19 / 04 / 2024

gaziantep karataş halk bankası benered

gaziantep karataş halk bankası benered

Türkiye Halk Bankası A.Ş.' nin hizmet lokali olarak tespit edilen Karataş Mahallesi 428 Nolu Sokak No:1/B Şahinbey/Gaziantep adresindeki şubesinin faaliyete başladığı bildirildi...

Gaziantep Belediyesi ücretsiz ekmek dağıttı! Halk izdiham yarattı olay yerinden çekilen görüntüler şaşkına çevirdi

Halka indirimli ekmek kuponu dağıtmasıyla gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu sefer de halka ücretsiz ekmek dağıtımı yaptı. Dağıtım esnaında 1 adet ekmek alabilmek için vatandaşlar birbirini ezdi. Belediye görevlisi ile kadınlar arasındaki diyalog şaşkınlık yarattı

Gaziantep Şahinbey'de 213.3 milyon TL'ye satılık 18 arsa!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş ve Ocaklar'da yer alan 18 adet arsayı 209 milyon 877 bin 607 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te konut fiyatları rekora koşuyor!

Gaziantep’in merkez Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerindeki mahallelerde kentsel dönüşüm çerçevesinde başlatılan yıkım çalışmalarının senelerdir bitirilememesi, halkı mağdur duruma düşürüyor.

Gaziantep Şahinbey'de 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey Karataş'ta yer alan arsayı 3 milyon 577 bin 203 TL bedelle satışa çıkardı.

Mehmet Polat: Gaziantep'te kredisiz ev almak imkansız!

Gürkan Emlak sahibi Mehmet Polat, Gaziantep'te artan kiraların vatandaşları mağdur ettiğini belirterek, halkın sorunlarından bahsetti.

Gaziantep Karataş'a 37 kilometre imarlı yol!

Karataş bölgesinde imarlı yol ve asfaltlama çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu bölgede son 2,5 yılda 37 kilometre imarlı yol yaptı.

Gaziantep İslahiye'de yol ve kanalizasyon çalışmaları sürüyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde yaptığı hizmetler halk tarafından takdirle karşılanıyor. İşte haberin ayrıntıları...

Gaziantep'te metro ve yeni köprülü kavşak çalışmaları başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehir merkezi ile Karataş ve yeni hastane arasında metro yapılacağını müjdeledi.

Gaziantep Karataş Köprülü Kavşağı açıldı!

Karataş Köprülü Kavşak araç trafiğine açıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun kullandığı araçla köprüde incelemelerde bulundu.

Gaziantep Ardıç Evler: Hasan Sever İnşaat'tan yeni proje!

Hasan Sever İnşaat kaliteli yaşamı inşa etmeye devam ediyor. Yüksek standart sunan ve günden güne değerlenen projelerine bir yenisini daha edkliyor. Gaziantep’in en değerli bölgelerinden Karataş’ta Ardıç Evler'i hayata geçiriyor.

Gaziantep Karataş Köprülü Kavşak çalışmasında sona gelindi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’nin 'tek taraf çekimle en uzun art germe köprüsü' yapıldı. Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yapımına başladığı Karataş Köprülü Kavşak çalışmasında sona geldi.

Karataş Köprülü Kavşak projesinde sona gelindi!

Gaziantep’teki trafik sorununu en aza indirmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yapımına başladığı Karataş Köprülü Kavşak çalışmasında sona geldi.

Nesrin Tuncel'den Gaziantepli iç mimarlara destek sözü!

Gaziantep Girişimci İç Mimarlar Derneği Yöneticileri Gaziantep Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti. 60 üyesi bulunan dernek yöneticileri ziyaret esnasında iç mimarlığın mesleki sorunlarını dile getirdi.

gaziantep karataş halk bankası benered Haberi

gaziantep karataş halk bankası benered


Halk Bankası tarafından yapılan açıklama şöyle:


Bankamızca; hizmet lokali olarak tespit edilen, Karataş Mahallesi 428 Nolu Sokak No:1/B  Şahinbey/Gaziantep adresinde "Karataş Şubesi/Gaziantep" ismi ile 07.04.2014 tarihinden itibaren 1 şube faaliyete...