16 / 04 / 2024

gaziantep Akkent Meydan Parkı

gaziantep Akkent Meydan Parkı

Akkent Meydan Parkı bugün açılıyor. Park içerisinde farklı oyun gruplarının olduğu çocuk oyun alanı, geniş spor alanı, 3 adet halı saha, 3 adet basketbol sahası, yürüyüş yolları ve oturma alanları bulunuyor...

Akkent Meydan Parkı'nın açılışı Cumartesi günü yapılacak!

399 adet park yaparak halkın hizmete sunan Şahinbey Belediyesi, yapımını tamamladığı 40 bin metrekare alana sahip 400'üncü park olan Akkent Meydan Parkı'nın açılışını cumartesi günü yapacak.

Gaziantep Akkent Camii'nin inşaatı için 30 milyon TL’lik ihale!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin Akkent Camii inşaatının tamamlanması için 30 milyon TL’lik ihale düzenlediği iddia edildi.

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

İnşaatı çöken Gaziantep Akkent Camisi’nin bilirkişi raporu açıklandı!

Gaziantep’teki Akkent Camisi’nin inşaatında çalışan mühendis Korkut Küçükcan’ın çöken ahşap iskelenin altında kalıp ölümüyle ilgili hazırlanan bilirkişi raporu, ihmaller zincirini ortaya çıkardı. Teçhizatın işlevini yitirdiği ve çivilerin paslandığı kaydedildi.

Gaziantep'te 86 bin 500 metrekarelik Akkent Spor Köyü kuruldu!

Gaziantep'te Şahinbey İlçe Belediyesi tarafından her yaştan vatandaşın istediği sporu yapabilmesi için 86 bin 500 metrekarelik alan üzerine Akkent Spor Köyü kuruldu.

Gaziantep Akkent Camii inşaatının çökmesi TBMM gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Gaziantep Şahinbey ilçesindeki Akkent Cami inşaatı iskelesinin çökmesiyle ilgili soru önergesi hazırladı.

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendis hayatını kaybetti!

Gaziantep'te merkez Şahinbey ilçesinde Akkent Camisi inşaatında çalışırken çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'a 33 saat sonra ulaşıldı. Hastaneye kaldırılan Küçükcan'ın hayatını kaybettiği açıklandı.

Cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan mühendis 20 saattir aranıyor!

Gaziantep Akkent'te cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Çöken Gaziantep Akkent Camii'nin altında kalan mühendis aranıyor!

Gaziantep Akkent Camii'nin inşaatında çöken iskelenin altında kaldığı öğrenilen inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama çalışmalarına başlandı.

Gaziantep Akkent Camisi'nin inşaatı çöktü: 2 yaralı!

Gaziantep'te Şahinbey ilçesinde inşaatı devam eden cami inşaatındaki iskelenin çökmesi sonucu 2 kişi yaralandı... 

Gaziantep'teki avmlerin yerine meydan inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi şehrin göbeğindeki alışveriş merkezini (AVM) yıkarak onun yerine meydan inşa etti.

Gaziantep Kamil Ocak Stadı meydan olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ocak 2018'in 2. meclis toplantısı yapıldı. İşte gündem maddeleri...

Gaziantep Şahinbey Akkent Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından Akkent Mahallesi’ne yaptırılan Akkent Sosyal Tesisi hizmete açıldı.

Gaziantep İstasyon Parkı hizmete girdi!

Kentin bir çok bölgesinde park ve yeşil alan çalışması ile şehrin imajını değiştiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda çalışmalarından birisini de İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirdi.

gaziantep Akkent Meydan Parkı Haberi

gaziantep Akkent Meydan Parkı


Göreve geldiklerini günden itibaren yeşile hasret Şahinbey ilçesinde yeşil alan ve park çalışmasına büyük verdiklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "5 yılda 399 adet parkı halkımızın hizmetine sunduk 1 milyon 700 bin metrekare alana sahip Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadı parkımızı yakın zamanda hizmete sunuyoruz. Bu noktada yeni park yapımlarımız devam ediyor, hafta sonu cumartesi günü saat 17.00'de Akkent Mahallemizde yapımını tamamladığımız 40 bin metrekare alana sahip Akkent Meydan Parkımızın açılışını gerçekleştireceğiz. 

Parkımız içerisinde farklı oyun gruplarının olduğu çocuk oyun alanı, geniş spor alanı, 3 adet halı saha, 3 adet basketbol sahası, yürüyüş yolları ve oturma alanları bulunmaktadır. 

Hafta sonu cumartesi günü saat.17.00'de Akkent Meydan Parkımızın açılışına tüm halkımızı davet ediyorum." dedi



Gaziantep...