18 / 04 / 2024

Gebze yangın

Gebze yangın

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren galvaniz fabrikasında çıkan ve daha sonra mobilya deposuna sıçrayan yangını, İstanbul, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile çevre ilçelerden gelen ekipler söndürdü.

Gebze'deki yangında 50 dönüm arazi yandı!

Gebze Beylikbağı Mahallesi’nde Bağdat Caddesinin alt tarafında kalan İSU’ya ait deponun hemen yanındaki boş arazide yangın çıktı. Kuru otların tutuşması sonucunda çıkan yangın rüzgârında etkisiyle biranda büyüdü.

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Gebze'de fabrikada yangın meydana geldi!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren ağaç entegre fabrikasında meydana gelen patlama sonrası yangın çıktı. Tavşanlı köyünde ağaç entegre fabrikasının kurutma bölümünde bantların aşırı ısınması nedeniyle kazanda patlama meydana geldi.

Gebze'de mobilya fabrikasında yangın!

Kocaeli’nin Gebze ilçesi Beylikbağı’ında bir mobilya fabrikasında belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Gebze Beylikbağı, Köşkçeşme Mahallesi 526. Sokak’ta bulunan bir mobilya fabrikasında yangın çıktı...

Kocaeli'de galvaniz fabrikasında yangın çıktı!

Kocaeli 'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren galvaniz fabrikasında yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, Köşklüçeşme Mahallesi 'ndeki galvaniz fabrikasının arıtma tesisinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Gebze'de fabrika yangını!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren galvaniz fabrikasında çıkan ve daha sonra mobilya deposuna sıçrayan yangını, İstanbul, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile çevre ilçelerden gelen ekipler söndürdü.

Kocaeli'nde fabrika yangını çıktı!

Gebze ilçesinde faaliyet gösteren galvaniz fabrikasında çıkan ve daha sonra mobilya deposuna sıçrayan yangın kontrol altına alındı Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüyerek bitişikteki mobilya deposuna sıçradı.

Kocaeli'de çıkan fabrika yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor!

Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan soğutma çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Arslan, alevlere İstanbul ve Kocaeli'nden 8 itfaiye ekibinin müdahale ettiğini belirterek, "Yangın nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadı" dedi

Kocaeli'de fabrika yangını çıktı!

Alınan bilgiye göre, Köşklüçeşme Mahallesi'ndeki galvaniz fabrikasının arıtma tesisinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Gebze'de faaliyet gösteren galvaniz fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Kocaeli'de fabrika yangını!

Dilovası ilçesinde demir-çelik sektöründe faaliyet gösteren bir fabrikada yangın çıktı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Gebze, Dilovası ve Çayırova belediyesi itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

Kocaeli'de fabrika yangını meydana geldi!

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde ( GOSB ) faaliyet gösteren fabrikanın depolama sahasında henüz belirlenmeyen neden ile yangın çıktı. Fabrikanın deposunda çıkan yangın hasara neden oldu.

Gebze'de tahta palet üreten fabrikada yangın çıktı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde tahta palet üreten fabrikada yangın çıktı. İstasyon Mahallesi'nde faaliyet gösteren fabrikanın depolama alanında, henüz belirlenmeyen nedenle çıkan yangın, kısa sürede büyüdü...

Kocaeli’de bir fabrikada çıkan yangın söndürüldü!

Gebze ilçesinde plastik ham madde üreten fabrikanın deposunda çıkan, 6 iş yerine sıçrayan yangın söndürüldü. Ekiplerin kontrol altına aldığı yangın, 5 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü...

Gebze Organize Sanayi Sitesi'nde yangın çıktı!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan sanayi sitesinde çıkan yangın sonucunda 4 iş yeri kullanılamaz hale geldi. Ham plastik işleyen üretimi yapan iş yerinde başlayan yangına Kocaeli ve bölge illerin itfaiyelerinden takviye ekip istendi...

Gebze yangın Haberi

Gebze yangın

Gebze ilçesinde faaliyet gösteren galvaniz fabrikasında çıkan ve daha sonra mobilya deposuna sıçrayan yangın kontrol altına alındı.


Alınan bilgiye göre, Köşklüçeşme Mahallesi'ndeki galvaniz fabrikasının arıtma tesisinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüyerek bitişikteki mobilya deposuna sıçradı.


Fabrika işçilerinin haber vermesi üzerine yangına İstanbul ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gebze, Çayırova ve Dilovası itfaiye ekiplerince müdahale edildi.


Kontrol altına alınan yangın sonrası soğutma çalışmaları devam...