25 / 04 / 2024

Gaziemir Semt Garajı

Gaziemir Semt Garajı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay bölgesi için projelendirilen 329 araçlık Pazaryeri Katlı Otoparkı tamamlandı; son rötuşlar yapılıyor.

İzmir Selçuk Semt Garajı'nın ihalesi 16 Ağustos’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuk’ta hayata geçirilecek özel tasarımlı semt garajı için 16 Ağustos’ta ihaleye çıkılıyor.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı'na otopark projesi 3. kez ihalede!

İzmir Büyükşehir, Üçkuyular Semt Garajı yerine inşa edilecek otopark projesi için üçüncü kez ihale yapılacak. Proje, diğer ihalelerde belirlenen fiyatlandırmayla satışa çıkacak.

İzmir Selçuk'a VİP otogar!

Turizm cenneti Selçuk’a VIP otogar İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk'a hizmet verecek semt garajının proje çalışmalarını tamamladı. Efes, Meryem Ana ve Şirince gibi değerli kültür varlıklarını barındıran “turizm cenneti” bu ilçe, artık modern bir semt garajına kavuşuyor.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı otopark oluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yaz kent ormanına taşınan Üçkuyular Semt Garajı için kararını verdi. Büyükşehir, İstinye Park AVM yanındaki arazisini otopark yapacak.

Alanya Mahmutlar Hizmet Binası semt polikliniği olacak!

Alanya Belediye Meclisi, Mahmutlar Hizmet Binası’nın birinci katının 10 yıllığına “Alanya Devlet Hastanesi Mahmutlar Semt Polikliniği” olarak kullanılması için onay verdi. Başkan Yücel, “Sağlık her şeyden önemlidir.” dedi.

İzmir Gaziemir'de 2.5 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Gaziemir'de bulunan fabrika İzmir 8. Sulh Hukuk Satış Memurluğu tarafından 4 Mayıs 2015 günü saat 13:00 ile 13:10 arası ihale ediliyor.

Bergama Devlet Hastanesi Kınık Semt Polikliği yapım işi ihaleye çıkıyor!

Bergama Devlet Hastanesi Kınık Semt Polikliği tadilat işi 26 Şubat 2015 tarihinde saat 10.00 'da ihaleye çıkıyor. Söz konusu iş 45 günde tamamlanacak.

Basmane Semt Merkezi ne olacak?

Konak Belediyesi, 10 yıldır Basmane Semt Merkezi adı altında hizmet verdiği, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na ait iki katlı tarihi binayı kamulaştırmak istedi. Binanın boşaltılması istenince, Konak Belediyesi hizmetin sürdürülmesi için dava aç

Sütlüce Semt Konağı'na Özgecan Aslan'ın ismi verildi!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Sütlüce’de yapımı tamamlanan Semt Konağı’na ‘Sütlüce Özgecan Aslan Semt Konağı’ ismini verdi. Demircan Özgecan Aslan’ın ismini Beyoğlu’nda yaşatacaklarını belirtti

Basmane Semt Merkezi mahkemelik oldu!

Konak Belediyesi, 10 yıldır Basmane Semt Merkezi adı altında hizmet verdiği, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na ait tarihi binayı kamulaştırmak isteyince durum mahkemeye taşındı.

Semt Dekorasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semt Dekorasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile Çekmeköy 'de, kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Gaziemir'in 3’te 1’ini imara açtı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yüzde 65’i ormanlık alan olan Gaziemir’in üçte birini imara açtı. Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol duruma isyan etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin garajı ihale ile satılıyor!

Emlak Konut, Ankara’nın en değerli yerlerinden birisi olan Büyükşehir Belediyesi’nin garajının da olduğu alanı arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı modeliyle satmaya hazırlanıyor...

Gaziemir Semt Garajı Haberi

Gaziemir Semt Garajı



İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay bölgesindeki otopark ihtiyacının karşılanması amacıyla projelendirdiği 2 otoparktan biri olan 329 araç kapasiteli Hatay Pazaryeri Katlı Otoparkı’nın yapım çalışmalarını tamamladı. Son rötuşların yapıldığı ve toplam 4.7 milyon maliyet ile yaşama geçirilen otopark, önümüzdeki haftalarda düzenlenecek tören ile hizmete alınacak. 


Büyükşehir’den otopark atağı 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içindeki ihtiyaca cevap vermek için değişik bölgelerde katlı otopark projeleri oluşturarak yaşama geçiriyor. Kültürpark Yeraltı Otoparkı ve Gaziemir Semt Garajını hizmete alan ve Alsancak Hocazade Camii karşısındaki alana tam otomatik otopark inşa etmeye başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay Pazaryeri Katlı Otoparkı’nı da yaşama geçirerek vatandaşların hizmetine sunmak için gün sayıyor. Hatay Askeri Hastane 248 Sokak ile 255 Sokak kesişiminde oluşturulan Hatay Pazaryeri Katlı Otoparkı, 3 bin 220 metrekarelik alanda inşa edildi....