27 / 04 / 2024

gediz belediye çalışmaları

gediz belediye çalışmaları

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün Gediz'i kirleten unsurları gidermek amacıyla hayata geçirdiği çalışmaların anlatıldığı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Gediz'i kirleten unsurların giderilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat Ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Şubat Ayı çalışmaları, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşen toplantıyla başladı. Başkan Çelikbilek Elmalı'ya ilkokul müjdesi verdi.

Beykoz Belediye Meclisi Mart ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Mart Ayı’nın üçüncü birleşiminde Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya geldi. Meclis toplantısında ise ilçenin adının duyurulacağı önemli etkinlik ve çalışmalar da müjdelendi.

Kocaeli Başiskele yeni belediye binasının meydan çalışmalarında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’de 10 dönümlük alan üzerine yaptığı belediye binası çalışmaları devam ediyor.Belediye binasında 267 kişilik bir de salon yer alacak.

Karaman Piri Reis Vadisi'nde 2. Etap çalışmaları başladı!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediye çalışmaları hakkında değerlendirme toplantısı düzenledi. Başkan Çalışkan; Karaman Belediyesi olarak bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar ve yatırımlarla 2016 yılı hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Manisa Selendi Belediye Kompleksi'nde çalışmalar sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’de yapımına devam edilen Selendi Belediye Kompleksinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Alp Kargı Merzifon'daki belediye çalışmalarını inceledi!

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Bolu Belediye Binası çalışmaları başladı!

Bolu Belediyesi yeni yapılacak olan kent merkezi, belediye meydanı ve çevresi kentsel tasarım projesi kapsamında yıkım çalışmalarına başladı.

Çerkezköy Belediye Başkanı yol çalışmalarını inceledi!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Belediye Başkanı Vahap Akay, Fatih Mahallesi ve Kızılpınar Mahallesi’nde tamamlanan beton yol çalışmalarını inceledi ve Pınarça Deresi ile Cumhuriyet Mahallesi Piknik Alanı’nda yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Gediz Nehri taşkınıyla ilgili hasar tespit çalışmaları başladı!

Çok sayıda hayvan çiftliği ve ekili arazinin sular altında kaldığı Gediz Nehri taşkınında suların çekilmeye başlamasıyla hasar tespit çalışmaları başladı..

Balıkesir'de yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kırsal mahallelerdeki yol yapım çalışmalarıyla ilgili denetlemelerde bulundu. Başkan Uğur, ilk olarak Altıeylül ilçesindeki Pamukçu-Cinge mahalleleri arasındaki 4.5 kilometrelik yolda inceleme yaptı.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki en büyük zenginliğin tarihi miras olduğunu, bu yüzden dönüşümü tarihi mirası koruyarak tasarlayacaklarını söyledi.

gediz belediye çalışmaları Haberi

gediz belediye çalışmaları

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Gediz'i kirleten unsurları gidermek ve MASKİ'nin Çevreye yönelik hayata geçirdiği çalışmaları anlattığı bilgilendirme ve çözümleme toplantısı Valilik Toplantı salonunda gerçekleştirildi.  Toplantıda Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, MASKİ Atık Su Arıtma Dairesi Başkanı Ulvi Kaynak, Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ali Öztozlu, Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz ve ekibi yer aldı. Toplantıda Gediz'i kirleten unsurların giderilmesi ve çevreliliğine neden olan oluşumların giderilmesine yönelik görüşmeler yapıldı. Toplantı hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, "Her ay rutin olarak Gediz'i kirleten unsuları gidermek ve çözüme ulaştırmak için MASKİ'nin çevreye yönelik hayata geçirdiği...