26 / 04 / 2024

gayrimenkul sektörü durgunlaşacak mı

gayrimenkul sektörü durgunlaşacak mı

Sektörde seçim öncesi başlayan hareketlilik şimdi de devam ediyor. Ev almayı düşünenler bu fırsatı değerlendirebilirler. Mustafa Baygan, lokomotif niteliği taşıyan sektörün durgunluğa girmesinin söz konusu olmadığını ifade etti.

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'nde geri sayım başladı! Gayrimenkul sektörü 7 Kasım'da buluşacak! 

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle 7 Kasım günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde değerlendirilecek.

Gayrimenkul sektöründe teşvik beklentisi!

Kovid-19 salgını tüm dünyayı etkisi altına aldı. Salgın kapsamında uygulanan kapanmalar ve alınan tedbirler de tüm sektörlerin durgunlaşmasına neden oldu. Peki gayrimenkul sektöründe bu süreçte neler yaşandı? Konut satış verileri neler anlatıyor? İşte ayrıntılar...

Türk gayrimenkul sektörü gurbetçilerle buluşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, Demirören Medya ve İstexpo ortaklığında Almanya'da 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı, Türk gayrimenkul sektörünü gubetçilerle buluşturacak.

Wellness gayrimenkul sektörü 2020'de 152,8 milyar dolara ulaşacak!

Global Wellness Day Kurucusu Belgin Aksoy, zihinsel, fiziksel ve sosyal bakımdan iyi olma durumuna yönelik faaliyetleri kapsayan Wellness gayrimenkul sektörü hacminin 2020'de 152,8 milyar dolar, 2022'de ise 197,4 milyar dolar olacağı söyledi.

Türk gayrimenkul sektörü gurbetçi vatandaşlarla buluşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle, Demirören Medya ve İstexpo ortaklığında Almanya'da başlayacak Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı için çalışmalar başladı. Fuar, Türk gayrimenkul sektörünü gurbetçi vatandaşlarla buluşturacak.

Gayrimenkul sektörü 5-6 Aralık'ta RE 360'da buluşacak!

ALKAS tarafından 'gayrimenkul sektörünün büyük buluşması' RE 360'ın tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantı, Alkas Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkas ile Alkas Genel Müdürü Yonca Aközer'in ev sahipliğinde Zorlu Center'da gerçekleşti..

Gayrimenkul sektörü Kasım ayında harekete geçti!

Siyasi belirsizliğin sona ermesi gayrimenkul sektörünü harekete geçirdi. Aylardır yeni projelerini satışa sunmak için bekleyen şirketler kayıpları yılın son 2 ayında telafi için çalışacak. Kasım'da 7 bin 500 markalı konutta satış ve ön satış başlayacak.

Türk Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak!

KONUTDER olarak, Türk gayrimenkul sektörüne yeni bir ivme kazandırmak için sektörün temsilcilerini yeni yatırımcılarla bir araya getirmek amacıyla “TÜRK GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNÜN KÖRFEZ YATIRIMCILARI İLE BULUŞMASI” programını gerçekleştirecek.

Gayrimenkul sektörü Share 5'te buluşacak!

Gayrimenkul sektörünün profesyonelleri HARE Gayrimenkul Paylaşımları'nın 5.sinde buluşacak. SHARE 5 3 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek.

Türk gayrimenkul sektörünün liderleri EMLAK 2015 Fuarı'nda buluşacak!

Türk gayrimenkul sektörünün liderleri, konut ve iş merkezi projelerini 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek EMLAK 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkaracak.

Gayrimenkul sektörü Sign Of The City Awards 2015’de buluşacak!

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla Hürriyet öncülüğünde gerçekleşen Sign of the City Awards (SOTCA)gayrimenkul yarışması için hazırlıklar başladı. Başvuruların 15 Haziran’da başlayacağı yarışma için jüri ilk kez bir araya geldi.

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Türk gayrimenkul sektörü İsveçlilere tanıtıldı!

TURYAP, İsveç gayrimenkul kooperatiflerinden HSB Stockholm’ün, yaklaşık 60 kişiden oluşan orta ve üst düzey yöneticilerine Türk gayrimenkul sektörünü tanıttı. Program kapsamında Ağaoğlu'nun Maslak 1453 ve Eroğlu'nun Skyland projeleri de gezildi.

gayrimenkul sektörü durgunlaşacak mı Haberi

gayrimenkul sektörü durgunlaşacak mı

Sektörde seçim öncesi başlayan hareketlilik şimdi de devam ediyor. Ev almayı düşünenler bu fırsatı değerlendirebilirler.


Seçimlerin ardından gayrimenkul sektörünü değerlendiren ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, lokomotif niteliği taşıyan sektörün durgunluğa girmesinin söz konusu olmadığını ifade etti. 


'KRİZDE ALIM-SATIM FAZLA OLUR'

Gayrimenkulün hiçbir sektörde olmayan özellikler taşıdığını ifade eden Baygan, “Sektöre mahsus ve başka hiçbir iş kolunda olmayan bir özellik var. Bu işte hiçbir zaman işler durgun olmaz. Herhangi bir kriz anında bile alan-satan sayısı normal günlerden fazla olur. Nedeni belli, kiminin nakde ihtiyacı vardır, kiminin de var olan nakdini uygun fiyat ile mala dönüştürmeye... Dövizdeki ani hareket, bazı portföy sahipleri için de günü değerlendirme fırsatı oluyor” dedi.


HER ZAMAN HER FİYATTAN SATIŞ MÜMKÜN

Seçim öncesi sanayi ve ticaret alanında durgunluklar yaşandığını buna karşın...