27 / 04 / 2024

gayrimenkul ihaleleri

gayrimenkul ihaleleri

Gayrimenkullerin icradan satış ihalelerinde şartlar değişti. İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe alındı.

Gayrimenkullerin icradan satış ihaleleri sil baştan!

TBMM Genel Kurulunda, 5'inci Yargı Paketi'ni kapsayan İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Teklifi kabul edildi. Teklifle gayrimenkul satış ihaleleri sil baştan düzenlendi.

Gayrimenkul satış ihalelerinde yeni düzenleme!

Meclis Genel Kurulunda, 5'inci Yargı Paketi'ni kapsayan İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Teklifi'nin birinci bölümündeki maddeler kabul edildi. Kabul edilen maddeler kapsamında, taşınır ihalesindeki değişiklikler taşınmazlar için de geçerli hale geldi. 

Gayrimenkul satış ihalelerinde sözleşmeler değişiyor!

5'inci Yargı Paketi'ni içeren kanun teklifi TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi. Yeni pakete göre;  taşınmazda kira sözleşmesine bağlı şekilde yaşayan kişiye kira bedelini icra dairesine yatırması talep edebilecek.

Gayrimenkul satış ihalelerinde yeni değişiklik mecliste!

Gayrimenkul satış ihalelerinde değişikliğe gidildi. Buna göre, ihale alıcısının talebi üzerine icra dairesi, satışı gerçekleştirilen taşınmazda kira sözleşmesine bağlı şekilde yaşayan kişiye kira bedelini icra dairesine yatırması emrini verebilecek.

TOKİ 148 gayrimenkulü yarın satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) farklı illerde yer alan 148 gayrimenkulü yarın satışa çıkarıyor. Satışlarının yapılacağı gayrimenkullerin ihalesi yarın saat 14.00' te yapılacak...

Şekerbank 121 gayrimenkulü sattı!

Şekerbank satışa çıkardığı 672 gayrimenkulden 121 tanesinin satışını gerçekleştirdi. Toplam satış bedelin 6 milyon 195 bin lira olarak belirlendiği ihale 26 Aralık 2013 günü yani dün gerçekleştirildi...

Şekerbank 672 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Şekerbank tarafından Eskidiji resmi web sitesinde verilen ilana göre Şekerbank 672 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satışı 26 Aralık Perşembe günü saat 14.00' te gerçekleştirilecek...

Ankara'da 3 gayrimenkul ihale ile satılıyor!

Başkent Ankara'da Alacaattlı, Yuva ve Yakacık Mahalleleri'nde 3 gayrimenkul ihale ile satılıyor...

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

İki şehirde 3 gayrimenkul satılıyor! 

Hatay ve Adana'da yer alan 3 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 20 Şubat ve 22 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Ankara ve bir şehirde daha 25 gayrimenkul satılacak!

Ankara ve Diyarbakır'da yer alan 25 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 6 Şubat ve 8 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İki şehirde satılık 10 gayrimenkul!

Manisa ve Niğde'de yer alan 10 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 30 Ocak ve 7 Şubat'ta yapılacak.

Ankara ve Edirne'deki 412 gayrimenkul kiraya verilecek! 

Ankara ve Edirne'de bulunan toplam 412 gayrimenkulü kiraya verilecek. Söz konusu kiralama ihaleleri 25 Ocak tarihinde yapılacak.

Milli Emlak yüzde 20 indirimle 5 gayrimenkul satacak!

Manisa, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa'daki 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihaleleri 7 Aralık tarihinde yapılacak.

Gayrimenkullerin icradan satış ihaleleri sil baştan!

TBMM Genel Kurulunda, 5'inci Yargı Paketi'ni kapsayan İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Teklifi kabul edildi. Teklifle gayrimenkul satış ihaleleri sil baştan düzenlendi.

ÖİB Ankara'daki 27 gayrimenkulü özelleştiriyor!

ÖİB Ankara Yenimahalle ve Gölbaşı'ndaki 27 gayrimenkulü özelleştiriyor. Özelleştirme ihaleleri 29 Haziran'da yapılacak..

ADÜAŞ 4 ildeki 7 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, 4 ildeki 7 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriyor. Özelleştirme ihaleleri ayrı günlerde yapılacak..

İstanbul Defterdarlığı'ndan 16.5 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

T.C. Maliye Bakanlığı İstanbul Defterdarlığı 11 adet gayrimenkulü toplam 16 milyon 517 bin 200 TL bedelle satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri farklı tarihlerde yapılacak.

ÖİB, Ankara ve Aydın'daki 11 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara ve Aydın'da bulunan 11 gayrimenkulü özelleştiriyor. “Satış” yöntemi ile özelleştirilecek gayrimenkullerin ihaleleri 23 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşecek.

ÖİB, 7 ildeki 21 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Niğde, Kars, Nevşehir, Aydın, Batman, Siirt ve Karaman'da bulunan 21 gayrimenkulü özelleştiriyor. “Satış” yöntemi ve “Pazarlık Usulü” uygulanmak suretiyle ayrı ayrı özelleştirilecek gayrimenkullerin ihaleleri 24 OCak ve 3 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek.

gayrimenkul ihaleleri Haberi

gayrimenkul ihaleleri

5'inci Yargı Paketi'nde yer alan kanuna göre, iş yoğunluğunun veya personel sayısının çok olduğu icra dairelerinde dairenin düzenli, uyumlu ve verimli çalışmasına katkı sağlamak için Adalet Bakanlığı tarafından, icra müdür ve müdür yardımcıları arasından, icra müdürünün yetkilerini haiz bir "icra başmüdürü" görev alabilecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; iş yoğunluğunun veya icra dairesi sayısının çok olduğu kentte Adalet Bakanlığı tarafından yetki çevresi de belirlenmek koşulu ile bir veya birden fazla icra daireleri başkanlığı kurulabilecek. Başkanlıkta bir başkan ile yeteri kadar başkan yardımcısı olacak. Başkan birinci sınıf olmuş, başkan yardımcısı ise birinci sınıfa ayrılmış adli yargı hakim ve cumhuriyet savcıları arasından muvafakatleri alınarak Bakanlık tarafından atanacak. Ek olarak başkanlıkta yeteri kadar icra başmüdürü, icra müdürü, icra müdür yardımcısı, icra katibi ve...