18 / 04 / 2024

Bosch 5 kilogramlık professional kırıcı serisini tanıttı!

Bosch 5 kilogramlık professional kırıcı serisini tanıttı!

Bosch Elektrikli El Aletleri Professional serisine yeni katılan 5 kilogramlık kırıcı GSH 501, zorlu uygulamalar için dayanıklı ve güçlü bir seçenek sunuyor.



Bosch Elektrikli El Aletleri Professional serisi, yeni kırıcı aletleriyle en zor uygulamalarda bile beklenen dayanıklılığı ve gücü sunuyor. 5 kilogramlık kırıcı serisine yeni eklenen GSH 501, zor uygulamalar için dayanıklı ve güçlü bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor


SDS-max uç giriş sistemine sahip Bosch kırıcılar, inşaat şantiyelerinde kullanım için tasarlanmış güçlü araçlardır. Sağlamdır ve rahat kullanım olanağı sağlar.


Profesyonel kullanıcıların yeni gözdesi olmaya aday GSH 501 de darbe enerjisi ile yüksek kırma performansını garanti ediyor. Güçlendirilen darbe mekanizması ile uzun süre kullanım ömrü vaat ederken, zorlu uygulamalar için geliştirilmiş yüksek giriş gücü ve darbe etkisine sahip bulunuyor. GSH 501, uygun fiyatı ve uzun kullanım ömrüyle dikkat çekiyor.


Daha rahat çalışma, daha az yorgunluk hissi


Yüksek performans için geliştirilmiş gövde yapısı ile darbe etkisini kullanıcıya daha az yansıtan GSH 501, yumuşak kavraması sayesinde daha rahat çalışma ve daha az yorgunluk hissi oluşturuyor. SDS Max uç girişine sahip olan yeni ürün, geliştirilmiş Vario-Lock keski pozisyonu ile daha rahat ayarlanabiliyor.






Geri Dön