19 / 03 / 2024

gayrimenkul projeleri markalı nasıl olyuor

gayrimenkul projeleri markalı nasıl olyuor

Türkiye’de gayrimenkul sektörüne kattığı yeniliklerle bilinen girişimci reklam ajansı MODD/works’ün Ajans Başkanı Cem Has, Emlak Ekspresi’nde marka konut projeleriyle ilgili soruları cevapladı.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe belli oldu!

Gayrimenkul sektörünün lider analitik veri sağlayıcısı REIDIN merakla beklenen '2023 yılı Markalı Konut Projeleri Aidat Raporu'nu yayınladı. İşte markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe...

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Bilgiçler Yapı: Ticari gayrimenkul yatırımcısında yavaşlama yok!

İstanbul’da, dükkan ve ofislere talep artıyor. Gayrimenkul sektöründe, konut satış rakamlarında düşüş olurken, ticari gayrimenkul üreten markalı projelerde hareketlilik devam ediyor.

Çin'de emlak krizi büyüyor! Nitelikli gayrimenkul projeleri için kredi geliyor mu?

Çin'de mortgage boykotu devam ederken, düzenleyici kurumlar tarafından dikkat çeken bir adım atıldı. Düzenleyici kurumlar bankaları nitelikli gayrimenkul projelerine kredi sağlamak amacıyla teşvik edecek. 

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Lüks gayrimenkul projelerinde artış!

Yaz sezonunun yaşandığı bu günlerde özellikle tatil bölgelerinden gayrimenkul projeleri artıyor. Bu bölgedeki gayrimenkul projeleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Kripto piyasalarında gayrimenkul projeleri hazırlanacak!

Kripto para platformu olan Bitci, Blockchain'de gayrimenkul projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hayata geçirilecek proje ile Bitci 10 ülkeye açılacak. 

Skyland İstanbul'da ofis ve rezidanslar bir arada!

Hayata geçirdiği gayrimenkul projeleri ile adından söz ettiren Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Skyland İstanbul Projesi hakkında değerlendirmede bulundu.

gayrimenkul projeleri markalı nasıl olyuor Haberi

gayrimenkul projeleri markalı nasıl olyuor

Girişimci reklam ajansı MODD/works’ün Ajans Başkanı Cem Has, geçtiğimiz hafta konuk olarak katıldığı Habertürk’te yayınlanan ve sunuculuğunu Hakan Ural’ın yaptığı Emlak Ekspresi programında “Konutta Marka Olmak” ve “Emlak Sektöründe İletişim Stratejileri” gibi konularda sektörü aydınlattı. İşte programda öne çıkan bazı satırbaşları;


“GÜVENİLİR BİR MARKAYI İNŞA ETMEK UZUN BİR MARATON”

Bugüne kadar reklamcılar daha çok hızlı tüketim, otomotiv gibi sektörlere yoğunlaşmış ve iletişim stratejilerini de bu kategorilere uygun olarak uzun dönemli planlamışlardı. Son birkaç yıldır inşaat sektörünün reklam pastasındaki payının büyümesiyle reklamcılar da gayrimenkul sektörüne adapte olmaya çalışıyor.


Diğer birçok sektörden farklı olarak inşaat sektörü, 2 yılda tamamlanan ve teslim edilen projeler için çok daha yoğun bir planlama yapılmasını gerektiriyor. Çünkü konut satın almak, hızlı tüketim ürünlerini satın almak gibi kolay verilen bir...