20 / 04 / 2024

gaziantep Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi

gaziantep Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi

Gaziantep’in teknopark alanına komşu alanda hayata geçiren Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi mimari, iç mimari ve peyzaj tasarımına sahip olarak bölgeye değer katıyor.

Konut piyasasında son durum: 20 bin TL'lik kiralık evler 80 bin TL oldu!

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu, konut piyasasıyla ilgili son durumu değerlendirerek kira bedellerinin 20 bin liradan 80 bin liraya kadar yükseldiğine dikkat çekti. 

Yüksek faiz ve artan fiyatlar kaliteli konuta erişimi zorlaştırdı!

Yaptığı açıklamada konut yatırımcısının beklemeye geçtiğini belirten  Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu yüksek faiz ve artan fiyatların kaliteli konuta erişimi zorlaştırdığını kaydetti.

'Ben belediye başkanı olsam' diyen Naci Görür Gaziantep'i işaret etti! O fay hattında stres yüklendi...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür,  Gaziantep'e yakın olan fay hattının stres yüklendiğine vurgu yaparak ''Ben bir belediye başkanı olsam önce Gaziantep’in mikro bölgeleme çalışmasını yaparım" ifadelerini kullandı. 

Bakan Uraloğlu: Mersin-Gaziantep arası 6 saatten 2 saate inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı'nın 6 saat 23 dakikalık seyahat süresini 2 saat 15 dakikaya düşüreceğini belirterek "Bu hatta yılda ortalama 6,4 milyon yolcu taşınacak" dedi.

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ataşehir’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Barutçuoğlu tarafından kuruldu.

Hentaş Zemin Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Hentaş Zemin Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Naci Arpacıoğlu, Erkan Şimşek ve Halit Mutlu ortaklığında kuruldu.

Ertek Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tekin Topçuoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul'da risksiz bina oranı yüzde 10 ile yüzde 20 arasında! Megakenti dönüştürmek 10-20 yıl sürebilir!

İstanbul'un kentsel dönüşümü yeniden gündeme oturdu. AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, maddi imkan sağlanırsa, 10-20 sene arasında megakentin kentsel dönüşümle yenilenebileceğine vurgu yaptı. 

O ilde 24 taksitle 10 adet konut satılıyor! 485 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olabilirsiniz! 

Kastamonu Milli Emlak, Kastamonu ili, Merkez ilçesi, Topçuoğlu Mahallesi'nde yer alan 10 adet konutu 24 taksit imkanıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Yto Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yto Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Asena Sevda Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Galpan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu!

Galpan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Bilhan Karakullukçuoğlu tarafından kuruldu.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

gaziantep Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi Haberi

gaziantep Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi

Studio Vertebra tarafından Gaziantep’in teknopark alanına komşu alanda hayata geçiren Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi mimari, iç mimari ve peyzaj tasarımındaki sürdürülebilir, bütüncül ve sade yaklaşımıyla konumlandığı bölgeye değer katıyor.

Kurulduğu günden beri mimari, iç mimari ve restorasyon alanlarında ulusal ve uluslararası ölçekte “çok disiplinli” çalışmalar hayata geçiren Baş Mimar Gencer Yalçın, Y. Mimar Dilşad Öktem Aslaner, Y. Mimar Bahar Yücel ve İç Mimar Efe Kağan Hızar’ın ortaklığındaki İstanbul merkezli tasarım ofisi Studio Vertebra’nın Gaziantep’te tasarladığı Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi; kentin gelişmekte olan bölgelerinden birinde, teknopark alanına komşuluğu bulunan bir arazide bulunuyor. Konumlandığı alanın üçgensel formunu, eğimini ve çevresel fonksiyonlarını referans alarak misafirlerine çevresiyle uyumlu, sade ve bütüncül bir tasarım sunmayı planlayan yapı 15.000 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Studio Vertebra,...