26 / 04 / 2024

gedora el aletleri

gedora el aletleri

Dünya genelinde, ürün kalitesiyle inovasyon ve tasarım ödüllerine layık görülen el aletleri sektörünün uzman kuruluşu Gedore, dünya çapında aldığı tasarım ödüllerine Türkiye’de de kalite ve standardizasyon alanında ödüller ekledi...

Çeyiz hazırlayanlar müjde! BİM'de aradığınız tüm elektrikli aletlerde dev indirim! BİM 16 Şubat aktüel ürünler kataloğu 

BİM 16 Şubat 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu hafta BİM'de aranan tüm elektrik ev aletleri indirimde satılıyor. İşte BİM 16 Şubat 2024 Aktüel ürünler kataloğu...

Koçtaş hırdavat el aletleri ne kadar? 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta hırdavat el aletleri ne kadar? Merdiven, vida gibi birçok ürün Koçtaş’ta satılıyor. İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

Yılbaşı süsleri için son gün! Bauhaus'ta fırsat ürünlerini kaçırmayın! İşte 30 Aralık 2022 fiyat listesi

Ev, bahçe, ve atölyelere yönelik, dekorasyon ürünleri, el aletleri, ve çeşitli araç gereç sunan Bauhaus 281 farklı üründe yüzde 50'yi aşan indirimler yapıyor.

A101 aktüel kataloğunda ucuz fiyatlı küçük ev aletleri… İşte 6 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki katalogta hangi ürünler var? Bu hafta A101’de indirimli olarak neler satılacak? İşte 6 Ekim indirimli aktüel ürünler fiyat listesi…

Şantiyelerin güvenliği için teknolojik dönüşüm gerekiyor!

İnşaat ve el aletleri sektörü iş sağlığı ve güvenliği ihtiyacının en yoğun olduğu sektörlerin başında yer alıyor. Öyle ki, kazaların yüzde 30’u yalnızca el aletlerini kullanırken meydana geliyor.

Hilti 2018’de 3 yeni açılış hedefliyor!

İleri teknolojiye sahip inovatif ürün ve hizmetleriyle inşaat el aletleri sektörüne yön veren Hilti, İstanbul’da Ümraniye Nato yolu ve Başakşehir’de iki yeni mağaza açtı.

Hilti pazara 30 yeni ürün sunacak!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, 2016 yılı başından bu yana sektörle buluşturduğu inovatif ürünleriyle adından söz ettiriyor.

Hilti, sarf malzemeleriyle çok iddialı!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, inovatif ürünlerinin yanı sıra sarf malzemelerinde de çok iddialı.

İnşaat sektörünün global markası Hilti Red Dot’a 4 ödül!

Hilti Red Dot, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” töreninde dört ürünü ile ödül aldı. İnşaat ve el aletleri sektörünün önde gelen markalarından olan Hilti, Türkiye pazarında da büyük öneme sahip.

Hilti'ye Red Dot'tan 4 ödül!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” töreninde dört ürünü ile ödül aldı.

Bosch portföyüne GAS 18 V-LI akülü el süpürgesini ekledi!

Bosch Elektrikli El Aletleri Professional el süpürgesi portföyüne ağır toz ve kirler için yüksek çekme gücüne sahip GAS 18 V-LI akülü el süpürgesini ekledi.

Bosch 5 kilogramlık professional kırıcı serisini tanıttı!

Bosch Elektrikli El Aletleri Professional serisine yeni katılan 5 kilogramlık kırıcı GSH 501, zorlu uygulamalar için dayanıklı ve güçlü bir seçenek sunuyor.

Hilti'den evinin ustası babalara yeni ürün!

İnşaat el aletleri sektörünün önde gelen markası Hilti’nin yeni ürünü Hilti TE 3 Delici Kırıcı, küçük delim ve kırım işlerinde evinin ustası babaların en büyük yardımcısı olacak.

gedora el aletleri Haberi

gedora el aletleri

Marmara Bölgesi'nde faaliyet gösteren, sürdürülebilir kalite anlayışını benimseyerek,  standardizasyon ve kalite alanında başarılı çalışmalar yapan kurum ve kuruluşlara verilen “TSE KALİTE ÖDÜLÜ”nü alan Gedore Altaş, Türkiye’de ürün standardına vermiş olduğu önem nedeniyle TSE tarafından ödüle layık görüldü.


TSE Kalite Ödülleri; Platin, Altın, Gümüş ve Jüri Özel Ödülü olmak üzere 4 ayrı kategoride verildi. TSE Altın Kalite Ödülleri, 20 yıl ve üzeri süredir TSE Ürün ve Sistem Belgesi olan firmalara takdim edildi. Gedore Türkiye, 25 yıldan bu yana Türk Standartları Ürün ve Sistem Belgesine sahip olması sebebiyle Altın Plaket ödülüne layık görüldü. Ödülü TSE Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Sn. Bilal DURDALI Gedore El Aletleri Genel Müdürü Bülent Savaş’a takdim etti.


Öte yandan, Gedore Altaş TSE'nin 20 yıl ve üzerinde faaliyet gösterip de...