29 / 03 / 2024

Gayrimenkul fiyatları son durum

Gayrimenkul fiyatları son durum

Gayrimenkul fiyatlarının gün geçtikçe artması yeni evli çiftleri de zor soktu. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre,  aileleriyle birlikte yaşamayı planlayan çiftlerin sayısında artış gözlendi.

Gayrimenkul fiyatlarındaki artış devam edecek mi?

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan artmaya devam eden konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Hızalan'ın o yazısı...

Gayrimenkulde fiyat artışı devam edecek!

Konuta olan talep artarken üretimin olmaması nedeniyle fiyat artışı yaşanıyor. Era Gayrimenkul Ülke Başkanı Alphan Manas fiyat artışının devam edeceğini dile getiriyor. 

Gayrimenkul fiyatları enflasyonu yendi!

Habertürk Gazetesi köşe yazarlarından Abdurrahman Yıldırım, bugünkü köşe yazısında gayrimenkul fiyatlarındaki son durumu kaleme aldı.

Gayrimenkul fiyatlarında artış bekleniyor!

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi'ne göre 2015 yılı birinci çeyrek döneminde geçen çeyreğe göre güven yüzde 5 azalarak yüzde 93.4 ile kısmen kötümser ölçüldü.

Gayrimenkul fiyatları yüzde 50 düşer mi?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam gayrimenkul fiyatlarında yaşanan yükseliş sonrası fiyatlarda düşüş yaşanma ihtimaline yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

Konut fiyatları son 2 yılda yüzde 600 arttı! Şimdi düşüş bekleniyor mu?

Konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği merak ediliyor. Peki son 2 yılda yüzde 600 artan konut fiyatları hangi şartlarda düşer? İşte ayrıntılar...

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında rekor düşüş!

Konut fiyatlarında tarihi düşüşlerin yaşandığı Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında da yüzde 16,5 oranında düşüş yaşandı. Yaşanan bu durum ile ilgili olarak ülkenin ciddi bir emlak krizi ile karşı karşıya kaldığı belirtildi.

Gayrimenkul fiyatları düşecek mi? Vatandaşlar ne bekliyor? 

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar fiyatların gidişatının ne olacağını merak ediyor. Gazeteci Hakan Çınar, X sosyal medya hesabından 'Sizce gayrimenkul fiyatları düşer mi?' sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

Gayrimenkul fiyatları düşmeyecek: Elinde nakit parası olanlar değerinin çok altında alım yapıp stokluyor!

Son zamanlarda gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış satışların düşmesine neden oldu. Peki gelecek süreçte gayrimenkulde fiyatlar gerileyecek mi? Ceess Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, konuyu değerlendirdi. 

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları son bir yılın zirvesinde!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları ocak ayında yüzde 2,5 yükselişe geçti. Son bir yılda en büyük konut artışı yaşandı. 

İstanbul'da konut fiyatları son 5 yılda 10 kat arttı!

Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış devam ediyor. İstanbul’da konut birim metrekare fiyatını Ekin ayında 41,766 TL olurken kentte son 5 yılda konut fiyatları yaklaşık 10 kat arttı.

Altın fiyatları son 7 ayın zirvesinde!

Altın fiyatları, doların zayıflaması, ABD Merkez Bankası'nın gelecek yılın ilk yarısında faiz indirimine gidebileceğine dönük beklentilerin güçlenmesiyle son 7 ayın zirvesine yükseldi.

Altında son durum: 14-18-22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 20 Ekim Cuma altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatları son üç ayın en yüksek rakamlarını test ederken altın bilezik fiyatları adeta fırladı. Peki 14-18-22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 20 Ekim Cuma altın bilezik fiya

Dünyada gıda fiyatları son 1 yılda yüzde 11,8 geriledi! Türkiye’de yüzde 73,6 arttı!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), Küresel Gıda Fiyatları Endeksi Ağustos'ta yüzde 2,1 düşüşle 121,4'e indi. Buna göre, dünyada gıda fiyatları son 1 yılda yüzde 11,8 gerilerken, Türkiye’de Gıda Fiyat Endeksi yüzde 73,6 artış gösterdi.

Altın fiyatları son dakika gelişmesi! İslam Memiş ağustos için rakam verdi

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altın piyasasını yakından takip edenler ağustos ayında neler yaşanacağını merak ediyor. Finans Analisti İslam Memiş rekor seviyeyi paylaştı. İşte tüm detaylar...

Gayrimenkul fiyatları son durum Haberi

Gayrimenkul fiyatları son durum

Gayrimenkul fiyatlarının gün geçtikçe artması yeni evli çiftleri de zor soktu. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre,  aileleriyle birlikte yaşamayı planlayan çiftlerin sayısında artış gözlendi.

Konu ile ilgili önemli bilgiler veren Gayrimenkul Danışmanı Gülcan Altınay, bazı ailelerin bir arada yaşayabilmek için büyük ev arayışına girdiğini söyledi.

Peki ev almak hayal mi oldu? İşte Gülcan Altınay'ın konuyla ilgili o açıklamaları...

Ev almak hayal mi oldu?

Yaptığı açıklamada son bir senede Türkiye genelinde konut fiyatları yüzde 40-50 oranında yükseldiğini kaydeden Gülcan Altınay, inşaat maliyetlerindeki artış sebebiyle bu artışın süreceğini belirtti.

Ev almak için 1 milyon TL’yi gözden çıkarmak gerektiğine değinen Gülcan Altınay,  yeni evli çiftlerin ev almasının da zor olduğunu söyledi.

Yüksek kiralara çözüm olarak ev arkadaşı arayanların sayısının da hızla arttığını kaydeden Gülcan...