24 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü fiyat artışı

Gayrimenkul sektörü fiyat artışı

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan yaptığı açıklamada "Mal sahipleri ve müteahhitler sürekli fiyat artırımına gidiyorlar. Anlaşma yapılan fiyat üzerinden pazarlık bozuluyor. Bu durum hem emlakçıyı hem de alıcıyı mağdur ediyor." diye konuştu.

Gayrimenkul sektöründe güven azaldı, fiyatlarda artış bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi & REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 1. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı. Doların yükseliş trendi gayrimenkul sektörü profesyonellerini tedirgin ediyor.

Gayrimenkul sektörü mercek altında! Firmalar, şahıslar, emlakçılar herkes denetime girebilir

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gayrimenkul sektöründeki olağan dışı fiyat artışlarını merceğe aldıklarını açıkladı. Bakanın açıklamasına göre piyasada spekülasyon yapan firma, şahıs ya da emlakçılar denetime girebilir. Gayrimenkul kazancını doğru beyan etmeyenler de incelemeye tabi olacak.

Gayrimenkul sektöründe olağan dışı fiyat artışına neden olan kişiler hakkında inceleme başlatılıyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yazılı bir açıklama yaptı. Bakan Nebati tarafından yapılan yazılı açıklamada gayrimenkul sektöründe olağandışı fiyat artışlarına dönük kapsamlı bir çalışma başlatıldığı açıklandı.

Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi yüzde 79 arttı!

Gayrimenkul Sektörü 2017 Yılı 2. Çeyrek Güven Endeksi ve Fiyat Beklentileri açıklandı. Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi değeri 2017 yılı 2. çeyrek döneminde yüzde 79 artışla 112.5 (İyimser) olarak ölçüldü.

Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi 28,5 azaldı!

Gayrimenkul Sektörü 2017 Yılı 1. Çeyrek Güven Endeksi ve Fiyat Beklentileri açıklandı.Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi değeri 2017 yılı 1. çeyrek döneminde yüzde 28,5 azalışla 62,7 (Kötümser) olarak ölçüldü.

Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi yüzde 5,74 arttı!

Gayrimenkul sektörü 2016 yılı 2. çeyrek güven endeksi ve fiyat beklentileri açıklandı. Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi değeri, 2016 yılı 2. çeyrek döneminde geçen çeyrek döneme göre yüzde 5,74 artışla 119,7 olarak ölçüldü.

Gayrimenkul sektörü 2016 yılı 1. çeyrek fiyat beklenti endeksi arttı!

Türkiye gayrimenkul sektörü fiyat beklenti endeksi değeri, 2016 yılı 1. çeyrek döneminde geçen çeyrek döneme göre %6,85 artışla 137,8 olarak ölçülmüştür.

Sakarya'nın göç alması gayrimenkul sektörünü geliştirdi!

Son yıllarda ilimizin büyük göç alması ile birlikte nüfusta yaşanan artışın gayrimenkul sektöründe de artışa sebep oldu. İşte son yıllarda Sakarya'da yaşanan büyük fiyat artışı ve Sakarya'da yatırım yapılacak yerler..

Gayrimenkul sektörüne güven kısmen iyimser!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 yılı 3. çeyrek dönem sonuçları açıklandı.Sektöre duyulan güvenin gelecek 3 aylık dönemde “kısmen iyimser” olduğu görüldü.

Gayrimenkul sektörü 2015 yılı 3. çeyrek dönem beklentileri açıklandı!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 3. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı.

Gayrimenkul sektörü gözünü öğrenci yurtlarına çevirdi!

Türkiye genelinde son yıllarda hızla artan üniversite sayısı yurt ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Fakat mevcut sayının, talebi karşılayamaması gayrimenkul sektöründe gözleri öğrenci yurtlarına çevirdi.

Bina tamamlama sigortası gayrimenkul sektörüne olumlu etki edecek!

Özser Group Sigorta Başkanı Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi & REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 2. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı. Rapora göre gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor..

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Gayrimenkul sektörü fiyat artışı Haberi

Gayrimenkul sektörü fiyat artışı

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Haziran tarihinde başlatılan düşük faizli konut kredisi uygulamasının inşaat sektörü açısından faydalı olduğunu dile getirdi.

Anadolu Ajansı'ndan Mustafa Çalkaya'nın haberine göre, kredi faiz oranlarının düşmesiyle gayrimenkule talebin yoğunlaştığını belirten Taylan, ayda 5 kişinin bakmak istediği bir gayrimenkulü şu anda günde 10 kişinin görmek istediğini dile getirdi.

Taylan, artan taleple gayrimenkul fiyatlarında da bir miktar yükselme olduğunu dile getirerek şöyle konuştu:

"Bizim en büyük sıkıntımız, gayrimenkul fiyatlarının sürekli değişiyor olması. Mal sahipleri ve müteahhitler sürekli fiyat artırımına gidiyorlar. Anlaşma yapılan fiyat üzerinden pazarlık bozuluyor. Bu durum hem emlakçıyı hem de alıcıyı mağdur ediyor. Alıcılar da bu durumun sorumlusu olarak emlakçıları görüyor ki bu, meslektaşlarımı üzüyor."

"Stoklar bitince yeni...