19 / 04 / 2024

Gayrimenkul Uzmanlığı Eğitimleri

Gayrimenkul Uzmanlığı Eğitimleri

Gayrimenkul uzmanlığı sertifika programının ilk dersi 6 Aralık Cumartesi günü yapıldı. Başarılı olanların Ağaoğlu bünyesinde istihdam edileceği sertifika programının ilk dersi Ağaoğlu My Office’de gerçekleşti.

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) şirket içi eğitimleri noktasında Uparazzi Kurucusu Hakan Erilkun ile arsa ve arazi eğitimi yapıldı.

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yücel tarafından kuruldu.

Bhive Real State Gayrimenkul Turizm E-Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bhive Real State Gayrimenkul Turizm E-Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah A.A. Abdelghafar tarafından kuruldu.

DAP Gayrimenkul'den Çeşme'deki 3 bin 607 metrekarelik arsaya 80.2 milyon TL'lik teklif! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., İzmir ili Çeşme İlçesi Alaçatı Mahallesi'nde yer alan arsanın satış ihalesine katıldı. Peki DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hangi ildeki arsa için ihaleye katıldı? DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. arsa için kaç lira teklif verdi? İşte ayrıntılar...

Houseport Gayrimenkul Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Houseport Gayrimenkul Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Çiğdem Çetiner ve Fatma Şebnem Çetiner Başar ortaklığında kuruldu.

Mıracle Plus Gayrimenkul Ve E-Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Mıracle Plus Gayrimenkul Ve E-Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Benyounes Negadi ve Hicham Benahmane ortaklığında kuruldu.

Evliyken alınan gayrimenkulün paylaşımı nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde evliyken alınan gayrimenkulün eşe ve çocuklara paylaşımının nasıl olacağını kaleme aldı.

Alara Groups Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alara Groups Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de   400 bin TL sermaye bedeli ile Farıddudın  Mohammadıan tarafından kuruldu.

Endeksa Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor...

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Bpa Dış Ticaret Endüstriyel Ve Medikal Ekipmanlar tarafından kuruldu.

İzmir’de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe hangisi oldu?

Denge Değerleme, İzmir Pandemi Öncesi ve Sonrası Yazlık Gayrimenkul İlçe Raporu’na göre, İzmir'de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe Çeşme oldu.

Gayrimenkul Uzmanlığı Eğitimleri Haberi

Gayrimenkul Uzmanlığı Eğitimleri

İnşaat sektörüne vizyon kazandırarak yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun, Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile hazırladığı gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek programın ilk dersi Ağaoğlu My Office projesinde gerçekleşti. Derse Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvanlı ve Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerem Alkin katıldı. ‘Gayrimenkul Uzmanlığı’ sertifika programının ilk dersinin katılımcıları daha sonra Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürlüğü’ne gelerek projeleri yerinde inceleme fırsatını buldu.


Hasan Rahvalı: “Sektörümüze uzman bireyler yetişmeye öncülük edeceğiz”


Sertifika programının ilk dersine katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı şöyle konuştu: “Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak sektör liderliğimize yakışır şekilde bu tarz projelere imza atmaya devam edeceğiz. Gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanları Ağaoğlu bünyesinde istihdam sağlayarak, büyümeye devam eden sektörümüze eğitimli,...