20 / 04 / 2024

gaziantep tmsf ihalesi

gaziantep tmsf ihalesi

TMSF muhammen bedelleri yaklaşık 14 milyon YTL olan 24 taşınmaz için 23 Ağustos 2007'ye kadar teklif alacak.

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep'te 9 adet iş yeri satılıyor, 2 iş yeri de kiraya veriliyor! 

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep illerinde yer alan toplam 11 adet iş yeri için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte iş yerlerinin kira ve satış bedelleri...

İstanbul ve Gaziantep'te iki arsa satılacak! 

İstanbul ve Gaziantep'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların muhammen bedelleri 26 milyon 282 bin  TL ile 10 milyon 203 bin TL arasında değişiyor. 

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklatıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı 3 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir 2 arsa satacak! Şehitkamil'de sanayi imarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep'teki iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Oğuzeli Belediyesi Gaziantep'te 7 arsa satacak! İhalesi 5 Mayıs'ta!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı, Gaziantep'te yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir 208.3 milyon TL'ye sanayi alanı imarlı arsa satıyor! İhalesi 26 Nisan'da!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahitkamil ilçesi, K.Karadinek Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan arsanın büyüklüğü ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Gaziantep Şahinbey'de imarlı arsa fırsatı!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın metrekare birim fiyatı 2 bin 400 TL olarak belirlendi.

Gaziantep'te 33 adet konut imarlı arsa satılıyor! İhalesi 12 Nisan'da! 

Gaziantep ili Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Burç Esentepe, Cebeler ve K. Kızılhisar Mahallelerinde yer alan 33 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep Şahinbey'de yer alan arsaların fiyatları kaç liradan başlıyor? 

Gaziantep Şehitkamil'de konut imarlı iki arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir sanayi alanı imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

gaziantep tmsf ihalesi Haberi

gaziantep tmsf ihalesi

TMSF'den yapılan yazılı açıklamada, muhammen bedelleri toplamı 13 milyon 629 bin 240 YTL olan 24 taşınmazın, teklif alma yöntemiyle satışa çıkartıldığı bildirildi. Gayrimenkullerin açık artırmasının 24 Ağustos 2007 Cuma günü saat 09.30'da başlayacağı, en geç 23 Ağustos 2007 Perşembe günü saat 17.00'a kadar verilecek kapalı zarf tekliflerinin, TMSF'ye teslim edilmesi gerektiği belirtildi. Açıklamada, 5 milyon 904 bin YTL değerindeki İstanbul Kadıköy'deki iş yerinin, satışa çıkarılan gayrimenkuller arasında en yüksek muhammen bedele sahip olma özelliği taşıdığı, bu taşınmazı, 4 milyon 950 bin YTL'lik İstanbul Küçükçekmece'deki yaklaşık 60 dönüm yüzölçümlü arsanın takip ettiği kaydedildi. Taşınmazların 10'unun İstanbul, 5'inin Şanlıurfa, 3'ünün Ankara, 1'inin Çorum, 1'inin Eskişehir, 1'inin Denizli, 1'inin Yalova, 1'inin Gaziantep, 1'inin de İzmir'de...