28 / 03 / 2024

Gayrimenkul yatırımcıları abd

Gayrimenkul yatırımcıları abd

Yatırımcıların gözünü ABD'ye diktiğini belirten International Realtors Group, karantina günlerinde evden çıkmadan yatırım yapanların sayısında artış olduğunu bildirdi...

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 yıllık kira getirisi sağlıyor... 

Artan konut fiyatları karşısında gayrimenkul yatırımcıları, daha cazip yatırım imkanlarına ulaşabilmek için yurt dışına yönelmeye başladı. 

İngiliz yatırımcılar gayrimenkul fonlarından çıkmaya devam etti!

Calastone tarafından derlenen verilere göre İngiliz yatırımcılar bu ay da gayrimenkul fonlarından ikinci ay üst üste para çekti, fakat hisse senedi ve sabit gelirli fonlara yönelik duyarlılığın arttığı belirtildi.

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: Arsa ve tarla yatırımı! 

Son zamanlarda yatırımcıların minimalist yaşamı tercih etmeleri ve şehrin kalabalığından uzaklaşma isteği arsa ve tarlaya talebi artırdı. 

Endeksa'dan gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk! Yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayacak sistem geliyor

Endeksa, makine öğrenimi ve büyük veri analizi tekniklerinin kullanımıyla gayrimenkul değerleme ve analiz süreçlerini değiştiriyor.  Bu teknoloji sayesinde gayrimenkul yatırımcıları daha detaylı analizler yaparak doğru karar verebilecek.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

Karadağ, gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Adriyatik Denizi'ne kıyısı olan Karadağ'ın gayrimenkul piyasasının yazlık ev yatırımcıları ve bölgeye taşınmak isteyen uluslararası alıcıların talebiyle canlandı

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Gayrimenkul, yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Konut fiyatlarının reel olarak yıllık bazda yüzde 56,3 oranında arttığına değinen İTO Meclis üyesi ve Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkulün yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruduğunu söyledi.

İzmir'in kuzeyi gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Erkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Kaya, yaşanan depremlerden sonra sağlam zeminiyle dikkat çeken İzmir'in kuzey aksındaki Koyundere ve Ulukent'in son dönemlerde yatırımcıların radarına girdiğini söyledi.

Bakan Nebati'den şok açıklama! ABD yabancı fon yatırımcılarıyla bir araya geldi!

Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurul toplantıları nedeni ile ABD'de bulunan Bakanı Nureddin Nebati, New York'ta yabancı fon yatırımcıları ve uluslararası banka yöneticileriyle bir araya geldi.

Altın yatırımcıları bu konuşma için nefeslerini tuttu! Dünyaca ünlü analist altın fiyatlarını açıkladı

Altın yatırımcıları ABD Merkez Bankası FED Başkanı Jerome Powell'ın ABD Kongresi'nde enflasyon ve resesyonla ilgili yapacağı açıklamalara gözlerini çevirirken, altın fiyatlarında da düşüş yaşanıyor.

Gümüş yatırımcıları dikkat! ABD enflasyon rakamları sonrası gümüş fiyatları ne oldu?

Gümüş fiyatları, bugün gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Piyasaların merakla beklediği ABD enflayon rakamları açıkladı. Altın fiyatlarından dalgalanmalar yaşanırken gümüş fiyatları ne oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları...

Gayrimenkul yatırımcıları abd Haberi

Gayrimenkul yatırımcıları abd

Türk iş ve sanat dünyasından pek çok ünlü isme Miami'de emlak brokerlığı yapan International Realtors Group, karantina günlerinde evden çıkmadan yatırım yapanların sayısında artış olduğunu belirtti.

Para'da yer alan habere göre, araştırmalar gösteriyor ki dünya hızlı bir toparlanma sürecine girecek, gelen bu olumlu haberler yatırımcıları yeni fırsatlara yönlendiriyor. 

Sağlıklı bir dünyada karlı bir yatırımlar yerini almak isteyenler gözünü ABD'ye çevirdi. Türkiye'de de yatırımcılarla çalışmalarını sürdüren firma, "Türk yatırımcılar için dolar bazında yıllık minimum yüzde 10 kazanç fırsatı sunuyor" açıklamasında bulundu. 

İnşaat yatırımcılarına Miami’de kazanç...