19 / 04 / 2024

Gebze Belediyesi vergi

Gebze Belediyesi vergi

Gebze Belediyesi bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 6736 sayılı kanundan yararlanmak isteyen vatandaşların 31 Ekim 2016 tarihine kadar Mali Hizmetler Müdürlüğüne başvurmaları gerekiyor.

Gebze ve Ataşehir'de 1 adet arazi ile 3 adet konut kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi tarafından 4 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. Peki kiralama ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Gebze'de 60 aya varan vadeyle konut imarlı 2 arsa satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim fırsatı! 

Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, M. Paşa ve Çayırova mahallelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatı ve 60 aya varan vadeyle satıyor. Peki Gebze'deki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Gebze Belediyesi 19 bin 500 metrekarelik arazi satacak!

Kocaeli İli Gebze Belediye Başkanlığı, Gebze Pelitli'de yer alan araziyi satışa çıkardı. Satış ihalesi 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Gebze'de 2 adet konut imarlı arsa satılıyor! Hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Balçık Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Gebze'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Kocaeli Gebze'de 19 bin 530 metrekarelik arsa satılıyor! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Pelitli Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gebze'de yer alan parselin muhammen bedeli ne kadar? 

Eyüpsultan Belediyesi, eski belediye binasını Hazine'ye devretti!

Eyüpsultan Belediyesi, vergi borçlarını ödeyebilmek için eski belediye binasını Hazine'ye devretti. Arazinin ve belediye binasının değerlerinin, belediyenin borcundan fazla olması sebebiyle maliye hazinesine ait araziler takas edildi.

Kocaeli Darıca'da imar sorunu! 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü köşe yazısında Gebze Belediyesi'nin Darıca'daki imar sorununu kaleme aldı. İşte Bayer'in o yazısı...

Üsküdar Belediyesi vergi borçlarına karşılık arazilerini devir mi etti?

Üsküdar Belediyesi'nin gelecek dönemlerde oluşacak vergi borçlarına karşılık Çengelköy ve Bulgurlu’daki iki arazisini Maliye Hazinesi’ne devrettiği iddia edildi. 

Esenler Belediyesi 12 alanı 140 milyon TL’ye sattı iddiası!

Esenler Belediyesi, vergi borçlarını, iki cami, bir okul ve hizmet alanlarını devlete satarak ödedi. Sayıştay raporuna göre belediye geçen yıl üzerinde cami ve okulların olduğu 12 alanı yaklaşık 140 milyon TL’ye sattı.

Gebze Belediye Meclisi'nde 'imar planı' görüşüldü!

Gebze Belediyesi nisan ayı olağan üstü meclis toplantısı Gebze Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yönettiği olağan üstü meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Hünkar Çayırı'na panoramik müze yapılıyor!

Gebze Belediyesi'nce bölgenin tarihi dokusuna uygun olarak hazırlanan projede Fatih Sultan Mehmet'in otağını kurduğu alana panoramik müze kurulacak.

Gebze'de ruhsatsız 573 bina yıkılacak!

Gebze Belediyesi tarafından ilçede yer alan ruhsatsız 573 binanın yıkılması için ihale düzenleniyor. 

Yenimahalle Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Hafta sonu belediyenin tahsilat veznelerinin açık olacağını duyuran Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini emlak vergisi konusunda uyardı. 

Gebze Belediyesi vergi Haberi

Gebze Belediyesi vergi


Gebze Belediyesi bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 6736 sayılı kanundan yararlanmak isteyen vatandaşların 31 Ekim 2016 tarihine kadar Mali Hizmetler Müdürlüğüne başvurmaları gerektiği çağrısında bulundu. Yapılan açıklamada ayrıca, peşin yapılan ödemelerde ÜFE oranında hesaplanan tutardan ayrıca yüzde 50 indirim gerçekleştirileceği bildirildi. Vergi yapılandırması emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi, ecrimisil bedeli, işgal harçları, zemin tahrip bedeli ve eğlence vergisini kapsıyor. 30.06.2016 tarihinden önceki dönemlere, beyana dayanan vergilerde ise bu tarihe kadar verilmesi gereken beyannamelere ilişkin olarak 30.06.2016 tarihinden önce tahakkuk eden vergi ve bunlara bağlı vergi cezaları, gecikme faizi ve gecikme zamlarını kapsıyor.


SON GÜN 31 EKİM


Yapılandırılan borçlar peşin yada taksitler halinde ödenecek. Peşin ödemeler ilk taksit tarihinin son günü olan 30 Kasım 2016 tarihine kadar yapılacak. Peşin...