29 / 03 / 2024

Gaziantep OSB 5. kısım

Gaziantep OSB 5. kısım

Gaziantep’te 130 bin kişiye istihdam sağlayan Organize Sanayi Bölgesi, 5’inci kısmın da faaliyete girmesiyle birlikte istihdam sayısını 200 bine çıkaracak.

Gaziantep Nizip'te 5 adet arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gaziantep Nizip Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Nizip ilçesi, Kızılcakent Mahallesinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Gaziantep Nizip'teki arsaların satış fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Oğuzeli Belediyesi Gaziantep'te 7 arsa satacak! İhalesi 5 Mayıs'ta!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı, Gaziantep'te yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir'den 250.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa! Yatırımcılara fırsat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Özgürlük Mahallesi, 6530 ada 5 ve 6 parselde yer alan 2 arsayı satıyor...

Gaziantep'te 5 bin 706 konut inşa ediliyor!

Gaziantep'te toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte inşa edilen konut projelerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Limak Gaziantep'te Çimentepe projesiyle 5 bin 500 konut inşa edecek!

Gaziantep'ten Kilis'e taşınan eski çimento fabrikasının yer aldığı arazinin imar planları tamamlandı. Limak Holding söz konusu arazide Çimentepe Projesi ile 5 bin 500 konut inşa edilecek. 

Gaziantep'te 16.9 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Gaziantep Şahinbey ve Şehitkamil'de yer alan 5 adet arsayı 16 milyon 937 bin 823 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 43.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan 5 adet gayrimenkulü 43 milyon 85 bin 364 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep 5. OSB'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesinde 18.977 metrekare arsa üzerine kurulu fabrika ve üzerindeki yapıları 10 milyon 425 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 11 Şubat 2021 günü gerçekleşecek.

2021'de 16 OSB ve 5 sanayi sitesi projesi tamamlanacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2021 yılı bütçesi görüşmelerinde konuşma yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2021'de 16 OSB ve 5 sanayi sitesi projesinin tamamlanacağını açıkladı.

OSB yatırımında yeni düzen! 5 aşamada değişen OSB algısı!

Kent merkezleri ile OSB’ler arasında kurulacak planlı ilişkiler, toplu taşıma olanaklarından yararlanmayı sağlayacak, kent imar planları OSB merkezli tasarlanacak. İşte 5 aşamada değişen OSB algısı....

Cengiz Şimşek: Gaziantep OSB'de fabrikalar kapanmadı, yeni tesisler açıldı!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Başkanı Cengiz Şimşek, 43 milyon 250 bin metrekare alanla Türkiye’nin en büyük OSB’sine sahip olduklarını söyleyerek, ''Pandemi nedeniyle kapanan fabrikamız olmadığı gibi bu süreçte yeni açılan tesislerimiz var” açıklamasında bulundu.

Gaziantep OSB'de açılışı yapılan 300 fabrika meclis gündeminde!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı yapılan 300 fabrikaya dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep'te 36.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Gaziantep 15 Temmuz, Göktürk ve Beylerbeyi mahallelerinde yer alan 5 arsayı 36 milyon 90 bin 934 TL'ye satıyor...

Gaziantep OSB 5. kısım Haberi

Gaziantep OSB 5. kısım

Gaziantep’te 130 bin kişiye istihdam sağlayan Organize Sanayi Bölgesi, 5’inci kısmın da faaliyete girmesiyle birlikte istihdam sayısını 200 bine çıkaracak.


Anadolu Kaplanları'nın memleketi Gaziantep, binlerce kişiye yeni iş kapısı açacak. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Deniz Köken, Türkiye'nin en büyük üretim merkezlerinden olan Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nin bu yıl önemli ölçüde tamamlanacak olan 5'inci kısmının da faaliyete girmesiyle 70 bin kişiye daha istihdam olanağı sağlayacağını söyledi. Köken, 4 ayrı bölgede faaliyet gösteren OSB'de halen 130 bin kişinin istihdam edildiğini belirtti.


200 BİN İSTİHDAM

Gaziantep'in, sanayi ve ticaret yapısıyla Türkiye ekonomisinde önemli bir yeri bulunduğuna dikkat çeken Köken, "Coğrafi konumu bakımından bölgeler arasında bir köprü gibi duran Gaziantep her şeyden önce OSB'si ile bir ticaret merkezidir. 5 bölgeden oluşan bu ticaret merkezinde halen...