26 / 04 / 2024

Gaziantep galvaniz fabrikası

Gaziantep galvaniz fabrikası

Gaziantep Valisi Erdal Ata, galvaniz fabrikasındaki patlamaya ilişkin, ''İlk belirlemelere göre 6 ölü ve yaralılar var

Gaziantep Akteks İplik Fabrikası 65.1 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehirkamil ilçesi, 1. Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Akteks İplik Fabrikasını 65 milyon 126 bin 227 TL'ye icradan satıyor...

Limak Gaziantep'te Çimentepe projesiyle 5 bin 500 konut inşa edecek!

Gaziantep'ten Kilis'e taşınan eski çimento fabrikasının yer aldığı arazinin imar planları tamamlandı. Limak Holding söz konusu arazide Çimentepe Projesi ile 5 bin 500 konut inşa edilecek. 

AKTEKS Akrilik İplik'in 4 fabrikası ve 4 arsası icradan satılıyor!

Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilen AKTEKS Akrilik İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş, kısa sürede tekstilde Türkiye'nin lider firmalarından oldu. Gaziantep İcra Dairesi tarafından şirketin 4 fabrikasıyla, bu fabrikalara ait makineler ve 4 arsa için satış kararı alındı. 

Gaziantep Şehitkamil'de 39.9 milyon TL'ye icradan satılık iplik fabrikası!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Sam Mahallesi, 182 ada 81 parselde yer alan iplik fabrikasını 39 milyon 892 bin 250 TL'ye icradan satıyor...

TMSF, halı ipliği fabrikası BCF 1'i satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 87 milyon 500 bin TL olarak belirlenen BCF 1'in Gaziantep'te yer alan halı ipliği üretimi fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak.

TMSF, Nakpilsa'yı satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 315 milyon TL olarak belirlenen Nakpilsa'nın Gaziantep'teki fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

TMSF, Naksan Plastik'i satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 1 milyar 126 milyon TL olarak belirlenen Naksan Plastik'in Gaziantep'teki fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak

Şehitkamil'de 76.7 milyon TL'ye icradan satılık halı fabrikası!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Dülük Mahallesi, 135 ada 13 parselde yer alan 49 bin 697 metrekare alanlı halı fabrikası 76 milyon 713 bin 158 TL'ye icradan satıyor...

Gaziantep'te TL'ye icradan satılık fabrika ve sosyal tesis!

Gaziantep İcra Dairesi, Beylerbeyi Mahallesi'nde bulunan yemek fabrikası ve sosyal tesislerini 5 milyon 726 bin 84 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Temmuz günü gerçekleşecek.

Gaziantep'te icradan 3.7 milyon TL'ye satılık fabrika!

Gaziantep 6. İcra Dairesi, Gaziantep Şehitkamil'de bulunan halı dokuma fabrikasını satışa çıkardı. Söz konusu fabrikanın toplam satış bedeli 3 milyon 707 bin TL olarak belirlendi.

Gaziantep Polat Tekstil icradan 19.7 milyon TL'ye satılıyor!

Gaziantep 13. İcra Dairesi, Gaziantep Şehitkamil'de bulunan Polat Tekstil fabrikasını satışa çıkardı. Söz konusu fabrikanın toplam satış bedeli 19 milyon 759 bin 709 TL olarak belirlendi.

Gaziantep'te icradan 5.5 milyon TL'ye satılık fabrika!

Gaziantep 13. İcra Dairesi tarafından, Şehitkamil ilçesinin 2. organize sanayi bölgesinde bulunan 4 katlı betonarme halı fabrikası, 5 milyon 516 bin 865 TL'ye ihale edilecek.

Kocaeli Galvaniz fabrikasındaki yangın kontrol altına alındı!

Galvaniz fabrikası yandı yılan alevler fabrikayı kapladı. Alevler daha sonra bitişik olan Elvanlar Kalıp Plastik Enjeksiyon Fabrikası'na da sıçradı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen itfaiye haber verdi.

Gaziantep galvaniz fabrikası Haberi

Gaziantep galvaniz fabrikası

Fabrikada çıkan yangını söndürme ve soğutma çalışmaları devam ediyor. Net bilgiler yangın söndürüldükten sonra ortaya çıkacak'' dedi. 

     Vali Ata, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'da olduğunu ve patlamaya ilişkin olarak ilgililerden bilgi aldığını söyledi. 

     Kendisine fabrikanın buhar kazanında patlama olduğunun iletildiğini belirten Ata, ''İlk belirlemelere göre 6 ölü ve yaralılar var. Fabrikada çıkan yangını söndürme ve soğutma çalışmaları devam ediyor. Net bilgiler yangın söndürüldükten sonra ortaya çıkacak'' dedi. 

     Bu arada, olay yerini kordon altına alan polis ve itfaiye ekipleri, patlamada ölenlerin cesetlerinin çıkarılması için çalışmalarını...