ortağı Özhan Carda konuyla ilgili olarak şunları dile getirdi: “2018’deki döviz krizi sonrasında konut üretimlerinin daraltması, ardından pandemi ve yeni konut üretiminin artan talebi karşılayamaması neticesinde konut fiyatları yükselme eğilimine girdi. 2021 yılı Kasım ayından itibaren yükselen döviz kurları ve 2022 yılı başında bu yükselişin tetiklediği yüksek enflasyon neticesinde de konut fiyatlarındaki rekor düzeyde bir artışa şahit olduk. Olumsuz etkiler düzelmedikçe konut fiyatlarının 2022 yılında da artış göstermeye devam edeceğini bekliyoruz.” 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından resmi olarak açıklanan verilere göre ülkemizde konut fiyatlarının bir önceki seneye göre yüzde 50,5 arttığını belirten Özhan Carda sözlerini şu şekilde...