26 / 04 / 2024

gaziantep hasan kalyoncu ünivertsitesi

gaziantep hasan kalyoncu ünivertsitesi

T.C. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğü belirli kriterlere göre öğretim üyesi alınacağını duyurdu. Öğretim üyelerinden biri Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'ne alınacak...

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanını açıkladı. Çok sayıda bölümde tam zamanlı öğretim üyesi alınacağı öğrenildi. İşte detaylar…

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

Tunç Soyer: Deprem master planı için destek vermeye hazırız!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, ‘İzmir Büyükşehir Belediyesi depreme hazır ama İzmir değil’ açıklamasıyla ilgili yapılan eleştirileri cevapladı. MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu ise TBMM'de deprem konusunda açıklamalarda yaptı.

Hasan Kalyoncu: İzmir’de fay hattı üzerindeki yerleşim yerleri taşınmalı!

MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, TBMM Genel Kurulu’nda deprem master planları hakkında konuşma yaptı.

Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren projesiyle ilgili 12 soru!

Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren hattı yapım aşaması meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hasan Sıdalı konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Çırağan Sarayı bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu!

Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, ile merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu hafta sonu Çırağan Sarayı'nda dünya evine girecek. Çiftin düğününün olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için Saray'ın bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu.

Kalyon Holding 45. yılını kutluyor!

Kalyon Holding’in inşaat, enerji, gayrimenkul yatırım ve havacılık sektöründeki kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin akademik yönetimi Ortak Aklımızla Geleceğe çalıştayı için Antalya’da bir araya geldiler...

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi'ni hizmete açtı.

Hobi bahçeleri mevzuatının düzenlenmesi talebi TBMM'de!

Hobi bahçesi oluşturulmasının bir mevzuatla düzenlenmesi talebi meclis gündemine taşındı. MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

3 üniversiteye bağlı Tıp Fakültesi kuruldu!

Atılım Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Üsküdar Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak 3 yeni Tıp Fakültesi kuruldu..

Akıllı Referans Bina İnovasyon Merkezi kuruluyor!

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ),İpekyolu Kalkınma Ajansı mali desteği ile Akıllı Referans Bina İnovasyon Merkezi (ARBİM)’i kuruyor.

gaziantep hasan kalyoncu ünivertsitesi Haberi

gaziantep hasan kalyoncu ünivertsitesi

Gaziantep'te bulunan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğü, Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmenliği ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nca onaylanan kriter hükümlerine göre öğretim üyesi alacak. 



Detaylı bilgi için