26 / 04 / 2024

Gaziantep ev sahibi olma fırsatı

Gaziantep ev sahibi olma fırsatı

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçenin çehresini değiştirdiklerini söyledi.

Gaziantep'te kiracı, tartıştığı ev sahibi ve oğlunu silahla yaraladı!

Gaziantep'te bir apartmanda oturan kiracı Erkan Ö, ev sahibi Orcay Ö. ve oğlu Mehmet Ö'yü silahla yaraladı.

Polislere müjde! Kira öder gibi ev sahibi olacaklar!

Polisler için kira öder gibi ev sahibi olmanın yolu açıldı. Gaziantep'te görev yapan 2 bin polis memuru uygun koşullarla ev sahibi olacak.

Kiracı kirasını ödeyemedi, ev sahibi evini yaktı!

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde kiracı olan Vedat Köçegün, 2 aylık kirasını ödemeyince ev sahibi evi yaktı. Eşyalar ve ev küle döndü.

Gaziantep Şahinbey'de şehit ve gazi aileleri TOKİ ile ev sahibi oluyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yoğun çabaları sonrasında TOKİ ile protokol imzalanarak gazi ve şehit yakınlarının uygun koşullarda ev sahibi olmaları için çalışmaların başladı.

Gaziantep Mavikent Konutları'nda dar gelirli aileler ev sahibi oldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları'nın 4'üncü etabında bin dar gelirli aileyi ev sahibi yaptı. Asil ve yedek olarak toplam 2 bin ismin belirlendiği kura çekimlerine 30 bin 720 kişi başvurdu.

Kiracı ev sahibi sözleşmesi örneği!

Gayrimenkul kiralamalarında taraflar arasında yapılan anlaşmaya dair bir sözleşme imzalanıyor. Sözleşme kapsamında kiralamaya dair bilgilere yer veriliyor. İşte kiracı ev sahibi sözleşmesi örneği bu haberde...

Yeni ev sahibi eski demirbaş borcunu öder mi?

Kat maliki satmış olduğu dairenin satış tarihinden önceki yönetim giderlerinden sorumlu olur mu? Bu gider yeni malikten istene bilir mi? Yeni ev sahibi eski demirbaş borcunu öder mi?

Ev sahibi kiracı tahliye davaları!

Belirli süreli sözleşmelerin süresinin bitiminden en az onbeş gün önce bildirimde bulunmadıkça, sözleşme aynı koşullarla bir yıl için uzatılmış sayılıyor. Peki, Ev sahibi kiracı tahliye dava gerekçeleri nelerdir?

Ev sahibi apartmandan atılabilir mi?

Apartmanda "Apartmandan ev sahibi atma" şeklinde tabir edilen hak kanunda "Kat mülkiyetinin devri mecburiyeti" başlığı altında açıklanıyor. Buna göre ev sahibi apartmandan atılabilir mi? Nasıl atılır? İşte yanıtı...

Mahal Sancaktepe’de teslim yılında hiç peşinatsız ev sahibi olma fırsatı!

Denge Yapı, Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinde hiç peşinatsız ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Hayatın 9 ay sonra başlayacağı projede tüm konutlar yüzde 1 KDV ile satılıyor.

Çiftçi, kentsel dönüşüm kredisiyle ev sahibi olabilir mi?

Çiftçiler kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği alabilir mi? Tarım işçileri, çiftçiler kentsel dönüşümden nasıl yararlanacak? Çiftçi, kentsel dönüşüm kredisiyle ev sahibi olabilir mi? İşte cevaplar...

Kapıcı da kentsel dönüşümde faiz desteği ile ev sahibi olabilir mi?

Kapıcılar da kentsel dönüşüm kapsamında faiz desteği ile ev sahibi olabilir mi? Kapıcı, faiz desteği ile ev alabilir mi? Apartman görevlileri de kentsel dönüşümde faiz desteği ile konut sahibi olabilir mi? İşte cevaplar...

Eski ev sahibi eşyalarını almazsa, yeni ev sahibi ne yapacak?

Bir gayrimenkul satın aldığınızı ancak, içinde hala eski ev sahibine ait birtakım eşyaların bulunduğunu; bunları gelip geri almadığını düşünelim. Eski ev sahibi eşyalarını almazsa, yeni ev sahibi ne yapacak?

Gaziantep ev sahibi olma fırsatı Haberi

Gaziantep ev sahibi olma fırsatı

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Organize Sanayide İşçilerle bir araya geldi. Tahmazoğlu, ilçede hayata geçirdiği hizmetleri anlattı. 

Ağrısöz Gazetesi'nde yer alan habere göre, iki dönemdir Şahinbey Belediye Başkanı olan ve önümüzdeki yerel seçimlerde de yeniden aday olan Tahmazoğlu, yeni süreçte yeni çılgın projelere imza atacaklarını açıkladı. Tahmazoğlu, yeni projelerin herkes için sürpriz olacağını söyledi.

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçenin çehresini değiştirdiklerini söyleyen Tahmazoğlu, “İki dönemdir belediye başkanlığı yapıyorum. Görev süremiz boyunca yaşam standartlarını yükselten çalışmalara öncelik verdik. Vatandaşlarımıza uygun ödeme koşullarında konutlar yaptık. Bu konuda herkesin ev sahibi olabilmesi için çalışıyoruz. Bir taraftan da ilçemizde ki kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürüyoruz. Özdemirbey Caddesini 2 şeritli yoldan 6 şeritte çıkardık. Kilis yolundan, hava alanı yoluna uzanan 12 km Yeşilvadi Bulvarını vatandaşlarımızın ulaşımını...