29 / 03 / 2024

gazi çelik konut satışları

gazi çelik konut satışları

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, bankalarda faiz oranlarının son üç aya göre biraz daha makul bir seviyeye indiğini belirterek, "İlerleyen günlerde kredilerin azalmasıyla ev satışlarında patlama bekliyoruz" dedi.

Depremler vatandaşın konut tercihini değiştirdi! Çelik evlere talep artıyor!

Deprem sonrası vatandaşların konut tercihlerinin değiştiğini ve çelik evlere taleplerin arttığını açıklayan Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya önemli açıklamalarda bulundu.

Konut fiyatları neden yükseliyor? 36 yıllık emlakçı açıkladı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, emlak piyasası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gazi Çelik açıklamasında konut fiyatlarının neden yükseldiğini de açıkladı.

Konut arayanların yeni tercihi çelik evler oldu! Üretim iki kat arttı!

Güvenli konut arayışı içerisinde konut sahibi olmak isteyenler çelik evleri tercih etmeye başladı. 2023'te çelik ev üretimi iki kart artış gösterdi. 

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin “24. Yapısal Çelik Günü”nde önemli açıklamalar yapan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, "3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün" dedi. 

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Son Dakika Gazi Konut kura sonuçları açıklandı! Gaziantep Güneyşehir 2. etap isim listesi sorgulama!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Gazi Konut Projesi kapsamında 1000 konutun satışını gerçekleştirmek için düğmeye bastı. Bu kapsamda Gazi Konut kura sonuçları açıklandı. İşte detaylar...

Gazi Konut, Gaziantep'te arsa satıyor! 48 bin metrekarelik arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

Gazi Konut, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Geneyik Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte arsanın fiyatı ve tüm detaylar...

Faizlerin ve yabancıya vatandaşlık verilmesinde limitin yükselmesi konut satışını nasıl etkiledi?

Aveb Proje ve Danışmanlık Satış Uzmanı Dilan Çelik, konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. Çelik, "Gün geçtikçe artan fiyatların, değişen müşteri profilinin üzerine bankaların açıklamış olduğu faiz oranlarının sonrasında konut sektöründe mülk sahipleri ve müşteriler arasında ciddi bir kargaşa

Eskişehir'de konut fiyatları artacak mı?

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik,  inşaat sektörünün hareketlenebilmesi için bankaların konut faiz oranlarının yüzde 1’ e düşürülmesini talep etti.

Şehit, gazi ve yakınlarına faizsiz konut kredisi müjdesi!

Şehit yakınları, gazi ve ve gazi yakınlarının ev sahibi olması için hayata geçirilecek olan faizsiz konut kredisinin detayları belli oldu. İşte milyonlarca vatandaş tarafından beklenen yeni sistemin detayları...

TOKİ Hakkari Gazi Mahallesi 297 konut ihalesi bugün!

Hakkari İli, Merkez İlçesi, Gazi Mahallesi 297 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Gayrimenkulde tercihler değişti!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, İzmir'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında vatandaşların tercihinin bahçeli müstakil evler olduğunu belirtti.

Koronavirüs Eskişehir'de gayrimenkul fiyatlarını yüzde 20 artırdı!

Eskişehir Emlak Komisyoncular Odası Başkanı Gazi Çelik, koronavirüs salgını nedeniyle arsa, tarla ve bahçelere talebin arttığını fiyatlarda yüzde 20 oranında artış yaşandığını açıkladı.

gazi çelik konut satışları Haberi

gazi çelik konut satışları

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, bankalarda faiz oranlarının son üç aya göre biraz daha makul bir seviyeye indiğini belirterek, "İlerleyen günlerde kredilerin azalmasıyla ev satışlarında patlama bekliyoruz" dedi. 


Faiz oranları düştü 


Bankalarda kredi faiz oranlarının yüksek olması nedeniyle emlak satışında da uzun süredir durgunluk olduğunu söyleyen Gazi Çelik, faiz oranlarının inmesiyle birlikte ev satışlarının da artmaya başlayacağını belirtti. Vatandaşların ev almak istediklerini fakat yüksek kredi faizi nedeniyle ev alamadıklarına dikkat çeken Çelik, son bir haftadır faiz oranlarının 1.08 olduğunu söyledi. 


Konutta patlama 


Eskişehir'de inşaat yapımının çok fazla olduğunu, ev almak isteyen vatandaşların seçeneklerinin çok olduğuna dikkat çeken Gazi Çelik, "Konutta satış yaz ayının gelmesi ve kredi faizlerinin düşmesiyle patlayacak. Eskişehirli vatandaşlarının beğenisine göre fazla ev seçenekleri var. Kırılma anı olarak niteleyebileceğimiz anı...