29 / 03 / 2024

gayrimenkul patronlarının giyim stillerini inceledi

gayrimenkul patronlarının giyim stillerini inceledi

Türkiye'nin en genç haute-couture modacısı Raşit Bağzıbağlı'nın ünü çoktan Türkiye sınırlarını aştı. Kıbrıslı Bağzıbağlı Ailesi'nin son kuşak temsilcisi olan Raşit Bağzıbağlı, kendi markası ‘Rashid'le dünya yıldızlarını bile kendine hayran bırakıyor.

Gayrimenkul satışının altın anahtarı müşteri deneyimi!

Yeni nesil müşteri deneyimi mahalli gayrimenkul pazarına doğrultu veriyor. Emlak sektörünün dinamikleri değişiyor. Gayrimenkul satışının anahtarı müşteri deneyimi oldu!

2002-2022 yılları arasında Türkiye'den gayrimenkul satın alan yabancılar TBMM gündeminde!

2002-2022 yılları arasında Türkiye'den gayrimenkul satın alan yabancılar TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuyla ilgili soru önergesi verdi. İşte o önerge...

İskansız gayrimenkul alınır mı?

İskan ruhsatı kısaca oturma izni anlamına geliyor. İskan ruhsatı alınmamış evler aslında yasal olarak oturmaya müsait olmayan evler olarak biliniyor. Peki, İskansız gayrimenkul alınır mı? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Evlenme ve boşanmalar gayrimenkul piyasalarını nasıl etkiliyor?

Pandeminin derinden etkilediği boşanma sayıları gayrimenkul piyasasında da dengeleri değiştiriyor. Peki evlenen ve boşanan çiftlerin sayısı gayrimenkul piyasalarını nasıl etkiliyor?

GİSP 'METAVERSE ve Gayrimenkul' konularını masaya yatırdı!

GİSP gündemde merak uyandıran “METAVERSE ve Gayrimenkul” konularını gerçekleştirdikleri toplantıda değerlendirdi.

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını uçurdu!

1915 Çanakkale Köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. Çanakkale'de senelik değer artışı konutlar için yüzde 32, arsalar için yüzde 38, araziler için ise yüzde 37 olarak gerçekleşti.

ABD'de ticari gayrimenkul piyasasını neler bekliyor?

ABD Merkez Bankası (Fed), şirket ofislerine olan talepte düşüş yaratabilecek olan koronavirüs salgınının, hastalıktan sonra ticari gayrimenkul piyasasının kırılgan bir hale gelebileceğini belirtti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 4 ildeki 124 gayrimenkulü yarın satışa çıkarıyor!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 4 ilde bulunan 124 gayrimenkul yarın satışa çıkarılıyor. Gayrimenkullerin satışı için müzayede yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Alman vatandaşları dolandırarak gayrimenkul satın alan 31 şüpheli yakalandı!

İzmir'de kurdukları çağrı merkezi ile Alman vatandaşları dolandırıp ve bu dolandırıcılıktan elde ettiği gelirlerle gayrimenkul satın aldığı iddia edilen 31 şüpheli yakalandı.

COVID-19 Türkiye gayrimenkul pazarını nasıl etkileyecek?

Colliers, 'COVID-19 Sürecinde Türkiye Gayrimenkul Piyasası Mayıs 2020' raporunda Türkiye gayrimenkul piyasasının mevcut durumu ve salgın sonrası beklentileri değerlendirildi. Rapora göre, konut piyasasında bahçe, yeşil alan gibi sosyal olanakların olduğu konut alanlarına talep artacak...

Koronavirüs İzmir'de gayrimenkul fiyatlarını nasıl etkileyecek?

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cumhur Coşkun Küçüközmen, Kovid-19 salgınının İzmir'de gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyeceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Küçüközmen, gayrimenkul fiyatlarının düşmeyeceğini belirtti...

Türk Kızılay'ın Cizre'deki gayrimenkulü gönüllü merkezine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şırnak ili, Cizre ilçesi, Dicle Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü gönüllü merkezine dönüştürecek.

COVID-19 gayrimenkul piyasalarını nasıl etkileyecek?

Dünyada ve ülkemizde ciddiyetini gittikçe artıran COVID - 19 virüsü gayrimenkul piyasalarını nasıl etkileyecek?

gayrimenkul patronlarının giyim stillerini inceledi Haberi

gayrimenkul patronlarının giyim stillerini inceledi

Kadın kıyafetleri konusunda bir uzman olan Bağzıbağlı, emlaktasondakika.com için bu kez iş dünyasındaki erkek stili hakkında ipuçları verdi.


İş adamları kıyafet tercihlerinde sıradanlıktan kurtulmak için neler yapmalı?


Takım elbise her zaman giyilebilir modası asla geçmez. Ama iş adamlarına daha renkli giyinmelerini tavsiye edebilirim öncelikli olarak. Takım elbise giymek istemeyen farklılık oluşturmak isteyenlerse değişik renklerde pantolon ve ceket kombinler tercih edebilirler. Son dönemde iş dünyasında bir trend oluşmaya başladı.  


Kıyafetlerin ve aksesuarların verdiği mesajlar neler?


İyi ve şık bir giyim ilk intiba için çok çok önemli bir unsur. Aksesuar da bunu tamamlayıcı bir unsur. Hepsinin verdiği bir mesaj var aslına bakarsanız. Mesela kravat resmiyetin sembolü. Cekete iliştirilen mendil zarafetin, kol düğmesi ise asaletin sembolü olarak görülür.


İş adamları takım elbisede hangi renkleri tercih etmeli?


İş...