24 / 04 / 2024

Gebze- İzmir Otoyolunun güzergahındaki arsaların fiyatı mı yükseldi

Gebze- İzmir Otoyolunun güzergahındaki arsaların fiyatı mı yükseldi

Gebze- İzmir Otoyolu'nda sona yaklaşılıyor. Mart 2016'da Körfez Köprüsü ayağının açılacağı proje, bölgedeki gayrimenkullerin ve arazilerin değerini neredeyse ikiye katladı. 433 km'lik yol boyunca önce konut ardından arsa fiyatları yükseldi.

Osmangazi Köprüsü’nde hisse satışı için JPMorgan’a yetki!

Gebze-İzmir otoyolunun işletmesini üstlenen Otoyol Yatırım A.Ş. potansiyel hisse satışı için uluslararası yatırım bankası olan JPMorgan'ı danışmanlık için yetkilendirdi...

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda viyadük yalıtımında ODE imzası!

Türkiye’nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul – İzmir otoyolunun birçok noktası ODE Viyadük Membran malzemesiyle kaplandı.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar ve Saruhanlı bölümü açılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul-İzmir otoyolunun Balıkesir kuzey ve batı kavşağı arasındaki kısmıyla Akhisar ve Saruhanlı kavşakları arasındaki bölümünü önümüzdeki ay hemen trafiğe açıyoruz" dedi...

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun parlattığı 96 bölge!

İstanbul ile İzmir arasındaki mesafeyi 140 kilometre kısaltacak olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, güzergahı üzerindeki 96 bölgedeki tarla ve arazi fiyatlarını yükseltti...

Gebze-İzmir Otoyolu konut, imarlı arsa ve tarla fiyatlarını katladı!

Endeksa, Gebze-İzmir Otoyolu projesi güzergahında bulunan Bursa ve İzmir‘de konut, imarlı arsa ve tarla fiyatlarındaki değer artış oranlarını açıkladı...

İzmir-İstanbul otoyolunun bir etabı daha açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, İzmir-İstanbul otoyolunun bir bölümünü daha Aralık ayında hizmete almayı planladıklarını söyleyerek, 'Diğer 29 kilometre artı 4 kilometrelik Akhisar çevre yolu da dahil oranın bağlantısında da hedefimiz şubat tatiline yetiştirmek.' dedi.

İzmir'de ada bazlı dönüşüm olmalı!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İstanbul-İzmir otoyolunun açılmasıyla birlikte bu talebin daha da artacağını dile getirdi. İzmir’in birçok avantajı olduğunu söyledi. 

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 95'i tamam!

İstanbul ile İzmir arası karayolu ulaşımını 9 saatten 3,5 saate indirmesi planlanan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 95'i tamamlandı.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 90'ı tamam!

İstanbul ile İzmir arasını 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yaklaşık yüzde 90'ı tamamlandı...

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu yeni ödüller bekliyor!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin yapımını üstlenen Otoyol A.Ş. yaklaşık 8 milyar dolar tutarındaki finansman için 8 Türk, 4 yabancı banka ve finans kuruluşundan 5 milyar dolar tutarında kredi sağladı.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 88'i tamam!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 88'i tamamlandı.Yol hizmete açıldığında İstanbul ile İzmir arası ulaşımı 9 saatten 3,5 saate inecek. Proje kapsamında hayata geçirilen 36 viyadükten 17'si bitti. 

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu İznik'i değerlendirdi!

İznik’e bağlı mahalle ve köylerdeki araziler değerleniyor. 427 km’lik Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek. İşte İznik’e yatırım yapmak için beş neden...

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'yla arazi fiyatları fırladı!

İnşaatı devam eden ve İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu çevresindeki arazilerin değerine değer kattı.

Gebze- İzmir Otoyolunun güzergahındaki arsaların fiyatı mı yükseldi Haberi

Gebze- İzmir Otoyolunun güzergahındaki arsaların fiyatı mı yükseldi

Türkiye'de Üçüncü Havalimanı veya Üçüncü Köprü kadar ön planda olmasa da bir büyük kamu projesi daha faaliyete geçmek için gün sayıyor. İstanbul İzmir arası mesafeyi 3,5 saate indireceği iddia edilen otoyolun ilk etabı önümüzdeki mart ayında devreye girecek. Projenin Körfez Köprüsü ayağı gelecek yılın ilk çeyreği ile birlikte hizmet vermeye başlayacak. 


İlk açıklandığı andan itibaren geçeceği bölgelerde arsa ve konut fiyatlarını yüzde 100'lere varan oranda hareketlendiren proje kapsamında yapılan İzmit Körfez Asma Köprüsü, Dilovası'ndan Altınova'ya geçişi sağlayacak. Ekim ayında açılması planlanan ancak teknik aksaklıklar yaşanan köprünün açılışı Mart 20l6'ya ertelenmişti. Körfez Köprüsü, İzmit Körfezi'ni dolaşmadan Yalova'ya ve devamında Bursa ve İzmir'e direkt geçiş sağlaması bakımından önem taşıyor. Proje, Marmara'yı ring olarak dolanabilmeyi içeren büyük Marmara projesinin de ilk ayağını oluşturuyor. 


2019'DA...