29 / 03 / 2024

gecekondudan siteye

gecekondudan siteye

Fiyatların tavana vurduğu gayrimenkul sektörünün geneli durgunluktan şikayet ederken, 2 bin 800 konutluk Avrupa Konutları TEM projesinin 812 konutluk ilk etabı yok satıyor.

Sahibinden çalışmadı, emlak ve otomobil piyasası durdu! Milyonlarca kişi ve şirket mağdur!

Sahibinden.com’a hem web sitesi hem de uygulama üzerinden erişim sağlanamıyor. Kullanıcılar siteye erişmek istediğinde ise "Bu siteye ulaşılamıyor'' uyarısı veriyor. Milyonlarca kişi ve şirket mağdur...

89 kişiye mezar olmuştu: Galeria Sitesi'nin projelere aykırı inşa edildiği kapsamlı bilirkişi raporunda!

Diyarbakır'da, 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 89 kişinin yaşamını yitirdiği siteye ilişkin kapsamlı bilirkişi raporu hazırlandı.

Diyarbakır'da Depremde Yıkılan Galeria Sitesi İçin Bilirkişi Raporu Tamamlandı: Çökmenin nedeni belli oldu!

Diyarbakır'da, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 89 kişinin hayatını kaybettiği siteye ilişkin bilirkişi raporu tamamlandı.

Carrefoursa'da at sepete kampanyasıyla ayçiçek yağı 78 TL'ye düştü! Duyan online siteye akın etti! 25 Ocak 2023...

Carrefoursa'da at sepete kampanyası başladı. Kampanya kapsamında ayçiçek yağı 78 TL'ye düştü. Duyan online siteye akın etti. İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

Migros'ta yüzde 40'a varan indirim başladı! Ayçiçek yağı 123 TL'ye düştü! Herkes online siteye akın etti! 10 Ocak 2023

Migros Market Birlikten Berekete kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında ayçiçek yağı 123 TL'ye düşerken 2 kg şeker ise 79 TL oldu. İşte Migros 10 Ocak 2023 fiyat listesi...

Flormar'da yüzde 40'a varan dev indirim fırsatı! İndirimi duyan siteye koşacak! 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

Flormar'da seçili ürünlerde yüzde 40 indirim kampanyası başladı. Peki, Flormar ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hepsi Burada'da kaçıranları üzecek kampanya! Philips TV'lerde 2000 TL'lik indirim... İşte fiyat listesi

Hepsi burada yılın son kampanyalarını duyurdu. televizyonunu yenilemek isteyenler, Philips 55PUS7906 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ne kadar?  diye aratmaya başladı. 10.000 tl üzeri alışverişlerde 2000 TL indirimi duyan siteye akın etti.

Site aidatlarını yükseltmek için her türlü şike yapılıyor! Yöneticiler 1 milyon TL'yi cebe atıyor!

Enflasyon ve döviz kurunu bahane ederek, aidatlara yüzde 200'lere varan oranda fahiş zamlardan sonra kötü yönetilen bir çok siteye kayyum atandı. Şimdilerde ise aidat paralarıyla gezip maliyetini site sakinlerine yükleyen yöneticiler türemeye başladı.

Siteye iş yeri açan bahçeyi kullanabilir mi? 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü köşe yazısında sitede açılan işyerlerinin ortak kullanım alanlarını kullanıp kullanmayacağı sorusunun yanıtını kaleme aldı. 

Siteye kurye girişi engellenebilir mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü köşe yazısında site yönetimlerinin kuryeleri engelleyip engellemeyeceği sorusunun yanıtını kaleme aldı.

Sitelere sonradan havuz yapılabilir mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu'ya gelen soruda, 6 parselde kurulu sitede 22 konut bulunduğunu dile getiren okuyucu, siteye havuz yaptırmak istendiğini belirtti. Okuyucu, bu havuzun yapılıp yapılmayacağını ve yapım bedelini ödemek zorunda olup olmadığını sordu. 

İstanbul'daki o siteye 95 bin liralık ırkçılık davası!

Kamerunlu eşi ve iki çocuğuyla beraber İstanbul'da ev kiralamak istemişlerdi... Irkçılık zorbalığına maruz kalan Nagehan Essembion (26) ile Kamerunlu eşi Calvin Essembion (30) başlattığı hukuk mücadelesini kazandı.

Siteye ait yapının değiştirilmesinde karar kime ait?

Posta yazarı Tamer Heper, "Yazlık bir bölgede bir sitede daire sahibiyim. Bize komşu bir site daha var ve iki parseli ayıran bitkilerle dekore edilmiş ahşap bir çit bulunuyor. Ancak iki sitenin yöneticileri bu ahşap çiti kaldırıp demir çit yapmak istiyor. Bunu nasıl engelleriz" sorusunu yanıtladı. 

gecekondudan siteye Haberi

gecekondudan siteye

Fiyatların tavana vurduğu gayrimenkul sektörünün geneli durgunluktan şikayet ederken, Emlak GYO ortak girişimi ile yapılan ve benzer projelere göre daha uygun fiyatlarla satışa çıkarılan Avrupa Konutları TEM projesi yok satıyor.

Gayrimenkul piyasası durgunluktan şikayet ededursun, Emlak GYO, Artaş-Öztaş-Doğu İnşaat ortak girişiminin Gaziosmanpaşa'da 2 bin 800 konuttan oluşan Avrupa Konutları TEM projesi neredeyse yok satıyor.
Toplam inşaat alanı 500 bin metrekare olan ve 2 bin 653 konut ile 147 konutluk bir rezidanstan oluşan projenin ilk etabına büyük ilgi olduğu belirtildi. Kentsel dönüşüm projesi olma özelliği taşıyan projenin Satış Müdürü Avukat Yurdanur Koçal, 7 gün önce satışa çıktıkları 800 adet konutun 741'inin satıldığını söyledi.

4+1'LER 240 BİN YTL

Fiyatların 100 bin - 288 bin YTL arasında değiştiğini bildiren Koçal, bölgede bu...