27 / 04 / 2024

İnşaat yatırımcılarına Miami’de kazanç fırsatı!

İnşaat yatırımcılarına Miami’de kazanç fırsatı!

Türk iş ve sanat dünyasından pek çok ünlü isme de Miamide emlak broker’liği yapan International Realtors Group, Türk yatırımcılara çok özel avantajlar sunuyor...



İş dünyasının ünlü isimlerine emlak broker’liği yapan International Realtors Group'un kurucusu Giovanna Guzman, Türk yatırımcıya değişik projelerden 500 bin ile 6 milyon dolar arasında değişik gayrimenkuller sattıklarını ifade etti.

Forbes Türkiye Dergisi'nin bu ayki sayısında, Miamide emlak broker’liği yapan International Realtors Group'un yatırımları yer aldı.

Yeni projelerini paylaşmak üzere Türkiye’ye gelen International Realtors Group’un kurucusu Giovanna Guzman, Miami pazarındaki 17 senelik deneyimi sayesinde son beş senede şirket olarak birçok Türk yatırımcıya değişik projelerden 500 bin ile 6 milyon dolar arasında değişik gayrimenkuller sattıklarını belirtti. Property Invest USA şirketinin kurucusu ve Internationel Realtors Grup ortağı  Cengiz Bayırlı da geçen yıl ayda ortalama 25-30 arasında gayrimenkul satışı yaptıklarını açıkladı.

International Realtors Group, Florida eyaletinin değişik bölgelerinde konut, iş yeri ve arazilerle ilgili alım-satım işlemlerini yürütüyor. Firma, özellikle Miami’de atırım yapmak isteyen yatırımcıları, burada bulunan inşaat sahipleri ile tanıştırarak hem yatırım yapmalarına, hem de şirket ortaklıkları kurmalarına destek oluyor. International Realtors Group’un kurucusu Giovanna Guzman, özellikle son üç senede Türk yatırımcılardan Miami’ye inanılmaz bir talep olduğunu belirtti.

İnşaat yatırımcılarına Miami’de kazanç fırsatı!

Property Invest USA isimli şirketin kurucusu ve başkanı Cengiz Bayırlı da 2019’da ayda ortalama 25-30 arasında ev satışı yaptıklarını, bu rakamı 2020’de 80-100 eve çıkarmayı planladıklarını açıkladı. Dünyanın değişik noktalarında ofisler açarak büyümeye devam ettiklerini ifade eden Bayırlı, “Yatırımcılarımıza Baltimore şehrinde kiracı, geri alım garantili konutlar satıyoruz. Satıştaki evler kiracısı hazır bir şekilde almıyor. Tapu işlemleri e-posta üzerinden elektronik imza ile yapılıyor. Yatırımcı hiçbir evrak işiyle uğraşmıyor, her şeyi onlar adına biz buradaki ekibimizle çözüyoruz. Kiraları ABD’deki hesaplarına her ayın ilk haftası yatıyor. Kiracı ödemeyi yapmasa bile şirket olarak bunu imzaladığımız kontrat ile garanti ediyoruz. Ayrıca yapmış oldukları gayrimenkul yatırımlarını, aynı fiyattan geri alma garantisi veriyoruz” diyor. Cengiz Bayırlı, 2019’da International Realtors Group’a ortak olarak girerek International Realtors Group’un Miami marketindeki ürün yelpazesine0 bin dolardan başlayan evleri koyarak her kesimden müşteriye hitap etmeye başladı.

Özellikle son 3-4 yıldır Türk yatırımcıların ABD emlak piyasasına ilgilerinin arttığını belirten Giovanna Guzman, son iki yıl içinde sadece Miami bölgesine yapılan yatırım tutarının 100 milyon doları geçtiğini söyledi. Bayırlı, “Bu miktara arazi veya proje yatırımı dahil değil. Bu yatırımların önümüzdeki iki yıl boyunca yüzde 20 civarında artacağını düşünüyorum. Türklerin ABD’de konut almalarının birçok avantajının olduğunu söyleyen Giovanna Guzman ise şöyle devam etti: “ABD’de yatırım yapmak sürekli yükselen bir trend. Kira getirileri Türkiye’ye nazaran en az 2-3 kat daha fazla. Ayrıca tapu işlemleri tamamen şeffaf ve tapu garantisi var.”

Türk inşaat şirketlerinin gözü Sahra Altı Afrika'da!

Türkler rotasını ABD emlak piyasasına çevirdi!


Geri Dön