19 / 04 / 2024

gayrimenkul yatırımı mantıklı mı 2022

gayrimenkul yatırımı mantıklı mı 2022

Eva Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Anıl Ünlü, gayrimenkul yatırımının 2011 – 2015 seneleri arasında diğer yatırım araçlarına kıyasla en yüksek getiriyi sağladığına dikkat çekerek, 2011'de Kadıköy’de 365 bin lira bandında olan 120 metrekarelik 3+1 evin fiyatının 4 milyon 320 bin lira olduğunu aktardı.

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Işıklı tarafından kuruldu.

Şimdi gayrimenkul yatırımı yapmak mantıklı mı?

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, gayrimenkul yatırımıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkul yatırımı yapmak için doğru zaman mı?

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı Esfender Korkmaz, bugünkü köşesinde gayrimenkul yatırımını kaleme aldı. İşte Esfender Korkmaz'ın 'Gayrimenkule yatırım yapılır mı?' başlıklı yazısı...

Gayrimenkul yatırımı yapmak güvenli mi?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Şirket Yöneticisi Hasan Gürlek gayrimenkul yatırımını kaleme aldı. İşte Hasan Gürlek'in 'Yatırım yapmak isteyenler kararsız kalıyor. Neden?' başlıklı yazısı...

Gayrimenkul yatırım fonları yüzde 20 büyüdü!

Gayrimenkul yatırım fonlarının büyüklüğü 2020'nin son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 20 artış sağlayarak 8,5 milyar lira seviyesine geldi.

İş Portföy gayrimenkul yatırım fonlarıyla büyüyor!

Eylül 2019 itibarıyla 46,5 milyar TL’lik portföy büyüklüğüne sahip İş Portföy, hem yatırım ve emeklilik fonlarında hem de gayrimenkul yatırım fonu (GYF) ile girişim sermayesi yatırım fonunu (GSYF) kapsayan alternatif yatırım araçlarıyla büyüyor.

Gayrimenkul yatırım fonları yüzde 42 büyüdü!

İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan yaptığı açıklamada; “Gayrimenkul yatırım fonları sektörünün yönettiği toplam fon büyüklüğü 245 milyar TL oldu ve bu yıl başından bu yana yaklaşık yüzde 42’lik bir büyüme gerçekleşti dedi.

Gayrimenkul yatırım fonları ile sektöre yeni bir soluk geldi!

Gayrimenkul sektörüne gayrimenkul yatırım fonları ile yeni bir soluk geldi. Toplam büyüklüğü 3,1 milyar liraya ulaşan fonlar önümüzdeki dönemde yatırımcılar için önemli bir alternatif olacak.

Gayrimenkul Yatırım Fonları 5 yılda 30 milyar TL‘ye ulaşacak!

Türkiye'de gayrimenkul sektörünün büyük çıkışı menkul kıymetleştirme ile gerçekleşeceğinş söyleyen BYY Finans Kurucu Ortağı Bekir Yener Yıldırım, Gayrimenkul Yatırım Fonları (GYF) büyüklüğünün 5 yılda 30 milyar TL‘ye ulaşacağını söyledi.

Gayrimenkul Yatırım Fonları'nda büyüme devam edecek!

24 GPY’nin Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay “Gayrimenkul Finansmanının Önemi ve Sektöre Olan Katkıları” başlıklı konuşmasında gayrimenkul yatırım fonlarının Türkiye’deki yükselişine dikkat çekti.

Denge Gayrimenkul, yatırım uzmanlığı danışmanlığı veriyor!

Denge Gayrimenkul Yatırım ağırlıklı olarak Beylikdüzü bölgesinde faaliyetlerini sürdürmektedir ayrıca kişiye özel gayrimenkul yatırım uzmanlığı danışmanlığı vermektedir.

Rodz Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rodz Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, R.Abdulrahman S Momenkahn tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Büyük Çamlıca Caddesi'nde kuruldu.

24 Gayrimenkul yatırım fonunu 10 milyar liraya ulaştıracak!

24 Gayrimenkul, Türkiye’de yeni devreye giren gayrimenkul yatırım fonu kurdu. Primo adı verilen fonun büyüklüğü 100 milyon lira olacak. Şirket yatırım fonunu 10 yılda 10 milyar liraya ulaştırmayı planlıyor.

gayrimenkul yatırımı mantıklı mı 2022 Haberi

gayrimenkul yatırımı mantıklı mı 2022

Eva Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Anıl Ünlü, yatırım araçları arasında gayrimenkulün diğer varlıklara oranla tercih edilebilirliğini masaya yatırdı ve konuyla ilgili çarpıcı bilgiler paylaştı. 

Anıl Ünlü, 2011 yılında 100 bin lira değerinde Amerikan Doları, Euro, konut, altın, mevduat faizi ve konut yatırımında bulunan bireyin senelere oranla getirisi ve 2022'de yatırımın geldiği toplam tutar oranlarına bakıldığında durumun nasıl olduğunu değerlendirdi. 

Peki Eva Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Anıl Ünlü, gayrimenkul yatırımıyla ilgili neler söyledi? Gayrimenkul yatırımı yapmak mantıklı mı? İşte merak edilen o ayrıntılar...

Eva Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Anıl Ünlü, döviz ve emtia yatırımının son 5 senede ne kadar hızlı yükseliş trendi gösterse de gayrimenkul yatırımının 2011-2015 seneleri arasında diğer yatırım araçlarına göre en yüksek getiriyi sağladığına dikkat çekti. 

Anıl Ünlü, "Gayrimenkul sektöründe...