28 / 03 / 2024

Gedik Gayrimenkul Değerlendirme

Gedik Gayrimenkul Değerlendirme

Gedik Holding, 1963 yılında Türkiye'nin ilk kaynak mühendislerinden Halil Kaya Gedik tarafından kuruldu. Gedik Holding bugün 400 milyon TL'lik cirosu, bin 500 çalışanı ile Türkiye'nin önemli sanayi şirketlerinden biri konumunda...

Gayrimenkul değerleme raporu nedir? Değerleme kriterleri nelerdir?

Gayrimenkul değerleme raporu, taşınmazın birçok özelliğini detaylı bir şekilde kapsayan bir belgedir. Bu belgede, mülkün farklı yönleri değerleme uzmanları tarafından ele alınarak işlenir. Peki gayrimenkul değerlendirme raporu nedir, değerleme kriterleri nedir ve ne işe yarar?

Pag Gayrimenkul Değerlendirme Danışmanlık Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pag Gayrimenkul Değerlendirme Danışmanlık Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  Gülsevin Hoşfikir ve Penbe Bolat tarafından kuruldu.

Oğuzhan Gedik Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Oğuzhan Gedik Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Gedik tarafından kuruldu.

Peker GYO Varsayımlara İlişkin Değerlendirme Raporu 2019!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 30 Eylül 2019 Halka Arz Fiyatının Belirlenmesinde Esas Alınan Varsayımlara İlişkin Değerlendirme Raporu yayınlandı...

İstanbul Gayrimenkul Değerlendirme Ve Projelendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Gayrimenkul Değerlendirme Ve Projelendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı'nda faiz konuşuldu!

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı'nda, "Bankalara, ekonomimizin en önemli itici güçlerinden olan gayrimenkul sektörüne yönelik kredilerde kolaylık sağlamaları tavsiye edilmiştir" denildi...

Eremtaş Gayrimenkul Değerlendirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eremtaş Gayrimenkul Değerlendirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 3 milyon 150 bin TL sermaye ile bugün Yasin Selami Erdoğan tarafından kuruldu. 

Via GYO halka arz fiyatının değerlendirme raporunu yayınladı!

VİA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Via GYO halka arz fiyatının değerlendirme raporunu yayınladı.

Via GYO halka arz fiyatı değerlendirme raporu!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada halka arz fiyatı değerlendirme raporu yayınlandı.

Körfez GYO halka arz fiyatı değerlendirme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez GYO halka arz fiyatı değerlendirme raporunu yayınladı.

Saryapı Gayrimenkul Değerlendirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saryapı Gayrimenkul Değerlendirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Yüzbaşıoğulları tarafından 500 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Tuzla, İstasyon Mahallesi, Hacıoğlu Sokak'ta kuruldu.

Akfin Gayrimenkul Değerlendirme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfin Gayrimenkul Değerlendirme Anonim Şirketi, Hüseyin Avni Metinkale Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Halil Cem Karakaş Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 110 milyar 576 bin 895 TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Üsküdar, Kısıklı Mahallesi'nde kuruldu.

Körfez GYO değerlendirme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Halka Arz Fiyatının Belirlenmesinde Esas Alınan Varsayımlara İlişkin Denetimden Sorumlu Komite tarafından hazırlanan değerlendirme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Gedik Gayrimenkul Değerlendirme Haberi

Gedik Gayrimenkul Değerlendirme



Gedik Holding, 1963 yılında Türkiye'nin ilk kaynak mühendislerinden Halil Kaya Gedik tarafından kuruldu. Gedik Holding bugün 400 milyon TL'lik cirosu, bin 500 çalışanı ile Türkiye'nin önemli sanayi şirketlerinden biri konumunda. Holdingin kurucusu Halil Kaya Gedik geçen yıl vefat etti. şirketlerin hisseleri kızı Hülya Gedik Sadıklar ile oğlu Hakkı Gedik'e kaldı. Holdingin kaptan köşküne ise Hülya Gedik Sadıklar oturdu. Hakkı Gedik ise babası vefat etmeden önce başka bağımsız işler yapmak için gruptan ayrılmıştı. Baba ölünce mirasın nasıl bölüşüleceği meselesi gündeme geldi. İki kardeş uzunca süredir sürdürdükleri görüşmeleri geçen hafta sonuçlandırdı. 


Ulaşılan sonuç, kamuoyuna Gedik Holding'de yeniden yapılandırma şeklinde ilan edildi. Yürütülen yeniden yapılanma çalışmaları dahilinde Gedik Holding-Gedik Kaynak-Gedik Döküm-Gedik Eğitim Vakfı ve Gedik Üniversitesi'nin faaliyetleri Hülya Gedik Sadıklar yönetiminde, Gedik Gayrimenkul...