24 / 04 / 2024

Gazipaşa sahili otel izni 

Gazipaşa sahili otel izni 

Gazipaşa ve Antalya Belediyesi tarafından onaylanan Gazipaşa'da yapılan imar planına tepki gösteren vatandaşlar, "Yapılan planlama ile ilçe halkı, sahilleri kullanamayacak" dedi...

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de İbrahim Tanrıverdi, İsmail Tanrıverdi ve Murat Kızılboğa ortaklığında kuruldu.

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Antalya Gazipaşa'da emlak vergisini ödemeyen 5 bin kişi icralık oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde emlak vergisinin ödemesini gerçekleştiremeyen 5 bin kişinin aracına el konuldu. 

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı!

Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü inşaatı tamamlanan yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Gazipaşa Selinus Bölgesi'nin imara açıldığı iddiası mecliste!

Antalya ili Gazipaşa ilçesinde bulunan Selinus Bölgesinin imara açıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sapanca'ya 450 milyon TL yatırımla yeni otel inşa edildi!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, yaklaşık olarak iki hafta önce açılan otel için 450 milyon TL yatırım yapıldığını belirtti.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Gazipaşa'da çatıdan düşen inşaat işçisi ağır yaralandı!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çatı inşaatında çalışan inşaat işçisi Murat Uysal, dengesini kaybederek, kafa üstü yere düştü. Murat Uysal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Martı Myra Otel icradan satışa çıktı!

beş yıldızlı Martı Myra Otel Kemer icradan satışa sunuldu. Otel için 278 milyon 578 bin TL değer biçilmiş...

Güray Gayrimenkul'den Esenyurt'a yeni otel!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat A.Ş, Esenyurt Koza Mahallesi'nde hayata geçireceği otel yatırımı için düğmeye bastı.

Gazipaşa sahili otel izni  Haberi

Gazipaşa sahili otel izni 

Antalya Gazipaşa Belediyesi'nce hazırlanan ve Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından da onaylanan plana karşı çıkanlar "Gazipaşa Hepimizin" adlı bir platform oluşturdu ve Selinus Sahili'nde toplandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, grup adına konuşan Gazipaşa Su ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Mustafa Akkoca, ilçe halkının kıyılardan uzaklaştırılmaya çalışıldığını iddia etti. Akkoca, "Antalya'nın doğusundaki bu en güzel plajlar sermaye sahiplerine sunulmaktadır. Yapılan planlama ile ilçe halkı, sahilleri kullanamayacak. Oysa kıyılarımızı kullanabilmek birinci derecede ilçe halkımızın hakkıdır." diye konuştu.

Planın, "Sessiz cennet" olarak belirtilen Gazipaşa'nın doğasını, kıyılarını, denizin temizliğini, huzurunu, görünütüsünü tamamen bozacağına dikkat çeken Akkoca, "Gazipaşa'nın bilinçli ve duyarlı insanları, 'oldu, bitti' anlayışıyla kendilerine dayatılan bu planı reddetmektedir. Gazipaşa son cennettir ve bu son cenneti cehenneme dönüştürmek isteyenler karşılarında memleket sevdalısı Gazipaşa çocuklarını...