16 / 04 / 2024

gedik yatırım 9 aylık kar analiz raporu

gedik yatırım 9 aylık kar analiz raporu

Gedik Yatırım Holding, BİST’ de işlem gören şirketler açısından 2013 yılının 3. çeyrek ve ilk 9 aylık dönem analizi raporunu yayınladı. Analiz raporunu haberimizde inceleyebilirsiniz...

İmsan Yapı Gayrimenkul Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmsan Yapı Gayrimenkul Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri'de 9 milyon 352 bin 668,16 TL sermaye bedeli ile Kemal Kılıçlı tarafından kuruldu.

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 9 milyon 787 bin 425,19 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Servet GYO'nun yatırım amaçlı gayrimenkullerinin toplam değeri 10 milyar 949 milyon TL!

Servet GYO, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını açıkladı. Şirketin yatırım amaçlı gayrimenkullerinin değeri 10 milyar TL'yi aştı. İşte ayrıntılar...

TSMC, Tayvan'daki yeni yatırım planını açıkladı!

Dünyanın en büyük çip üreticisi TSMC, CNBC'ye yaptığı açıklamada, Tayvan'daki gelişmiş bir çip paketleme tesisine 2,9 milyar dolar yatırım yapmayı planladığını belirtti.

Yatırım araçları haftalık performansını artırdı!

Yatırım Araçları Yüksek Performansla Haftayı Tamamladı: Hisse senetleri yüzde 10, dolar yüzde 11,9, altın yüzde 11,8 değer kazandı. İşte ayrıntılar...

Mellece Turizm Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mellece Turizm Enerji Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 9 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Dönmez, Hüseyin Yarar ve Özcan Belen ortaklığında kuruldu.

İslam Memiş ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek yatırımcıları uyardı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılar için önemli bir açıklama geldi. Yatırımcılara ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek o yatırım aracını işaret etti.  Buna yatırım yapan köşeyi dönecek...

Spor hisselerine yatırım yapanlar Eylül ayını kayıpla geçirdi! En çok kazandıran takım 4 büyüklerden hangisi oldu?

Eylül ayında borsada Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ. yüzde 34,9, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği yüzde 20,4, Fenerbahçe Futbol AŞ yüzde 11 ve Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımları yüzde 5,1, yatırımcısına kaybettirdi.

Gedik Yatırım’dan piyasaları hareketlendiren hamle

Gedik Yatırım, 327 milyon 600 bin Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesine 177 milyon 400 bin Türk Lirası daha ekleyerek 505 milyon Türk Lirası’na çıkardı. Şirketin ana hissedarı olan Inveo Yatırım Holding'in 301,1 milyon TL’yi bugün sermaye avansı olarak ödediği açıklandı.

Euro kaç TL oldu? Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro kurunda son dakika 

Döviz kurları haftanın ikinci işlem gününe değer artışı ile başladı. Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro yükseliyor. Euro/TL bugün kaç TL oldu? İşte 9 Ağustos 2022 euro kuru...

Gümüşe yatırım yapalım mı? 1 gram gümüş kaç TL oldu? İşte gümüş fiyatları 9 Ağustos  2022

Altın fiyatları ile birlikte son zamanlarda sıkça aratılmaya başlayan gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki gümüşe yatırım yapalım mı? 1 gümüş kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları 9 Ağustos 2022...

Mepar Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mepar Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Sarıyer’de  9 milyon 638 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Parlak kuruldu.

2020'de Türkiye'de yabancı gayrimenkul yatırımı 3,9 milyar dolar oldu!

Türkiye'de yatırım yapan yabancılar en çok gayrimenkul alanında yatırım yaptı. Ülkede yapılan gayrimenkul yatırımları 3,9 milyar oldu. 

gedik yatırım 9 aylık kar analiz raporu Haberi

gedik yatırım 9 aylık kar analiz raporu


BİST’de işlem gören şirketler açısında 2013 yılının 3. çeyrek ve ilk 9 aylık dönem; genel anlamda ciro ve FAVÖK’lerin büyüdüğü ancak döviz kurundaki hızlı yükselmeler (TL, 3. çeyrekte, döviz sepeti karşısında %8 değer kaybetti) ve bunun döviz pozisyonuna yansımaları nedeniyle FAVÖK artışını net kârlarına yansıtamadığı bir dönem olarak görülmektedir. Holdingler tarafında FAVÖK azalışının, Sigorta şirketleri için ise genel bölüm teknik dengesindeki belirgin gelişmeler ile birlikte, net kârların büyüdüğü, GYO’ların ise hem ciro hem net kâr açısından pozitif seyrini sürdürdüğü bir dönem olmuştur. Özetle reel sektördeki hafif net kâr azalışına rağmen, FAVÖK ve cirolarda görülen büyümeler, 3. çeyrek dönemin beklendiği kadar kötü geçmediğini ifade etmektedir.

Raporun tamamına ulaşmak için