24 / 04 / 2024

Gaziantep Nizip TOKİ projesinin inşaatı başladı!

Gaziantep Nizip TOKİ projesinin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Nizip projesinin inşaatına başladı.



Yeni projeler için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Nizip projesinin inşaatına başladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, projenin inşa edileceğini alanda incelemeler yapan Belediye Başkanı Mehmet Sarı, bölgede yürütülecek çalışmalar hakkında yetkililerden önemli bilgiler aldı.

Gaziantep Nizip TOKİ projesinin inşaatı başladı!

Yapılan İncelemelerden sonra önemli açıklamalar yapan Mehmet Sarı, inşa edilecek olan konutların hayırlı olması temenni etti. Proje dahilinde Nizip Menderes Mahallesi'ne 452, Yunus Emre Mahallesi'ne ise 48 konutun yapılacağını kaydeden Sarı, şöyle konuştu: "Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde  TOKİ  tarafından ülke genelinde yapılacak olan 100 bin Sosyal Konut Projesine ilçemizde dahil olmuş ve konutlarla ilgili hak sahipleri belirlenmişti. Bu aşamanın sonunda 6 Mayıs tarihinde ihalesi gerçekleşen projenin önemli ayağı olan temel çalışmaları Menderes Mahallemizde başlamıştır. Bu büyük projeden ilçemizin de yararlanmasını sağlayan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum."

 

 

TOKİ'den 14 kentte ucuz konut satışı!


Geri Dön