25 / 04 / 2024

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent Gayrimenkul Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent Gayrimenkul Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul, Miryam Maştaoğlu'nun yürütmekte olduğu görevlerinden istifası kabul edilirken, Burcu Kırıcı Çiğdem'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasına karar verdi. 



Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yatırımcı ilişkileri Yönetici İşten Ayrılması, Yatırımcı İlişkileri Uzmanı ve Kurumsal Yönetim Komitesi ataması hakkında açıklama yaptı. 

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticiliği ve Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulmuş olan Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliği görevlerini yürüten Miryam Maştaoğlu'nun yürütmekte olduğu görevlerinden istifası kabul edildi. 

Şirketin 31 Aralık 2020 tarihli 2020/39 numaralı Yönetim Kurulu Kararına istinaden; 

Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olan Miryam Maştaoğlu'nun ayrılması ile ilgili birim ve komiteye Kurumsal Yönetim Tebliği (ll-17.1) uyarınca atama yapılması gerektiğine, Yatırımcı İlişkileri Uzmanı olarak 29.04.2020 itibari ile atanmış olan Burcu Kırıcı Çiğdem'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasına karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün KAP açıklaması:
Şirketimiz Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticiliği ve Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulmuş olan Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliği görevlerini yürüten Miryam Maştaoğlu'nun yürütmekte olduğu görevlerinden istifası kabul edilmiştir.

Şirketimizin 31.12.2020 tarihli 2020/39 numaralı Yönetim Kurulu Kararına istinaden;

1-Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olan Miryam Maştaoğlu'nun ayrılması ile ilgili birim ve komiteye Kurumsal Yönetim Tebliği (ll-17.1) uyarınca atama yapılması gerektiğine,

2-Yatırımcı İlişkileri Uzmanı olarak 29.04.2020 itibari ile atanmış olan Burcu KIRICI ÇİĞDEM'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasına karar verilmiştir.

KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ

Başkan Alperen ODABAŞI
Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi

Üye Gökhan DEMİRLİ
Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi

Üye Burcu KIRICI ÇİĞDEM
Yatırımcı İlişkileri Uzmanı

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla.


Geri Dön