18 / 04 / 2024

gaziantep beykent toki başvuru tarihi

gaziantep beykent toki başvuru tarihi

TOKİ Gaziantep Şehitkamil alt gelir grubu fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 69 bin 756 TL'den başlıyor. Kura çekimi 22 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek olan proje 2+1 dairelerden oluşuyor.

Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. Bugün TOKİ kuraları Gaziantep ili ile devam etti. Peki Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

Gaziantep Yavuzeli TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin Gaziantep projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Yavuzeli projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Yavuzeli 2022 ucuz konut projesi...

Gaziantep Karkamış TOKİ'de 608 bin TL'ye 2+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gaziantep projelerinin detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ Karkamış projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Karkamış 2022 sosyal konut projesi...

Gaziantep Şehitkamil TOKİ projesi için tarih belli oldu! Dikkat!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şehitkamil projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte o tarih...

Gaziantep Nizip TOKİ projesinin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Nizip projesinin inşaatına başladı.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesinde yer alan 694 konut 21 Ocak itibariyle satışa çıkıyor.

Gaziantep Islahiye TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Islahiye projesinde yer alan 100 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor. 

Gaziantep Şehitkamil TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Kura çekilişi 4 Haziran'da gerçekleştirilen Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de yer alan daireler için sözleşme dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kura çekilişi 4 Haziran'da gerçekleştirilen Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de yer alan konutlar için sözleşme dönemi sona eriyor.

Gaziantep İslahiye TOKİ çekiliş sonuç listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap projesinde kura çekimi yarın yapılacak. 

Gaziantep İslahiye TOKİ kura sonuçları 14.07.2018!  

Gaziantep İslahiye TOKİ kura sonuçları 14.07.2018 detayları haberimizde yer alıyor. Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi ile TOKİ işbirliği ile hayata geçirilen projede kuralar 14 Temmuz'da çekilecek. 

Şehitkamil Beykent TOKİ'de teslimler başlıyor!

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. Etap 568 Konut Projesinde yer alan 290 konut için teslim dönemi başlıyor.

gaziantep beykent toki başvuru tarihi Haberi

gaziantep beykent toki başvuru tarihi

Toplam 888 adet konutun alt gelir grubuna özel olarak kura yöntemiyle satıldığı TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi'nde 8 bin 371 TL peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün.


TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuruları 20 Nisan Pazartesi günü başlayacak ve 15 Mayıs 2015 tarihine kadar devam edecek. Projede yüzde 12 peşinatta, kalan kısım için 180 ay vade imkanı sunuluyor. 


Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ Evleri kura başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi. Kura çekimi 22 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede aylık taksitler 341,03 TL'den başlıyor. 


TOKİ Gaziantep Şehitkamil alt gelir grubu fiyat listesi!

Alanları 75,09 metrekare olarak tasarlanan 2+1'lerin yer aldığı TOKİ Gaziantep Şehitkamil daire fiyatları 69 bin 756 TL ile 93 bin 87 TL arasında farklılık gösteriyor. 


TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent alt gelir grubu satış duyurusu için