23 / 04 / 2024

gayrimenkul fiyatları artacak

gayrimenkul fiyatları artacak

Türkiye'de Haziran ayından bu yana üretim azalıyor, güven endeksi düşüyor, işsizlik verileri yükseliyor ama konut satış rakamları, yapı izin belgesi ve yapı ruhsatı sayısı her geçen gün artıyor.

Gayrimenkul fiyatlarında artış bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve Fiyat Beklenti Endeksi 2015 yılı 3'üncü çeyrek dönem sonuçları açıklandı.Bu yıl 3'üncü çeyrekte güven bir önceki döneme göre yüzde 1.07 artışla 103.8 olarak ölçüldü.

Zengin Rusların ülkeye dönüşü hızlanınca, Rusya'daki lüks gayrimenkul fiyatları  tavan yaptı!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası, Dubai'ye yerleşen zengin Rusların ülkeye dönüşü hızlanınca Rusya'da da lüks gayrimenkul fiyatları tavan yaptı... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Gayrimenkul fiyatları yüzde 50 düşer mi?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam gayrimenkul fiyatlarında yaşanan yükseliş sonrası fiyatlarda düşüş yaşanma ihtimaline yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında rekor düşüş!

Konut fiyatlarında tarihi düşüşlerin yaşandığı Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında da yüzde 16,5 oranında düşüş yaşandı. Yaşanan bu durum ile ilgili olarak ülkenin ciddi bir emlak krizi ile karşı karşıya kaldığı belirtildi.

Gayrimenkul fiyatları düşecek mi? Vatandaşlar ne bekliyor? 

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar fiyatların gidişatının ne olacağını merak ediyor. Gazeteci Hakan Çınar, X sosyal medya hesabından 'Sizce gayrimenkul fiyatları düşer mi?' sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

Gayrimenkul fiyatları düşmeyecek: Elinde nakit parası olanlar değerinin çok altında alım yapıp stokluyor!

Son zamanlarda gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış satışların düşmesine neden oldu. Peki gelecek süreçte gayrimenkulde fiyatlar gerileyecek mi? Ceess Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, konuyu değerlendirdi. 

Konut satışları artacak mı? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı: Seçimden sonra yüzde 40 artış bekleniyor!

Gayrimenkul sektöründe 3 senedir yaşanan hareketlilik, ilk dört ayda yerini gerilemeye bıraktı. Peki konut fiyatları artacak mı? Uzman isimler tek tek açıkladı.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Gümüş zirveye koşuyor! Gümüş fiyatları artacak mı? İslam Memiş rakam verdi! 

Gümüş fiyatları son durum merak ediliyor.  Küçük ölçekli yatırımcıların ilgi odağında olan gümüş ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki Gümüş fiyatları artacak mı? İslam Memiş rakam verdi! 

Konutta maliyet ve personel krizi! Ev fiyatları daha da artacak! 

Konut sektöründeki Çimento, demir, enerji fiyatlarında yaşanan artış ve arsa yetersizliği gibi sorunlara şimdi personel krizi de eklendi. Peki konut fiyatları artacak mı? İşte ayrıntılar...

Gıda fiyatları artacak mı? Uzmanlar açıkladı! Bu tarihe dikkat!

Dünya genelinde ekonomik kriz artmaya devam ediyor. Ekonomik krize artan doğalgaz ve gübre fiyatları da eklenince tablo uzmanları korkutmaya başladı. Gıda fiyatlarında artış devam edecek mi, kışın fiyatlar artacak mı uzmanlar açıkladı.

Pirinç krizine adım adım! Pirinç krizi mi başlıyor? Pirinç fiyatları artacak mı?

Pirinç fiyatlarına dair araştırmalar hız kazandı. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın etkileri gıda piyasasında hala etkisini gösteriyor. Pirinç fiyatlarındaki son artışlar neyi gösteriyor? Pirinç fiyatları artacak mı? İşte detaylar!

gayrimenkul fiyatları artacak Haberi

gayrimenkul fiyatları artacak

Türkiye'de Haziran ayından bu yana üretim azalıyor, güven endeksi düşüyor, işsizlik verileri yükseliyor ama konut satış rakamları, yapı izin belgesi ve yapı ruhsatı sayısı her geçen gün artıyor.  Gayrimenkul danışmanları, 1 Kasım seçimlerinin ardından hükümet kurma sürecinin sorunsuz olması halinde gayrimenkul yatırımlarının yüzde 30-40 dolaylarında artabileceğini savunuyor. Haziran ayında gerçekleşen genel seçimlerin ardından hükümetin kurulamaması yabancı yatırımcıları olduğu kadar yerli yatırımcıları da korkuttu. Önünü göremeyen yatırımcılar nakitte kalmayı tercih ederken, Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, bu tür kriz ortamlarının çok büyük fırsatları da beraberinde getirdiğine işaret etti. 


PAZARLIK ORANLARI DAHA YÜKSEK OLUR

Mevcut durumda alım kararları beklemede olsa da cazip yatırım fırsatlarının kaçırılmaması gerektiğini anlatan Öngün, şunları söyledi "Piyasalardaki belirsizlik seçimlerin ardından dağıldığında zor zamanda yaptığınız yatırım 'altın yumurtlayan...