26 / 04 / 2024

Gaziantep avm ulaşım

Gaziantep avm ulaşım

Kentteki AVM’nın yıkılarak yerine meydan yapılmasına ilişkin maddenin de oyçokluğuyla kabul edildiği meclis toplantısında kamuoyunda son dönemde çıkan Kamil Ocak Stadyum alanının meydan yapılmamasına ilişkin açıklamalarda bulunuldu.

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi!

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Oran'da yer alıyor.

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Polatlı Kartaltepe AVM'ye nasıl gidilir? Kartaltepe AVM ulaşım!

Kartaltepe Alışveriş ve Yaşam Merkezi 28 Aralık'ta açılıyor. Peki Polatlı Kartaltepe AVM'ye nasıl gidilir? Kartaltepe AVM ulaşım bilgisi...

İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi!

Kartal'da hayata geçirilen İstmarina AVM kapılarını yarın açıyor. Peki İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi...

Biz Cevahir AVM'ye nasıl gidilir? Biz Cevahir AVM ulaşım bilgisi!

Biz Cevahir Haliç AVM, 3 Aralık Cumartesi günü kapılarını açıyor. Peki Biz Cevahir AVM'ye nasıl gidilir? Biz Cevahir AVM ulaşım bilgisi...

M1 Gaziantep AVM Kurban bayramı çalışma saatleri!

M1 Gaziantep AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, M1 Gaziantep AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte M1 Gaziantep AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Gaziantep Ulaşım Master Planı çalışmaları başladı!

Gaziantep trafiğini rahatlatacak Ulaşım Master Planı’nın uygulamalı çalışmalarına başlanıldı. Plana göre kısa vadede en önemli değişiklik tek yön uygulamasına geçilmesi ve sola dönüşlerin yasaklanması.

Gaziantep'te Ulaşım Master Planı ele alındı!

Gaziantep’in en önemli sorunlarından biri olan kent trafiği Ulaşım Master Planı’nda ele alında. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kent trafiğinin rahatlatılması için tüm sivil toplum örgütleri ile fikir birliği yaparak trafikte önemli kararlar aldı

Gaziantep'te ulaşımının verimli hale gelmesi için meclise 10 proje sunuldu!

Gaziantep Ulaşım Mühendisi Burhan Kocaman, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda yaptığı sunum ile kent ulaşımının daha verimli bir hale gelmesi için hazırlanan 10 projeyi meclis üyelerine anlattı.

0255 İstanbul ulaşım bilgileri!

BCC INVEST imzası ile yükselen projede daire teslimleri hemen gerçekleşmesi planlanıyor. 0255 İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında İstinye Park AVM 'ye 8 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir ulaşım!

İnşaat çalışmalarına bu ay sonu başlanacağı projede bloklar 21 kat şeklinde yükseliyor. Özyurtlar NLive Bahçeşehir ulaşım bilgisine göre Marmarapark AVM'ye 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Gaziantep avm ulaşım Haberi

Gaziantep avm ulaşım

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclisi Aralık Ayı Dönem Toplantısı’nın 2. birleşimi yapıldı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda toplam 64 madde görüşüldü. 40 madde oybirliği, 20 madde oyçokluğuyla kabul edilirken 4 madde ise oybirliğiyle komisyona sevk edildi.

Kentteki AVM’nın yıkılarak yerine meydan yapılmasına ilişkin maddenin de oyçokluğuyla kabul edildiği meclis toplantısında Toprak, kamuoyunda son dönemde çıkan Kamil Ocak Stadyum alanının meydan yapılmamasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

AVM’nin yıkılarak yerine meydan yapılmasının şehir açısında çok önemli olduğuna dikkati çeken Toprak, şöyle konuştu:

“Burası daha öncesinde olduğu gibi yeşil alana döndürülüyor. Altı otopark, üstü meydan olacak. Ancak bazı kesimlerin burası meydan olduktan sonra stadyumun yeri meydan olmaktan vazgeçiliyor mu? Konusu ile alakalı, tamamıyla bir niyet okuyuculuğu isteyen şahısların, artı niyetli düşünceleri. Biz şehrin...