13 / 12 / 2025

Gaziantep Araban arazi yolları onarımı

Gaziantep Araban arazi yolları onarımı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Araban İlçesindeki arazi yollarındaki düzenleme faaliyetleriyle çiftçilerin yüzünü güldürüyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Araban Belediyesi işbirliğiyle arazi yollarındaki düzenleme yapılıyor.

Milli Emlak’tan Bursa ve Gaziantep’te kiralık arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ve Gaziantep’te yer alan arazileri kiraya vereceğini duyurdu. Söz konusu kiralama ihaleleri 19 ve 20 Kasım tarihlerinde yapılacak.

Emlak Konut GYO İstanbul, Muğla, Amasya ve Gaziantep’teki gayrimenkulleri 11.4 milyar TL bedelle portföyüne kattı!

Emlak Konut GYO, İstanbul, Muğla, Amasya ve Gaziantep’te yer alan toplam 600 bin 447,85 metrekare arsa/arazi ile Muğla ili Köyceğiz ilçesindeki gayrimenkulleri 11.399.885.519,95 TL vadeli bedel ile portföyüne dahil ettiğini açıkladı.

Belediyelerden Gaziantep ve Uşak’ta satılık arazi ve arsalar!

Gaziantep ve Uşak’ta yer alan arazi ve arsalar satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalelerinin 16 Temmuz ve 18 Temmuz’da yapılacağı belirtildi.

Milli Emlak, Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta taksitle 36 adet arsa ve arazi satıyor! 

Milli Emlak, Gaziantep ve Kahramanmaraş'taki 36 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor. Arsa ve arazilerin fiyatları ile satış tarihleri açıklandı. 

Belediyelerden Gaziantep ve Eskişehir’de satılık 11 arsa ve arazi!

Gaziantep ve Eskişehir’de yer alan 11 adet arsa ve arazi satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 25 Şubat 2025 tarihinde yapılacak.

Belediyeler Gaziantep ve Balıkesir’de 6 adet arsa ve arazi satıyor!

Gaziantep ve Balıkesir’de yer alan altı adet arsa ve arazi belediyeler tarafından satışa çıkarıldı. Arsa arazilerin satış ihalesi 29 Ocak 2025 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediyelerden Gaziantep ve Tekirdağ’da satılık arsa ve araziler!

Gaziantep ve Tekirdağ’da yer alan beş adet arsa ve arazi satışa çıkarıldı. İki ildeki arsa ve arazilerin satış ihaleleri 15 Ocak 2025 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Belediyelerden Ekim fırsatı! Muğla ve Gaziantep’te satılık arsa, arazi ve iş yerleri! 

Muğla ve Gaziantep’te yer alan arsa, arazi ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Her iki şehirde yer alan gayrimenkullerin satış ihaleleri 16 Ekim 2024 tarihinde yapılacak.

Belediyelerden Gaziantep ve Muğla’da satılık arsa, arazi ve iş yerleri!

Gaziantep ve Muğla’da yer alan arsa, arazi ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklediği gayrimenkullerin satış ihaleleri 4 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Gaziantep ve Keşan'da 19 adet arsa ve arazi satılıyor! Fiyatlar 100 milyon TL'yi buluyor!

Belediyeler, Gaziantep ve Keşan'daki 19 adet arsa ve arazi satıyor. Fiyatlar resmen dudak uçuklattı. İşte detaylar...

Mili Emlak, Edirne’de arsa ve arazi, Gaziantep’te 20 adet konut satıyor!

Milli Emlak, Edirne’de bulanan 8 arazi ile Gaziantep’te bulunan 20 adet daireyi satıya çıkardı. İşte satış ile ilgili ayrıntılar…

Yatırımcılar dikkat! Gaziantep ve Bursa'daki 44 arsa-arazi satışa çıktı!

Gaziantep ve Bursa'da yer alan 44 adet arsa ile arazi için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 10 Temmuz ve 17 Temmuz'da yapılacak.

Gaziantep'te yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatıyla 9 arsa ve 1 arazi satılıyor! KDV ve emlak vergisinden muaf! 

Gaziantep Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, 9 adet arsa ile 1 adet bağı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları kaç liradan başlıyor? 

Gaziantep Araban arazi yolları onarımı Haberi

Gaziantep Araban arazi yolları onarımı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Araban İlçesindeki arazi yollarındaki düzenleme faaliyetleriyle çiftçilerin yüzünü güldürüyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Araban Belediyesi işbirliğiyle arazi yollarındaki düzenleme yapılıyor. Yol açma ve düzenleme çalışmasını yerinde inceleyen Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, kırsal mahallelerdeki 60 kilometrelik arazide yolları açma ve düzenleme faaliyetlerimizde yürütüldüğünü kaydetti. yol çalışmalarının çiftçilerin yüzünü güldürdüğünü belirten Özdemir, kırsaldaki 40 mahallenin asfalt yolunun bulunmadığını kaydetti. Özdemir, “İlçemize bağlı kırsal mahallelerimizdeki çiftçilerimiz, arazilerinde üretim yapabilmek için sıklıkla kullanacakları bir yolun olmaması nedeniyle ulaşım sıkıntısı geçiyordu. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Araban Belediyesi işbirliğiyle başlattığımız arazi yolları açma ve düzenleme faaliyetlerimizle toplam 60 kilometrelik yeni arazi yolu açma ve düzenleme faaliyetleri yürütüyorduk. Bu çalışmalar, büyük ölçüde tamamlandı. Geriye kalan bölümünde de tüm hızıyla çalışmalar sürüyor....