16 / 04 / 2024

gaziantep antepia nerede

gaziantep antepia nerede

Antepia ev fiyatları konutların konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 3 etaptan oluşan proje Sinpaş Yapı ve Paralel Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Gaziantep Antepia projesinin yeni etap çalışmaları başladı!

GÜNEYDOĞU'nun ilk ve en büyük konseptli konut projesi Antepia'daki yaşam, taşınan ailelerin sayısının hızla artması ve Agora Meydanı çevresinde açılan yeni mağazalarla her geçen gün daha da canlanıyor.

Gaziantep Antepia nerede?

Sinpaş ve Paralel Yapı ortaklığında yükselen Gaziantep Antepia nerede? sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Gaziantep Antepia ödeme planı!

Gaziantep Şahinbey'de hayata geçirilen Gaziantep Antepia ödeme planı bilgileri için haberimizi okumanız yeterli...

Paralel Sinpaş Yapı Antepia iletişim!

Sinpaş GYO ve Paralel Yapı tarafından Gaziantep'te hayata geçirilen Paralel Sinpaş Yapı Antepia iletişim bilgileri...

Lalav Antepia Plus için düğmeye basıldı! Gaziantep'e 539 konutluk yeni proje geliyor!

Lalav Group, Lalav Antepia Plus projesine resmen başlıyor. 438 milyon 825 bin TL'ye mal olacak projede 539 konut yer alacak.

Plusera City nerede?

Plusera İnşaat, İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Candemir İnşaat Gaziantep'te inşa ettiği modern projeleri, Plusera İnşaat ile İstanbul'a taşıyor. Peki Plusera City nerede?

14 soruda TOKİ Gaziantep 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Gaziantep 50 bin konut nerede? TOKİ Gaziantep 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Gaziantep 50 bin konut başvuruları ne zaman sona erecek. İşte, 14 soruda TOKİ Gaziantep 50 bin konut kampanyası 2019 detayları... 

Iconova Gaziantep nerede?

Dairelerin ve dükkanların yer aldığı Iconova Gaziantep projesinde daire fiyatları 837 bin TL'den başlıyor. Şehitkamil'de yer alan Iconova Gaziantep nerede?

Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

Gaziantep İbrahimli'de hayata geçirilen Burgazada VIP projesi 24 ay sonra teslim edilecek. Proje 48 daireden meydana geliyor. Peki Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

Gaziantep Antepia’da ev sahipleri tapularını istiyor!

Gaziantep Antepia’da ev sahiplerinin tedirgin bekleyişi sürüyor. Vatandaşlar, FETÖ’den şu an tutuklu olan Taner Nakıboğlu tarafından satılan konutların tapularını verilmesini istiyor.

TOKİ Gaziantep 2016 projesi nerede inşa edilecek?

2016'da 60 bin konut üretmeyi hedefleyen TOKİ, Gaziantep'te 50 bin konutluk Kuzey Şehir projesini hayata geçirecek. Peki TOKİ Gaziantep 2016 projesi nerede inşa edilecek?

Antepia Gaziantep ödeme koşulları!

Antepia Gaziantep ödeme koşulları kapsamında sıfır faizle ya da uygun faiz oranlarıyla taksit imkanları sunuluyor. Antepia Evleri'nde 3+1'lerin fiyatları 400 bin liradan başlıyor...

Gaziantep İconova nerede?

Gaziantep İconova Konutları 3+1'den 8+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. 7 bloktan oluşan proje 52 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Peki Gaziantep İconova nerede?

Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap açık artırma ihalesi nerede?

Açık artırma ihalesi yarın saat 10:00'da gerçekleşecek Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap başvuruları bugün sona erdi. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap açık artırma ihalesi nerede?

Şehitkamil Gaziantep TOKİ kurası nerede çekilecek?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 3+1 daireler satışa sunuluyor. Daire fiyatları 100 bin 204 TL'den başlangıç gösteren projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki Şehitkamil Gaziantep TOKİ kurası nerede çekilecek?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil alt gelir kura çekilişi nerede?

Kura çekilişi bugün gerçekleşecek olan TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de yer alan daireler 69 bin 756 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki TOKİ Gaziantep Şehitkamil alt gelir kura çekilişi nerede?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura çekilişi nerede?

Kura çekilişi yarın gerçekleşecek olan TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 10 bin 20 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Peki TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura çekilişi nerede?

gaziantep antepia nerede Haberi

gaziantep antepia nerede

560 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen Antepia Konutları Gaziantep Şahinbey'de yükseliyor. Projede 3 bin 470 adet daire yer alıyor. 


Antepia ev fiyatları dairelerin cephelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede 2 oda 1 salondan 9 oda 1 salona kadar farklı tipte konutlar bulunuyor. 


Firma bünyesinde vade farksız 24 ay taksit uygulanan Antepia Şahinbey'de yüzde 0,89 faiz oranıyla 120 ay vadeli banka kredisiyle de ödeme yapılabiliyor. Proje 3 etaptan meydana geliyor.  


Gaziantep Antepia'da teslimler hemen gerçekleşiyor. Projede konutların alanları 117 metrekare - 608 metrekare olarak dizayn edildi. 


Antepia ev fiyatları 3 oda 1 salon dairelerde 400 bin TL'den başlıyor. 2 oda 1 salon dairelerin tamamının satıldığı projede kafe ve restoranlar, fitness, spa, Türk hamamı, spor alanları ve çocuk kulübü gibi sosyal olanaklar...