20 / 04 / 2024

Gaziantep arazi yolu

Gaziantep arazi yolu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan arazi yollarıyla köylülerin arazisine ulaşımı kolaylaştı. Büyükşehir, 4 yılda 9 ilçeye bağlı köylerde yaklaşık 500 kilometre uzunluğunda yeni arazi yolu açtı.

Türkiye’de 0 TL ile arazi sahibi olmanın yolu!

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin şimdi de 'Türkiye’de 0 TL ile arazi sahibi olmanın yolu'nu açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Gaziantep'te yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatıyla 9 arsa ve 1 arazi satılıyor! KDV ve emlak vergisinden muaf! 

Gaziantep Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, 9 adet arsa ile 1 adet bağı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları kaç liradan başlıyor? 

Gaziantep'te arazi kavgası: 8 yaralı! 

Gaziantep'in Nizip ilçesinde iki aile arasında çıkan arazi kavgasında 8 kişi yaralandı. Kavga sonrasında 7 kişi gözaltına alındı. 

Gaziantep Şahinbey’de okul alanı, ticaret ve konut alanı mı yapılacak?

Gaziantep Şahinbey'de, vakfa ait kolej arazisi, ticaret ve konut alanı yapıldı. Mahkeme kararı iptal etti fakat belediye Danıştay’a gitti. Şencan, "Arazi şu an çok değerli" diye konuştu. 

DSİ, 4 şehirde yaklaşık 30 bin hektar alanda arazi toplulaştırması yaptı!

DSİ bu yıl içerisinde Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman ve Kilis'te bu yıl 29 bin 690 hektar alanda arazi toplulaştırması yaptı.

Gaziantep Şehitkamil'deki hizmet alanı ticaret konut alanı oldu!

Belediye Hizmet Alanı olarak belirlenen vatandaşa ait arazi, özel bir firmaya satılmasından 40 gün sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nin gündemine '15 katlı ticaret konut alanı' imar değişikliği için getirildi.

Van'da yolu dar olan okul için hayırseverler arazi bağışladı!

Van'ın Erciş ilçesinde yolu dar olan okul için 2 dönüm arazi bağışlayan iki aile, duvarların yıkılması ve yol genişletme çalışması yapan ekiplere de yardımcı oldu.

Gaziantep'te arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Gaziantep'te arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Arazi anlaşmazlığı kavgasında tüfekle vurulan baba ve oğlu öldü!

Gaziantep Karkamış'ta arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada baba ve oğlu hayatını kaybetti...

En uzun demir yolu tünelinin inşaatı tam gaz!

Güneydoğu'yu Akdeniz Bölgesi'ne bağlayacak olan Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren hattında bulunan ve "en uzun demir yolu tüneli" olarak nitelendirilen çift tüplü tünelin bir tüpünde delme işlemleri tamamlandı.

Gaziantep'te 68 milyon liralık gayrimenkulleri üstlerine alan iki şüpheli tutuklandı!

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep'te iki şüphelinin faizle para verme karşılığında 3 kişiye ait değeri yaklaşık olarak 68 milyon olan ev, iş yeri, arazi ve arsa gibi 31 değerli taşınmaz mallarının tapularını üstlerine aldıklarını belirledi.

Gaziantep'te arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Gaziantep'te arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Gaziantep'te 8.2 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep İli, Oğuzeli İlçesi, Tınazdere Mahallesi Cırlavık Mevkii, 212 Ada, 1 Parseldeki arazi 8 milyon 191 bin 155 TL'ye icradan satıyor...

Gaziantep arazi yolu Haberi

Gaziantep arazi yolu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni arazi yolları açıldı. Büyükşehir, 2014-2018 yılları arasında 9 ilçeye bağlı köylerde yaklaşık 500 kilometre uzunluğunda yeni arazi yolu açıp köylülerin arazisine ulaşımı kolaylaştırdı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Büyükşehir belediyelerinin hizmet sınırlarını il sınırları olarak değiştiren 6360 sayılı Büyükşehir Yasası kapsamında hizmet ağını genişleten Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, ağırlaşan hizmet yükünü kurduğu ekibiyle sırtladı, hizmette aksamalara izin vermedi. Son 4 yılda Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibi, kırsal bölgelerde kangrenleşen arazi yolu sorununa el attı.

Köylerden arazi yolu ihtiyacını karşılamak için çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, arazilerine ulaşmakta güçlük yaşayan köylüleri çaresiz bırakmadı. Açılan arazi yolunu kullanarak traktörleriyle arazilerine ulaşan köylüler, topraklarını işleyip yerel ve ulusal ekonomiye katkı sağlıyor.  Merkez ilçe Şehitkâmil ve Şahinbey ilçesinin...