25 / 04 / 2024

Gaziantep gazeteci konutları

Gaziantep gazeteci konutları

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin Toplu Konut Projesi'nde ihale sürecinin tamamlanmasını ardından bölgede şantiye kurma çalışmalarına start verildi. GGC Başkanı İbrahim Ay, ''1 ay içerisinde de temel atma törenimizi gerçekleştirmeyi planlıyoruz'' dedi.

Gaziantep'te gazeteciler için toplu konut yapılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, Gaziantep'te basın mensupları için yapılacak 350 konutluk projenin kentin özelliklerini taşıyan bir yaşam alanı olacağını bildirdi.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında konutlar yükseliyor! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Gaziantep'te, Yerinde Dönüşüm Projesi'nden yararlanan depremzedelerin inşa ettirdiği konutlar hızla yükseliyor. İşte detaylar..

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları yapılıyor!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yaptığı deprem konutlarında kaba inşaatı biten 10 blokta mantolama çalışmaları yapılıyor.

Gaziantep Nizip'teki kalıcı konutlar yükseliyor!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen kalıcı konutlar yükseliyor.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları 29 Ekim'de teslim edilecek!

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada TOKİ'nin İslahiye'de yapımını sürdürdüğü deprem konutlarını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Gaziantep İslahiye'de deprem konutları 7 kat yükseliyor iddiası! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem bölgesinde yatay mimariye uygun ve en çok zemin+4-5 kat şeklinde bina inşa edileceğini açıklamasının ardından, Gaziantep İslahiye'de zemin ve bodrum katı ile birlikte 7 katlı konutların yükselmesi dikkatleri çekti. 

Murat Kurum tek tek açıkladı: Gaziantep İslahiye'de afet konutları hızla yükseliyor! Teslimler 1 yıl sonra! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep İslahiye'de afet konutlarının hızla yükseldiğinive teslimlerin de 1 sene sonra yapılacağını belirtti. 

Gaziantep Yavuzeli TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin Gaziantep projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Yavuzeli projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Yavuzeli 2022 ucuz konut projesi...

Gaziantep Güzelyurt Konutları'nda ihaleyle satışlar başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları’nda 205 daire için 1000 kişi başvurdu. 

Gaziantep Güzelyurt Konutları için son başvuru 15 Aralık!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları ihale usulüyle satışa sunuluyor.

Iconova Gaziantep Konutları fiyatlar!

Iconova Gaziantep Konutları fiyatlar doğrultusunda projede daireler 837 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje

TOKİ Gaziantep İslahiye Konutları'nın kurası çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Gaziantep’in İslahiye İlçesi Fevzipaşa Mahallesi’nde hayata geçirilen 198 konutun hak sahipleri kurayla belirlendi.

TOKİ Gaziantep Islahiye Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Gaziantep’in Islahiye İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi’nde hayata geçireceği 596 adet konutun ihalesi yapıldı.

Gaziantep gazeteci konutları Haberi

Gaziantep gazeteci konutları

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin Toplu Konut Projesi'nde ihale sürecinin tamamlanmasını ardından bölgede şantiye kurma çalışmalarına start verildi. GGC Başkanı İbrahim Ay, yönetim olarak ihaleyi alan firmayı ziyaret ederek gelişmeler hakkında bilgi aldıklarını belirterek, "Şantiye kurulmaya başlandı. 1 ay içerisinde de temel atma törenimizi gerçekleştirmeyi planlıyoruz, Camiamıza hayırlı olsun" dedi. 

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet İbrahim Ay başkanlığında GGC'nin Toplu Konut Projesi ihalesini alan Kahramanmaraş'taki Aksay firmasını ziyaret etti, Aksay İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Ökkeş Kır ve Proje Müdürü Tuncay Yılmaz'dan toplu konutların yapımı ile alakalı olarak bilgiler alan GGC Başkanı İbrahim Ay, her şeyin planlandığı şekilde ilerlediğini ve 1 ay içerisinde konutların yapımına başlanacağını ifade etti. 


ŞANTİYE KURULUYOR 


Aksay firması tarafından bölgede şantiye kurma ve sondaj çalışmalarının başlatıldığına dikkat...