27 / 04 / 2024

gayrimenkul Ümraniye

gayrimenkul Ümraniye

Gayiımenkul şirketlerinin son verilerine göre Ümraniye; yatırımcıların ilk adresi. Son 11 yılda değişen çehresiyle Ümraniye, inşa edilmekte olan İstanbul Finans Merkezi ve yapımı tamamlanmak üzere olan metroyla birlikte İstanbul’un merkezi hâline gelecek.

İstanbul Ümraniye'de satılık gayrimenkul fırsatı! Ümraniye Belediyesi duyurdu! 

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Esenkent, Esenşehir ve Cemil Meriç mahallelerinde yer alan 3 gayrimenkulü 915 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Ümraniye'de 80 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, İnkılap Mahallesi, 46 pafta 874 ada 223 parselde yer alan gayrimenkulü toplam 80 milyon TL muhammen bedelle satışa sundu.

Ümraniye'de 80 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Ümraniye Belediye Başkanlığı, Ümraniye İnkılap Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 80 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 67 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş. Ümraniye Şubesi açıldı!

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş. Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 12 milyon TL sermaye bedeli ile Şükrü Soylu tarafından açıldı.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şb. açıldı!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şb. Ümraniye'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Uyanık tarafından açıldı.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Tic.A.Ş.İst.Ümraniye Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Tic.A.Ş.İst.Ümraniye Şubesi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Çalış tarafından açıldı.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Tic.A.Ş.İst.Ümraniye Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Tic.A.Ş.İst.Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Çalış tarafından açıldı.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'ede 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

Entes Gayrimenkul İmalat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Entes Gayrimenkul İmalat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Erem, Ahmet Tarık Uzunkaya ve Halit Mustafa Özgür ortaklığında kuruldu.

Varlıkevim Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Varlıkevim Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kıpık ve Hayri Toplu ortaklığında kuruldu.

Ymz Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymz Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli Mustafa Özmantar ve Yunus Yıldırım ortaklığında kuruldu.

gayrimenkul Ümraniye Haberi

gayrimenkul Ümraniye

Gayrimenkul şirketlerinin son verilerine göre Ümraniye; yatırımcıların ilk adresi. Son 11 yılda değişen çehresiyle Ümraniye, inşa edilmekte olan İstanbul Finans Merkezi ve yapımı tamamlanmak üzere olan metroyla birlikte İstanbul’un merkezi hâline gelecek. Bölgedeki emlak fiyatlarında şimdiden ciddi bir artış olduğu yönündeki bilgiler, yatırım oranlarını da artırdı. İstanbul Finans Merkezi’nin yalnızca finans kuruluşlarının bir araya gelerek oluşturduğu bir yapı olmaktan öte, İstanbul’un çekim merkezi olması bekleniyor. Bunun yanında yakında hizmete girecek olan Üsküdar- Ümraniye- Çekmeköy metro hattıyla, vatandaşların Ümraniye’ye ulaşım yolları çeşitlenerek, Finans Merkezi’nin ilçeye getireceği canlılık artacak. Mevcut 295.000 yapının  %65’i son 11 yılda inşa edilen Ümraniye, İstanbul’un olası bir depreme karşı en hazırlıklı ilçesi. Üstelik Ümraniye’de yatırımcıları modern standartlara kavuşmuş bir kent değil, kişi başına düşen yeşil alan...