24 / 04 / 2024

Kiracı kirasını ödeyemedi, ev sahibi evini yaktı!

Kiracı kirasını ödeyemedi, ev sahibi evini yaktı!

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde kiracı olan Vedat Köçegün, 2 aylık kirasını ödemeyince ev sahibi evi yaktı. Eşyalar ve ev küle döndü.



Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde 3 ay önce kiracı olarak taşındığı evin kirasını 2 ay ödemeyen Vedat Köçegün, evinin yandığı haberini aldı. İddialara göre, 4 çocuk babası Köçegün'ün ev sahibi eşyalarlarla birlikte evi yaktı.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Köçegün ve eşi 4 çocuğu ile birlikte eve geldiğinde evinin ve içerisindeki tüm eşyalarının kül olduğunu gördü. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

 

Kiracı kirasını ödeyemedi, ev sahibi evini yaktı!

 

Evin ev sahibi tarafından kundaklanmış olabileceğini söyleyen Köçegün, "15 gündür karanlıkta oturuyoruz. Bayram günü belime aldığım darbe nedeniyle hastaneden dönerken 'evin yandı' dediler. Eve geldiğimde her yer kül olmuştu. İyi ki çocuklarım evde yoktu benimle birlikte hastanedeydiler. Evimde hiçbir şeyim kalmadı” diye konuştu.

Kurban Bayramı'nı herkesin evinde ve sevdiklerinin yanında geçirdiğini söyleyen gözü yaşlı baba bayramın ilk günü yanan evleri nedeniyle bayram gecesini sokakta geçirdiklerini söyledi. Gece parkta kaldıklarını söyleyen  Koçegün,”Bayramı dün gece parkta geçirdim. Sabah kuzenim gelip aldı bizi evine götürdü. Sabaha kadar uyumadım perişan olduk. Şimdi 4 çocuğum ile beraber sığınacak bir yer arıyorum. Devletimizden sığınacak bir yuva istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Kiracı kirasını ödeyemedi, ev sahibi evini yaktı!


Geri Dön